O zaman sen kesin ikimizide sollarsınbırı kılo mu dedı. ben 148kg yımda......
bırı kılo mu dedı. ben 148kg yımda......
Hayırlısıyla ipimi koparayım bi boşa çıkayım geleyimde hepsini ederiz inş. Motora gelince bu zamana kadar arabalarım olsun motorlarım olsun maalesef hiç birine "satılık değil" diyemedim :sunny: ama karakızımla aramda olan duygusal bağımı henüz koparamadılar 2400 TL nakit verdiler satmadım(karakızım duymasın amamuhabbet ederiz, gezeriz falan. Motöründe yakıyo ortalığı beyav:cat: satılıkmı? :queen:
Al işte buyur burdan yakbayır asagı denk gelırsenız dıkkatlı olun aman ha.....sonra kapılmayın ruzgarıma.))) gectıgımız pazar hvanında sıck olmsıyla balıkesıre gıdıp geldım donus yolunda rampa asagı bakalım bu motor ne gıdıyo kabılınden kapadım gazı.ıbre 130 geldıgınde ruzgar okadar sert vurmya basldı dedımkı 2 tane somunlu cıvatnın ustunde gıdıyon olum bı kaza olursa olay yerı ınceleme cok arar benı burlarda dedım kestım gazı daha once hıc bukadar suratlenmemıstım.
Aman arkadaşım dikkat et. Sonuçta yer uçağı değil. Bendeki yapsa kaçırmam ama.bayır asagı denk gelırsenız dıkkatlı olun aman ha.....sonra kapılmayın ruzgarıma.))) gectıgımız pazar hvanında sıck olmsıyla balıkesıre gıdıp geldım donus yolunda rampa asagı bakalım bu motor ne gıdıyo kabılınden kapadım gazı.ıbre 130 geldıgınde ruzgar okadar sert vurmya basldı dedımkı 2 tane somunlu cıvatnın ustunde gıdıyon olum bı kaza olursa olay yerı ınceleme cok arar benı burlarda dedım kestım gazı daha once hıc bukadar suratlenmemıstım.
Hayırlısıyla ipimi koparayım bi boşa çıkayım geleyimde hepsini ederiz inş. Motora gelince bu zamana kadar arabalarım olsun motorlarım olsun maalesef hiç birine "satılık değil" diyemedim :sunny: ama karakızımla aramda olan duygusal bağımı henüz koparamadılar 2400 TL nakit verdiler satmadım(karakızım duymasın ama) biraz daha çaba gösteren (fiyat veren olursa) neden olmasın
l:
---------- Post added at 01:19 ---------- Previous post was at 01:17 ----------
Al işte buyur burdan yakduydunmu Adeeeeemmmm :cherry: duydun duydun birde boy çıkattırma şimdi senin motür gitmiyo işte :queen: