[Adana - MT]

Merhaba arkadaşlar...:cat:

Öncelikle Özden kardeşime büyük geçmiş olsun dilerim, sonra Hüseyin kankimede hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütmek nasip etsin derim.

Fransadan döndüğümden bu yana bir iş yoğunluğu varki hiç sormayın gitsin. Siteye bile gözatma fırsatım olmadı, öğle arasında şöyle bir bakim dedim hem üzüldüm hem sevindim. Bugünkü toplantıya malesef katılamıyacam, Almanyadan misafirlerim geliyor, umarım Özden kardeşime gereken yardım için organizasyon yapılır.
Haa az kalsın unutuyordum, Adaşımada nice yıllara diliyorum, Allah başımızdan eksik etmesin...:rendeer: Bak adaş yaşlanıyorsun ona göre :mrgreen:

Herkese iyi günler,
Hüseyin arkadaşımızın çocuğu hayırlı uğurlu olsun, Allah hayırlı bir evlat olmayı nasip etsin. Allah analı babalı büyütsün.
Bu haberi okumanızı istiyorum... Böyle insanlar hala var, insanlıktan umudumuzu kesmeyelim. http://www.ntvmsnbc.com/id/25390769
Akşamki toplantıya büyük ihtimalle katılamayacağım. Ancak organizasyonu yaptım, önümüzdeki haftadan itibaren düzenli gelecem toplantılarımıza.
Akşamki toplantıdan Özden arkadaşımız için çıkan ortak fikri buradan paylaşırsanız elimizden geldiğince, gücümüz yettiğince katkıda bulunmak isteriz.
Herkese bol güneşli günler... yahu böyle diye diye güneş hiç gitmiyor arkadaş. piştik resmen... :c))

günaydınların en güzeli sizlerin olsun...sevgili arkadaşlarım bugün değerli arkadaşımız HÜSEYİN SEVERİN(f hüseyin)eşi doğum yaptı oğlu oldu.:rendeer:
allah analı babalı büyütsün.bugün benimde doğum günüm banada hayırlı yaşlara olsun.:thumleft:artık hediyemi unutmazsınız.getirmiyen terazigibi olsunn

SELAM ARKADASLAR
hüseyin gözün aydın allah analı babalı büyütsün.
muzaffer abi dogum gunun kutlu olsun.
benim anlamadıgım yılda2-3 dogum gunun olduguna göre toplam yasın kaç sorabilirmiyim abi :rendeer:

Akşamki toplantıya bende babamın rahatsızlığından dolayı katılamıyorum özden abi için bahadır arkadaşımın dediği gibi alınan ortak karara bende varım.iyi muhabbetler.

Adana İl Temsilcisi
günaydın dostlar.
akşamki toplantıda;
-katılmak isteyen tüm arkadaşlarımızdan,miktar gözetmeksizin,en kısa zamanda para toplanmasına karar verildi.gerekli hassasiyeti tüm arkadaşlarımın göstereceği inancındayım.
-pazar günü,ceyhan'a,özdene ziyarete gitme kararı verildi.saat 10.30 da molada toplanacağız.11.00 de hareket edeceğiz.gelmek isteyen arkadaşlarımıza duyurulur.(ÖRNEĞİN BİR ARKADAŞIMIZ,EVİNDE HİÇ KULLANMADIĞI BAZI YATAK/YORGAN GİBİ EŞYALARI BERABERİNDE GÖTÜRECEK)

günaydın dostlar.
akşamki toplantıda;
-katılmak isteyen tüm arkadaşlarımızdan,miktar gözetmeksizin,en kısa zamanda para toplanmasına karar verildi.gerekli hassasiyeti tüm arkadaşlarımın göstereceği inancındayım.
-pazar günü,ceyhan'a,özdene ziyarete gitme kararı verildi.saat 10.30 da molada toplanacağız.11.00 de hareket edeceğiz.gelmek isteyen arkadaşlarımıza duyurulur.(ÖRNEĞİN BİR ARKADAŞIMIZ,EVİNDE HİÇ KULLANMADIĞI BAZI YATAK/YORGAN GİBİ EŞYALARI BERABERİNDE GÖTÜRECEK)
Günaydın arkadaşlar,herkese hayırlı işler olsun inşallah.
Bora abi ziyaret için Özden'le görüştünüzmü zira Özden Pazar günleri köylere çıkıyor alışveriş için.Bence görüşüp öyle gelin derim ben.

Adana İl Temsilcisi
haklısın,görüşmek lazım.ararım ve buradan arkadaşları bilgilendiririm.

arkadaşlar,şimdi özdenle konuştum,kendisi köylere gideceğini pazar günü orada olmayacağını söyledi.bilginize.

Merhaba arkadaşlar,
Hayırlı işler,

---------- Post added at 10:18 ---------- Previous post was at 10:16 ----------

haklısın,görüşmek lazım.ararım ve buradan arkadaşları bilgilendiririm.

arkadaşlar,şimdi özdenle konuştum,kendisi köylere gideceğini pazar günü orada olmayacağını söyledi.bilginize.

Bora başkanım,
nasıl bir yol izlenecek.?:silent:

---------- Post added at 10:25 ---------- Previous post was at 10:18 ----------

Akşamki toplantıya bende babamın rahatsızlığından dolayı katılamıyorum özden abi için bahadır arkadaşımın dediği gibi alınan ortak karara bende varım.iyi muhabbetler.

Geçmiş olsun,
Umarım ciddi bir şey değildir.

Günaydın arkadaşlar :rendeer:

Umarım akşamki toplantı verimli geçmiştir, misafirlerim olduğu için aranıza ne zaman katılabileceğimi bilmiyorum. İlk fırsatta sizinlenim :cat:

Adana İl Temsilcisi
yusuf sanırım işi müsait olanlar,c.tesi gider.
şimdi suatla da konuştum pazar günü dükkanı açacaklarmış,oradalar yani,gitmek isteyen varsa bilgisine.

Adana İl Temsilcisi
hayır belli değil.pazar günü özden yokmuş ayrıca %50 gökgürültülü sağanak yağışlı gösteriyor.

iyi günler arkadaşlar bnde aranıza katıldım artık bir adanalı olarak hepinize kazasız belasız sürüşler dilerim...:thumleft:

Adana İl Temsilcisi
DUYURU
arkadaşlar,pazar günü ÖZDEN arkadaşımız herzaman yaptığı gibi köylere mal satmaya gideceği için,yarın (c.tesi)de benim gibi çalışan arkadaşlarımızı da düşünerek,YARIN AKŞAM ceyhan'a gitmeye karar verdik.para yardımını da orada toplayıp vereceğiz.YARDIMDA BULUNMAK İSTEYEN arkadaşlar gönlünden kopan kadar, vermeyi düşündüğü parayı eğer gelemeyecekse,gelecek birilerine ulaştırırsa özdenin adına seviniriz.
buluşma yeri:ceyhan tarafı MOLA tesisleri
buluşma saati:20.00
kesin hareket saati :20.30

Adana İl Temsilcisi
hepinize iyi pazarlar,iyi istirahatler dostlar.

BİLGİLENDİRME
dün akşam güzel bir gece sürüşü sonrası,(5 motor/6 kişi)CEYHAN'a özden arkadaşımıza ziyarete gittik.Ceyhanlı tüm arkadaşlarda oradaydı.hep beraber özdenin evinde güzel bir sohbetle geceyi geçirdik.14 kişiydik.fırsat bulan arkadaşlarımın bana getirdiği/topladığımız yardımı kardeşimize teslim ettik.bunun sadece şimdilik bana iletilenler olduğunu,vermek isteyipte çeşitli sebeplerden dolayı bana ulaştıramayan arkadaşlarımın da olduğunu söyledik.:cat: çok memnun oldu ve ALLAH RAZI OLSUN dediğini iletmemi istedi.bende buradan duyarlılık gösterip,katılan/katılacak tüm arkadaşlarıma TEŞEKKÜR ediyorum.:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar