sedat 57 Yamaha olsun çamurdan olsun...

Hayırlı olsun canım. Beş yıl da buna bin sonra direkt 1200 GS alalım :thumleft:

adam king yahu resimleride yüklemiş sağol kanka ellerin dert görmesin.. ybr 1250 arkadaşlar..acemi arkadaşlara tavsiye etmem :mrgreen:

doğru motoru almışsın abinin motoru temizdi iftar buluşmasında baya bakınmıştım motora..:cat: ikinizede hayırlı olsun

Maşallah tertemiz :cherry:

Hayırlı olsun arkadaşım, kazasız belasız kullanmak nasip olsun :rendeer:

Kocaeli İl Temsilcisi
konuyu görünce şaşırdım serdar abi hiç düşünmüyordu motorunu satmayı bir ara kawasakı kle 500 gönlünü fethetmişti ama umduğunu bulamadı daha sonra vazgeçti , konuyla alakalı uzun telefon görüşmelerimiz olmuştur kendisiyle, şimdi konuyu görünce hem üzüldüm hemde sevindim ,

üzüldüğüm nokta serdar abi aynı temizlikte bir ybr 250 bulamayacak , öte yandan site içinden tabıdığımız bir kardeşimizin almasına sevindim , yabancıya gitmemiş , her iki tarafada hayırlı uğurlu olsun ,

serdar abi ne almayı düşünüyor acaba ? sedatçım sanada hayırlı uğurlu olsun :)

bu arada ramazan çok şey istemiyorum bir teşekkür eder insan , anladın sen onu ....

F54

sağolun var olun agalar allah herkese minimum 250 cc nasip etsin benim hayalimdi desem yeridir..diyeceksiniz 250 cc nin nesi hayal benim için öyleydi..3 sene ybr 125 kullandım 50 bin yapmişimdir..bi 3 yılda bu motoru kullanmak istiyorum..Reşit resimlerini çekti atar müsayit olunca hadi bakalım..Serdar abiye metehandroya emeği geçen herkesten allah razı olsun..
ulen bu metehan nasıl bi adam hayret yaw hangi taşı kaldırsak altından o çıkıyor
bu sitede tanıdığım birçok kişiye yardımcı olmaya çalışmıştır
adam ne kadar ban yese de bu sitede herkez onun arkadaşı kardeşi:cat:
helal olsun meto:thumleft:

konuyu görünce şaşırdım serdar abi hiç düşünmüyordu motorunu satmayı bir ara kawasakı kle 500 gönlünü fethetmişti ama umduğunu bulamadı daha sonra vazgeçti , konuyla alakalı uzun telefon görüşmelerimiz olmuştur kendisiyle, şimdi konuyu görünce hem üzüldüm hemde sevindim ,

üzüldüğüm nokta serdar abi aynı temizlikte bir ybr 250 bulamayacak , öte yandan site içinden tabıdığımız bir kardeşimizin almasına sevindim , yabancıya gitmemiş , her iki tarafada hayırlı uğurlu olsun ,

serdar abi ne almayı düşünüyor acaba ? sedatçım sanada hayırlı uğurlu olsun :)

[url]http://img17.imageshack.us/img17/3549/img0016pxx.jpg[/URL]

[url]http://img513.imageshack.us/img513/8306/img0017jzu.jpg[/URL]

bu arada ramazan çok şey istemiyorum bir teşekkür eder insan , anladın sen onu ....

resimlere ihtiyacım var... irfaan aklımdasın ama aklım bende değil..... mesaj alınmıştır..

Motosikleti
Sym Sympony ST200i E5 ABS
kazasız belasız güle güle binin motosikletinize,çok temiz görünüyor hayırlısı olsun ,ybr250 bence 250cc de bir efsane :cat:

vay sedatım genemi ybr:) hayırlı olsun temiz motor bi ara yan yana gelelim ilk işim motoru sana verip tur atmanı izlicem tami bugün yamuk cizmede toplayabilirsem :p

Hayırllı uğurlu olsun kardeşim, iyi günlerde kazasız belasız kullan inşallah.

Tr deki en temiz ybr 250 yi almışsın. Benimde son noktam 250 cc sınıfı olacak inşallah, ama ne zaman ne kısmet olacak, şimdilik bilinmez.

sedat hayırlı olsun ...en sonunda muradına erdin darısı başımıza

Sedat kardeşim hayırlı olsun , kafana koyduğunu yaptın en sonunda , hadi bakalım yolların açık olsun, bol keyifli nice kilometrelere...

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
kardeşim hayırlı uğurlu olsun allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin..

bir sorum olacak!

ybr125 göre titreşim çok mu az mı ?

sadece merak

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar