[Bursa - MT]

Nevin hocam ve abilerim çarşamba günü düşünüldüğü gibi olup bizim orda yapılacaksa bu işlemler renklerden dolayı sıkıntı çıkabilir bizim iş boyalarla yapılan bir iş olmadığı için talaş kaldırarak yapılıyo yine işin ustası babam siz karar verin bizim orda olmazsa bile illaki biryer bulunup yardımcı oluruz

Hamzanında beğenilerinden yola cıkarak bu ikisi üzerinde çalıştık ve ortaya bu iki güzel şekil çıktı beğenilerinize sunuyoruz ......

bluedolunay9.jpg

bluedolunay10.jpg

:bounce:Şimdi Veysel Bey'e sordum.Hafif Metalik yeşilin altından siyaha yakın tek bir renk ile diğer simgeler işlenebiliyormuş. Benim oyum budur ve söylendiği şekilde işlenirse daha asil ve pastel bir görüntü ortaya çıkacaktır.Anahtarlık ve etiketlemelerde ise renkler tam olarak kullanılabilir.Bu durumda bu şekil ve renkleri görenin aklına grubumuz gelmeli,tabii oybirliği ve çoğunluk bunda karar verirse..:cat:
bluedolunay10.jpg

Hocam bence Hamza kardeşimizin dediği gibi de çok güzel olur hatta canlı yeşil uzun veya kısa kollu üzerine zekoyla çalışmanızı biraz daha büyük şekilde yapabiliriz mesela etiketler reklamcılarda yüksek çözünürlükte yapılabiliyor sonuçta...

herkese selam pazartesi motoruma kavuşucam işallah ben yeşil beyaz üzerinde motor olanı beyendim:bestmt: oyum ona

Nevin hocam ve abilerim çarşamba günü düşünüldüğü gibi olup bizim orda yapılacaksa bu işlemler renklerden dolayı sıkıntı çıkabilir bizim iş boyalarla yapılan bir iş olmadığı için talaş kaldırarak yapılıyo yine işin ustası babam siz karar verin bizim orda olmazsa bile illaki biryer bulunup yardımcı oluruz

Ulaş abiye danışın bi de :bounce:

:bounce:Şimdi Veysel Bey'e sordum.Hafif Metalik yeşilin altından siyaha yakın tek bir renk ile diğer simgeler işlenebiliyormuş. Benim oyum budur ve söylendiği şekilde işlenirse daha asil ve pastel bir görüntü ortaya çıkacaktır.Anahtarlık ve etiketlemelerde ise renkler tam olarak kullanılabilir.Bu durumda bu şekil ve renkleri görenin aklına grubumuz gelmeli,tabii oybirliği ve çoğunluk bunda karar verirse..:cat:
http://imageshack.us/a/img33/4130/bluedolunay10.jpg
ben bundan ıstıyorum.yada beegendım oyle soylıyeyım.

şimdiden hayırlı olsun kazasız belasız kullan...

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:57 ----------

nevin hocam aynı şeyi beyenmişiz bence çok hoş en dışta çift beyaz cerceve olsa daha güzel olur bence...
Hem ençok bu benziyo crossa :)

:bounce:Evet o herşeye benziyor,önden chopper arkadar racing,sağdan profili cross,soldan scooter bile denilebilir :wiinkk:
:bounce:...Bu arada buna benzer dahada belirgin ve bizi direk yansıtacak,dahada asil bir şekil tasarımı ve logosu yapabilen olursa bekliyoruz ,nasıl olsa bayram kortejine yetiştiremiycez(bandanalara talim).Olmuşken en iyisi en güzeli olsun,öyle bir olsunki gören bilsin,tanısın ve bunlar çok efendi,kültürlü,iyi niyetli,insan sevgisi vatan millet sevgisi hat safhada olan;o motor grubu desin(vizyonumuz bu tabii heralde itirazı olan yoktur):wiinkk:...

:) Canın Sağolsun abi :) telif hakkını almadım istediğini yapabilirsin şimdi biraz daha uğraşıcam bakalım güzel şeyler çıkartalım biraz. :)

:bounce:Offf harika mayyak bişiy olmuş(şaşkınlıktan argoya vurdum),daha iyisi yapılmazsa bu olmalı logomuz:cat::cat::cat:

Biz bunları kağıt gibi bastırcazmı yüksek çözünürlükte ??? yoksa kumaş şeklinde işlememi olacak ? Hayır kumaş gibi olmazsa montlara nasıl monte edeceğiz yabışdırcazmı ? emanet durmasın sonra

Mehmet kardeşim gayet başarılı buldum çalışmanı daha iyilerini de çıkaracağımıza inanıyorum hadi arkadaşlar çalışmaya devam :)

Bence motosiklet ve kask için yapıştırma mümkünse silikonlu mont ve t-short lere de sağlam bir baskı olabilir veya kumaş boyama gibi bişi işte :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar