heyyyyy dağdakilerrr abov yağmur yağıyo burda heheheeee bizsiz gidermisiniz bide üstüne mangal yapcaz böle işte gazabımıza uğrarsızız oh olsun şimdi tırs tırs sucuk gibi geri dönceğniz işte bu arada acayip kıskancımdır sölemedi demeyiml: . Ama yaaaa ıslak bile geziyolar arkideşler olmuyo böle protesto ediyorum hepinizi :salut:
bugun bende yaklasan bayramı bahane edıp once bandırmaya ardından susurluk-balıkesır yolundakı outlete gıttım.142 km yol yapmısım.sansıma hava bulutludu fakat yagmur yagmadı.ama an ıtıbarıyle karacabeyde bardaktan degıl surahıden dokulurcesıne yagıyo.mehmedın usttekı zıncırlı logosu pek bı hos olmus.yenı aramıza katılacak olan arkadasada nerdesın sen demek ıstıyorum.gec kaldı yanı.ercan guzel bıgun gecırdıgınıze emınım bu gelmeyenlerın yemek artıyo kımını konusalım.ben olsam artmayacagı kesın.bu aralar cengızın sesı solugu cıkmıyo yasıyo degılmı.Valla yağmur yağdı ama öyle tatlı yağdı ki bir tarafı güneş, gökkuşağı bir tarafı kara bulutlar altında uzanmış yemyeşil bir orman. Yerler sararmış otlar... Hiç ıslanmadık ara geçiştirmeler dışında ve harika bir gündü yine. Uludağın o eşsiz kızıl sarı tonlarıyla kıvrılan o güzelim yollarda teker çevirmek o virajlara yatmak var ya ... Ahhh ahhhh seviyorum uludağı![]()
Yalnız sizler gelmediğiniz için yemeklerin çoğu artıyor bak ona göre
Bu arada yeni gelen arkadaşa hoş geldin![]()
inegölden katılan mutlaka arkadaşlarımzı olurr olmadı onlarla seyir halinde gelırsın kardeşim motor olup olmaması şart değildaha dün sınava girdim ehliyet yok da haozaman motoru alınca tekrar düzenleriz.
bayram toplantısı ne zaman ya tarihi bellimi))
geçit ozhan sopıngte neresı yaw.buradan vakıtlı cıkıldıgında yetısırım heralde galıba sanırım.lıstede adımı gormek ıstıyorum artcı gelmek ısteyenlere ardımız acık boyle bılıne.:bounce:Aykut olum bi kerede şu siteyi okuda yaz laa,elin fransızının 9. göbekten akrabası seni:wiinkk:
Bayramlaşma İnegöl Gezisi...Buluşma yeri 11:00 Geçit Özhan Shopping 28.10.2012
1-Hamza Şimşek
2-Nevin Hoca-Blue Zeko
3-Gökhan CBr
4-Pınar desprado
5-Kayariki
6-Kirlisakal
7-
.
.
.
.
oraları sen bılıyosun hamza.bızler ıcın rotayı sen ayarla.bak ben tam 85 km ekstra yol gelıcem.ayarlamayı ona gore yap.harıta foto destegı falan.hoçam çok teşekkür ederim beni onurlandırdınız isterseniz artcı olucak arkadaşları çocukları fazlalık eşyaları almak için arabayla gelebilirim toplam 4-5 kişi alabilirim hada geniş katılım ve güvenlik açısından...
İnegölden oylat kaplıcalarını görmeyen kaç kişi var kesin geliceklerden buna göre karar verelim fazladan bi 60 km yol gitmemiş oluruz ve oylat yolunda yaklaşık bir yıldır genişletme çalışması var 1 hafta önce tam bir kross parkuruydu...
herkes fikrini söyleye bilir ama ben en yakın güzel bi piknik alanına gidip doya doya tadını cıkarmak isterim rotayi geliştirip fotoğrafta yükliye bilirim
[/URL]