Hocam gecen gün elektrik idaresine girip hemen çıkan beyaz cıbır sen miydin yoksa yakınımda bi cıbırcı buldum bigün görüşmek isterim
Geçmiş olsun bu arada debriyaj sorununuz olduğunu nasıl anladınız? 1 ay kadar önce ben vites geçişlerinde yoğun problem yaşadım çiftkurtlara gidip böle böle dedim motor 3 binde daha, debriyaj bitmiştir dedi
Neyse ben de gittim paraya kıyıp motul yağ aldım kendim yağını değiştirdim, değişiklik olmadı derken bi 50-60 km kullanınca vites şıkır şıkır geçmeye başladı. 2. vites hala sesli gibi geliyor ama sizinkini görürsem normal mi anlarım.
debriyajı değiştirmen gerekiyorsa da bi kaç bayiden fiyat al derim şirinevlerde de var otosever yolum düşerse sorarım ben de.
Bu arada tuna lisesinin arka sokağında hisar lokantası var akşam 3-4 e kadar ordayım hep, beklerim yolunuz düşerse
saygılar...
Cevap için teşekkür ederim. Zaten askere gidiyorum 1 ay sonra, 6-7 sonra döndüğümde bakarım, motor böyle yatsın şimdilik.
Elektrik idaresinde başka birisini gördün muhtemelen ben değildim. Gün içerisinde vaktim olmuyo pek, mesai saati dışında görüşebiliriz. İyi günler.