Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

valla 10 yıldır sıkılmıştım. 2.5 yıl önce 150 cc ye çevirmiştim. İlk 1.5, 2 yıla yakın düzde 120 leri, rampa aşa 140 tan aşa salınırdı ibre. Son zamanlarda düzde 110, rampa aşa 130 larda kalmaya başlamıştı. Canımı sıktı. Satmasaydım motora silindir segman piston, üst kapak falan atıp sıfırlıyacaktım. Burda 250-300 den aşa yapılmazdı. Aynı işlemi fatih 100 liraya halledebilir. Ufak bi titreşim hariç problemi yoktu.

10 yılda baya uzun bir süre abi.Ben 6 aydır kullanıyorum salcano sıfır aldım şimdi büyütsem mi değiştirsem mi yanına bir çinli alıp onla mı oynasam diye düşünüp duruyorum

Genç arkadaşlara tavsiye evlenip çoluk çocuğa karışıp hayata tam manasıyla atılmadan motorunuzu büyütecekseniz büyütün daha sonra büyütmek istemeyeceksiniz zaten bizim gibi öyle değilmi Adem :silent:

aslında 10.5 yıl :) binmelik motor :sunny: çok değil, 19 binde aldım, 75 binde sattım. İşede gidip geldim, odunda çektim, yeri geldi 150 de bastım. Son zamanlarda 130 u çok sevmişti ayrı. Hatta bi ara artçımla dümdüz yolda 135 görmüştüm :santa:

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:00 ----------

Genç arkadaşlara tavsiye evlenip çoluk çocuğa karışıp hayata tam manasıyla atılmadan motorunuzu büyütecekseniz büyütün daha sonra büyütmek istemeyeceksiniz zaten bizim gibi öyle değilmi Adem :silent:

evet abi 125-150 cc den yukarısı zarar diye düşünüyorum bende.

Bu gidişle önümüzdeki sezona gs500 ile girebilirim abi :) Daha evlenmeye çok var mezun olcam askere gidecem iş bulacam da öyle evlenecem :) o zaman hayabusa bile alırım :) :)

ben 125 ten cok cıkmam..araba aldıkdan sonra belki.. Ama ybr ye neler yapıcam :) basıcam ekzoz.. Vs ayna takmayı da sevmiyim.. 16 dişli.. Boy kısa+ hafifim.. Bide basık oldumu 5 i bile yediririm :) ama kask ceket kesin olucak stundta yapıcam teker :)

Bu gidişle önümüzdeki sezona gs500 ile girebilirim abi :) Daha evlenmeye çok var mezun olcam askere gidecem iş bulacam da öyle evlenecem :) o zaman hayabusa bile alırım :) :)
Tamam yakışır valla diyom ya evleneip çoluğa çocuğa karılana kadar hayata tam manasıyla atılana kadar naptınız naptınız zaten sonrasında istesenizde zor olur :bounce:

ben 125 ten cok cıkmam..araba aldıkdan sonra belki.. Ama ybr ye neler yapıcam :) basıcam ekzoz.. Vs ayna takmayı da sevmiyim.. 16 dişli.. Boy kısa+ hafifim.. Bide basık oldumu 5 i bile yediririm :) ama kask ceket kesin olucak stundta yapıcam teker :)
Tatlı ne diyon türkçe konuş anlamıyom :cherry:

merkez .. Ama dedigimi yaparım.. Yapıcamda.. Bazen deliriyor..gibi oluyorum ama alamıyorum..emanet motorda istemiyorum..

ahmet abi gel benim salcanoyu sana satam.Çorbada seninde tuzun olsun :)

---------- Post added at 22:18 ---------- Previous post was at 22:16 ----------

merkez .. Ama dedigimi yaparım.. Yapıcamda.. Bazen deliriyor..gibi oluyorum ama alamıyorum..emanet motorda istemiyorum..

10 gün sonra merkeze taşınıyorum.Orada haberleşelim görüşelim :)

Ne dediğini anlasak yap sıkıntı değilde anlamadık :) :)

valla biliom sankrım nerde o.. Asalarda deyil ama..

Abi benim tek derdim hızz.. Ve sekil..farklı olmak..

:) :) Moris Şinasi çocuk hastanesinin arka tarafında kalıyor. Cumhuriyet ilkokulu falan var

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar