Hakan@ fiyatlar fena değil. Bizim diskleri SM de kullanamayız mı acaba ? Büyük mü gelir.
Bende hayırlısı ile yağmur yağsada çamura bulansam derdi ile beklemedeyim. yarın ola hayrola.
Serdarom@ şimdilik senin çözümün en iyisi, fatura kesildikten sonra bizim gibi yaparsın. Bende ilk başta senin gibi yapmıştım. Ancak bu hem basit hemde sağlam çözüm.
Dayama şeklinde ilerleyen zamanlarda plastik baskıdan ve sarsıntıdan dolayı çatlamaya başlar. Kırılır. Ondan sonra takacak delikde bulamazsın. Benden söylemesi.
Gezgin33@ bende avadanlığı çıkarmayı planlıyordum. Teker büyüdüğü için bazı zıplamalarda avadanlığa değiyor. Dünde bir arkadaşı durağa kadar 2-3 km götüreyim dedim.
en ufak kasis yada tümsekde tart turt avandanlık lastiğe sürttü. Gerçi ben avadanlık sökme yerine artçı almama yolunda ilerledim. Bugün sökecektim ama avadanlığı koyacak yerim olmadığından olduğu yerde bıraktım. Duruma göre onu yok deceğim. Pekde bi işe yaramıyor. Gerçi alyan takıma ve bir kurbağacık rahatlıkla sığıyor ama ihtiyaç duymuyorum.
Benim de arka sinyal yanmıyordu. Bugün bütün gün uğraştım. Ön farın altındaki 2 soketten biri arızalıydı. Ancak dene dene gına geldi. Ne yaparsak yapalım. arka sinyal hep kesildi.
En son bende sıyırdım. Ön sinyalden ek kablo çektim. Arka sinyale bağladım. Şimdi 41.5 kere maşşallah çalışıyor. Aslında çözümü bulmak isterdim ama elimizde soket yoktu.
Tak sök kes parçala 2 saat sonrası benzin döküp motoru yakma projesine dönüşeceğinden bu çözüm daha akıllıca geldi.