Kazalıdır o, takmışken ybr takayım demiştir.
Benim aldığım fatihin motorda bi kere yatmış, sol arka sınyal etrafından kırılmış, fatih cırt cırt la tutturmuş. Fena değil. Bence ybr yapılmışını alma. Sen sıfır motor alsan gıranajları falan hepsini söküp ybr granajı takarmısın? Kaza yapmıştır, parçalanmıştır, nasıl olsa masraf edilecektir, ybr parçası takılıp benzetilivermiştir. Bence yan yatmışı al, ybr benzerini alma. yan yatmışa bi bak, sadece sinyal etrafı kırıksa problem değil. Benimkide kırık. Diğer yerlerine bak. Bi bin deneme sürüşü yap. Gerçi ben fatihe güvendiğimden yapmadım. Antalyadan gelen motorun nesine bakayım?http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-salcano-sifir-ayarinda-wolf-125-93044587/detay
YARIN bu motora bakmaya gıdecegım 2050 tl ıstedı en son... bir kere yatması varmış ayaklıkta dedı ufak tefek sıyrıklar sınyal camurlugu kırık fılan dedı... özellikle şurasına bak fılan dıyebılecegınız bır yerı varmı motorun yoksa motor kendını bellı edermı arkadaşlar cevaplarınızı beklıyorum adaş çanakkaledekı motorda adam ybr yapmış neredeyse yakın olsa bakardım amma ta nerelerde ybr yahu 2050 o motora göre yoksa pahalımı yav... adam 2012 e 1800 cekıyır baksanıza bırde o kadar ugraşmış ybr yapmak ıcın)
Kazalıdır o, takmışken ybr takayım demiştir.
link attığın motora bakmıştım genel olarak temiz motoru sürdüğün zaman gidiş ve sesinden anlarsın sorun varmı yokmu diye. ( benim düşüncem )
yok kaza yapmayık stıcerini söküp yamaha yazmışlar o kadar
ramazana bi aradım adamı motor satılmış kaçtı güzelim motor
satmış madem ilanı kaldır ne adamlar var
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:50 ----------
İstabul kağıthande wolf s 0 km plaka ruhsat hariç 2600 tl plaka ruhsat la 3000 tl yi buluyor.
zincirı biraz germek lazım gibi. Bi uyumsuzluk var gibi ama anlamadım :silent: bide ön dişliye bakmam lazım. Arada ön dişli tarafından cıt çıt ses geliyo. Genelde 1 ve 2 ci viteste. Öyle bi yapacamki eksoz sesi hariç tık, çıt ses çıkmayacak. Bide ön frene basınca disk ötüyor cıyk cıyk. Bunun için ne yapabilirim? Saygılaaarrr.