Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

evet muck kuni (mikuni mi ne ybr karburatörü) ondan var motörümde :) ::145::

ahmet abi senin hava ayarı kaç turda? iğne kaçıncı çentikte takılı?

kanka ahmet abinin karburatörünü ben ayarkladım 3 tur yaptım orjinal gibi birde iğneyi bir diş uzattım orjinalinden seninkini yaptığım gibi ama onunku iyi seninki nedense çok yakıyor anlamadım gitti

bende sorem bakem fatihe, len fatih benim iğnenin segmanı kaçıncı çentikte? He he :)

adem abi sen hiç ayarını elleme yoksa bir daha tutduramassın :p

niyekine? Orjinalinin nesi var?

onun motor ne ayar yaptıysam düşmedi yakıtı o yüzden

fatih ayar işlerinden iyi anlıyor abi salcanonun kitabını yazacak adam :) Benim motörü ayarlayamamıştır.Fatih ben Alanya'da ayarlarım sen benimkini al kullan dediydi ama alyan anahtar bulamadık kaldı öle :) orjinalinde bir şey yok.Hatta fatihe sorarsak orjinali daha iyi

yakıt ayarı illaki karburatörden düşmezki? Tamam karburatörü ellemiyorum. Aynen binerim.

titanın karburatörü bikaç kere ayar çekmiştim (kaç bikaç kere allah bilir) :queen:

izzet bu motorla odun çekersem motor ölür. Bunla odun çekilmez. Sadece yol gidilir.

10 yıl binilirmi zaman gösterecek.

hadi len. Takas ettikte cc mi büyüttük? Sadece model yükselttik. Benzin pahalı. Büyük cc beni aşar.

izzet bu motorla odun çekersem motor ölür. Bunla odun çekilmez. Sadece yol gidilir.

10 yıl binilirmi zaman gösterecek.

Ölmez o kadarda değil be.Ben baya eziyet ettim motara banamısın demedi :)

---------- Post added at 21:25 ---------- Previous post was at 21:23 ----------

Arkadaşlar Serçedesin konusunu konu dışına açtım http://www.motosiklet.net/forum/konu-disi/108927-buda-benim-4-teker-%40-sercedes.html#post2840660
yorumlarınızı bekliyorum :bounce:

hemen bakalım ahmet abi

odun çekme ağır iş. Bunun krank ve krank rulmanları kaldırmaz. Balatalardan bahsetmiyorum bile. 96 titan bu işler için idealdi. Banamısın demezdi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar