sedat 57 Yamaha olsun çamurdan olsun...

kardeşim hayırlı uğurlu olsun allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin..

bir sorum olacak!

ybr125 göre titreşim çok mu az mı ?

sadece merak
ybr 125 e göre çok abi hemde çok çok...tek silindir olduğu için normaldir diye düşünüyorum..oturuşu rahat selesi geniş ondan pek hissedilmiyor titreşim ama 125 ten fazla yalan yok..ayak peğleri biraz geride orda bi race havası var pantolonumun paçası yukarı çekiliyor olur heralde o kadar :p

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:10 ----------

sedat hayırlı olsun ...en sonunda muradına erdin darısı başımıza
Aynen abi allah herkese nasp etsin 250 cc aslında benim için gayet yeterli her yere gider gelirim..allah herkese nasip etsin abi minimum 250 cc..Yaşamak için 20 bg+ lazım :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:16 ----------

konuyu görünce şaşırdım serdar abi hiç düşünmüyordu motorunu satmayı bir ara kawasakı kle 500 gönlünü fethetmişti ama umduğunu bulamadı daha sonra vazgeçti , konuyla alakalı uzun telefon görüşmelerimiz olmuştur kendisiyle, şimdi konuyu görünce hem üzüldüm hemde sevindim ,

üzüldüğüm nokta serdar abi aynı temizlikte bir ybr 250 bulamayacak , öte yandan site içinden tabıdığımız bir kardeşimizin almasına sevindim , yabancıya gitmemiş , her iki tarafada hayırlı uğurlu olsun ,

serdar abi ne almayı düşünüyor acaba ? sedatçım sanada hayırlı uğurlu olsun :)

[url]http://img17.imageshack.us/img17/3549/img0016pxx.jpg[/URL]

[url]http://img513.imageshack.us/img513/8306/img0017jzu.jpg[/URL]

bu arada ramazan çok şey istemiyorum bir teşekkür eder insan , anladın sen onu ....
Ne alır bilmiyorumda pegaso 650 düşündüğünü biliyorum takip ettiği bitane varmış satılmış belki başkasına bakar yine..Sağol bu arada yakışmışınız o gara sen gara :p

ooo sedatım süper bi makina almışsın.. bizzat serdar abinin motorunu alman çok iyi olmuş..
sende bilirsin ki ikinci el motora pek güven olmaz ama serdar abinin motor piyasadaki ender motorlardan biri,
sonuna kadar kefil olurum.. hayırlı olsun bakalım bizden hızlı çıktın :)
serdar abi allah sanada hedefindeki motoru nasip etsin

dün serdar abiden öğrendim uzun yıllar sorunsuz binersin sağlıkla inşallah...

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:28 ----------

ooo sedatım süper bi makina almışsın.. bizzat serdar abinin motorunu alman çok iyi olmuş..
sende bilirsin ki ikinci el motora pek güven olmaz ama serdar abinin motor piyasadaki ender motorlardan biri,
sonuna kadar kefil olurum.. hayırlı olsun bakalım bizden hızlı çıktın :)
serdar abi allah sanada hedefindeki motoru nasip etsin
ömerin elinde kaldı yazık oldu..

Sedat gibi bi kaç kişi daha ybr 250 alsa valla ybr 125, cbf 150 topiğini geçecek başlık :) Tebrik ederim, başlığada hayat geldi sayenizde.

sedat dostum hayırlı olsun :thumleft: yeni motorunu göz dağında islatacağın günü sabırsıkla bekliyom paşa bilesin :queen:

Sedat gibi bi kaç kişi daha ybr 250 alsa valla ybr 125, cbf 150 topiğini geçecek başlık :) Tebrik ederim, başlığada hayat geldi sayenizde.
Çok haklısın abi benim kafadan 2 kişi daha olsa topik alır başını gider yamaha yeniden bu modeli getirmeye bile başlar yani ama satılırmı bilmem :queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:16 ----------

bide resim ekleyim ilhan esirci abimin motoru kırmızı..

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:19 ----------

buda geçen haftaki düzceye gidişimde off-road a gitmiştik ordan..

öyle çamur görsem motoru sırtıma alı röyle geçerim ramo.. toz olunca kafam atıyo imanıma :queen:

kurye iken motoru satacağım zaman yıkardım.. hatta birinde polis durdurup benzinliğe kadar elleriyle götürdü motoru yıukattı.. üzerinde 1 cm e yakaın kalıp olmuştu çamur....

Öncelikle hayırlı olsun, güle güle, kazasız belasız binersiniz inşallah. Sonra da bir ybr 250 sahibi olarak çok iyi bir seçim yaptığınızı belirtmek isiyorum.

Öncelikle hayırlı olsun, güle güle, kazasız belasız binersiniz inşallah. Sonra da bir ybr 250 sahibi olarak çok iyi bir seçim yaptığınızı belirtmek isiyorum.
vay toprağım..ybr 250 topiğinde görüşelim online tutalım.. bende zincir dişli bakımı yaptım resimleri oraya atacağım..haftalık aylık bakım :p

sedat kardeşim ybr den vazgeçmemişin yine tebrikler :) bende 250 cc aldım birlikte memlekete gidek :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar