[Ankara - MT]

Ya bırak, şuna sezon bitti, yağmur çamur başlar artık, havalar soğudu da ben de motoru kaldırdım demiyoda, neymiş tezim varmış da verecem de doktor olacam da ohooo yemezler Ugurcumm:)

Neyse bi doktorumuz olsun lazımdır, kalp masajı yapamasan da artık elbet işimize yarar bir durumda diye düşünüyorum :) Hadi hayırlısı bakalım.

Keske oyle olsaydi da su icinde bulundugum stresten kurtulsaydim ;( Gecen sene aralik sonuna kadar binim abi, tezi veriim valla Ocak'ta cikicam motorla kar kis dinlemeyip ;)

Çok güzel bir gün oldu başta ev sahibi Atila Abi olmak üzere herkese teşekkür ederim :bestmt:
MT-Ankara'nın kıdemli abileri bir de şöyle gözel bir gezi ayarlasa da yurdumuzu tanısak :p

Facebookta birkaç resim var ama asıl Erhan'da idi sanırım resimler.

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Atila beye konukseverliği , güleryüzlü servis elemanları lezzetli çayı ve kahvaltısı için çok teşekkürler ,sadece motor toplantılarında değil ailemle hafta sonları gidip kafamı dinleyebileceğim yeni bir mekan keşfetmiş oldum

Kahvaltıya gelen arkadaşlara teşekkürler,ayaklarınıza sağlık,Gelemeyen arkadaşlar ile en kısa zamanda görüşmek dileği ile.
NOT: Amma abartmışınız Bülent'i adam hiçbirşey yemiyor ya:))
Biz tesekkur ederiz bizi boylesine guzel agirladiginiz icin. Yediklerimin hepsi cok lezizdi. Tekrari dileklerimle..

atila abi sovunu yaptı....her bir mt buluşması diğerini bastırır nitelikte valla...muhabbetin ve kahvaltının tadına doyum olmadı...

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:23 ----------

Bir kaç Resim paylaşabilecek olan var mı?

lütfücüğüm ben upload edicem çektiğim fotoları buraya ama artık yarına olur herhalde...

bu arada bu mesajı okuyan, kahvaltı organizasyonuna gelemeyen mt üyeleri ve dışardan okuyan konuklar..olum var ya çok şey kaçırdınız...çok verimli bi buluşmaydı...herkes merak ettiği motoru denedi tıka basa yedi çay çorba hepsi bir arada çok sık olmuyo...

bu arada aramızda olmayana gaccal ve karapara kod adlı arkadaşlarımız sizleri de unutmayıp sandalyelerinize çiçek okuyup önünüze bak kaymak, kavurma, sucuk koyu sizleri yad ettik...valla büyük kayıp...

Atila beye çok teşekkür ederim, çok güzel bir organizasyon(kahvaltı+çay keyfi+sohbet+motor keyfi+semaver+.... :)) oldu. Mekan da çok güzeldi...

Ve gerek eğlencesine gerekse merak üzerine motorlarını test etmemizi anlayışla karşılayan arkadaşlara da ayrıca teşekkür ediyorum. "Honda'nın adı, KTM nin tadı, dağıttı bizi ER-6 !" derken bizim beygire hiç talip çıkmadı :pale:. trgy soruyordu ata binmeyi biliyon mu, ata binmeyi biliyon mu, nasıl binecem ben! diye, burda anlatıyor işte; http://youtu.be/KZtIUW2_QGU?t=22s :queen: (akşama izle mutlaka turgay)
(Buarada sürdüğüm Duke, Lütfücüğüm'ün dü sanırım, yoksa Umurcan'a mı aitti:silent:)

bu arada bu mesajı okuyan, kahvaltı organizasyonuna gelemeyen mt üyeleri ve dışardan okuyan konuklar..olum var ya çok şey kaçırdınız...çok verimli bi buluşmaydı...herkes merak ettiği motoru denedi tıka basa yedi çay çorba hepsi bir arada çok sık olmuyo...

bu arada aramızda olmayana gaccal ve karapara kod adlı arkadaşlarımız sizleri de unutmayıp sandalyelerinize çiçek okuyup önünüze bak kaymak, kavurma, sucuk koyu sizleri yad ettik...valla büyük kayıp...

(polat yüzüncü yıldan pata pata gidiyodun o kadar ıslık çaldık arkandan...:) Buarada sormayı unuttum, siz ne yapıyordunuz orda?)

Katılıyorum :cat: Hadi ustaların ustası yunus ustayı memleketine, annesine gönderdik. Ama karapara abimizin gelmemesi beni ayrı bir üzdü...

Dün incek fevziye köyü çıkışında 2 tane motocross bir tane de clio araba gördüm grup halinde gidiyolardı motorcuların birinin kaskında kamera vardı. Peşlerine takılacaktım ama depomda benzin az kalmıştı depo hava yapmış motor tekliyordu onunla uğraştım bi süre :cherry:

atila abi sovunu yaptı....her bir mt buluşması diğerini bastırır nitelikte valla...muhabbetin ve kahvaltının tadına doyum olmadı...

lütfücüğüm ben upload edicem çektiğim fotoları buraya ama artık yarına olur herhalde...

Olm siz tıka basa yediyseniz sohbetin dibine vurduysanız ben burdan da mutlu olurum :) hatta okudum mutluda oldum allah var.
Ben gezideyken hepiniz teker teker aklıma geldiniz ve her aklıma gelişinizde herbiriniz ile yaptığımız muhabbetler gırgır şamata aklıma geldikçe yüzümde farkında olmadan bir sırıtış ile yol adlığımı farkettim,
Hepinizin yeri ayrı bende,
iyiki tanışmışız, buluşmuşuz, oturup eğlenmişiz, birbirimize yardım etmişiz eksiklerimiz kapatıp yeri geldiğinde birbirimizle dalga geçip stres atmışız..
hala bir yandan gülüyorum yahu :mrgreen: allah muhabbetimizi daim eylesin..

Unutmadan la turgayın videoya ne güldüm dün gece hahhaa :queen:
Dün incek fevziye köyü çıkışında 2 tane motocross bir tane de clio araba gördüm grup halinde gidiyolardı motorcuların birinin kaskında kamera vardı. Peşlerine takılacaktım ama depomda benzin az kalmıştı depo hava yapmış motor tekliyordu onunla uğraştım bi süre :cherry:

usta sende forumda çok aktifsin ama bi çıkıp gelmedin ki buluşmalara yüzünü görek?

Olm siz tıka basa yediyseniz sohbetin dibine vurduysanız ben burdan da mutlu olurum :) hatta okudum mutluda oldum allah var.
Ben gezideyken hepiniz teker teker aklıma geldiniz ve her aklıma gelişinizde herbiriniz ile yaptığımız muhabbetler gırgır şamata aklıma geldikçe yüzümde farkında olmadan bir sırıtış ile yol adlığımı farkettim,
Hepinizin yeri ayrı bende,
iyiki tanışmışız, buluşmuşuz, oturup eğlenmişiz, birbirimize yardım etmişiz eksiklerimiz kapatıp yeri geldiğinde birbirimizle dalga geçip stres atmışız..
hala bir yandan gülüyorum yahu :mrgreen: allah muhabbetimizi daim eylesin..

Unutmadan la turgayın videoya ne güldüm dün gece hahhaa :queen:

usta sende forumda çok aktifsin ama bi çıkıp gelmedin ki buluşmalara yüzünü görek?
Sende aklımızdaydın sende yanımızda ol istedik o yüzden bi daha yaparız gideriz hep beraber iyi yolculuklar sana

Atlarla aramda pek sıcak bir ilişki olduğu söylenemez kötü anılarım var , e bu adamlar da 2 ayaklı at yapmışlar motor niyetine, napayım binemedim dalga geçmeyin arkadaşım :mrgreen:

@Syanur sen benim kirloşu sürdün :mrgreen:

Onu da yıkasam mı yoksa nazarlık olarak kirli mi bıraksam bilemedim :mrgreen:

@Syanur sen benim kirloşu sürdün :mrgreen:

Onu da yıkasam mı yoksa nazarlık olarak kirli mi bıraksam bilemedim :mrgreen:

Senin motor bildiğin temiz görünüyordu... :) Ya ben daha 2 kere yıka(ya)madım motoru. Zincir civarı biraz kirli ama benim.

Şehir içinde ne kıvrılıyordur ama şimdi senin Dük! :)

@trgy olum seni videoya çekmişler, face'de :D :D millet seferber olmuş resmen koptum :mrgreen: En çok da "Kuvvet" abimize güldüm, sanki kurbanlık dana tutuyor :queen:

Yok ya ne temizi :mrgreen: lütfücüğümünkidir senin dediğin. Oradan çıkınca yağmurda yine biraz turlayayım dedim de çanta tamamen çamur yine :mrgreen:

Trafikte ayak koymadan ışığa gidiyor neredeyse gevur :D

Senin makine de zor ama yav adamlar haklı şimdi :queen: bisiklet öğretir gibi sen gazı boşver biz itelim deseler neredeyse :p

@trgy olum seni videoya çekmişler, face'de :D :D millet seferber olmuş resmen koptum :mrgreen: En çok da "Kuvvet" abimize güldüm, sanki kurbanlık dana tutuyor :queen:

Bir maraba atı tutarken diğer maraba ise ağanın yani benim ayaklarımı basıp ata binebilmem için ellerini birleştirip uzatacaktı önüme , ama senin atı anca 2 kişi tutabildiği için başarısız oldum .

Yok ya ne temizi :mrgreen: lütfücüğümünkidir senin dediğin. Oradan çıkınca yağmurda yine biraz turlayayım dedim de çanta tamamen çamur yine :mrgreen:

Trafikte ayak koymadan ışığa gidiyor neredeyse gevur :D

Senin makine de zor ama yav adamlar haklı şimdi :queen: bisiklet öğretir gibi sen gazı boşver biz itelim deseler neredeyse :p

lüftücüğüm pislenmesin diye toprağa değil çim üzerine çekti motoru:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar