Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

83 kiloyum leen. Hanım 55 kilo. İkimizin kilosu anca ahmet abinin kilosu kadar :queen: ben yatar.
Ulen Adem 2 gün sayfaya girmiyorum boş bırakıyorum hemende giydiriyosun ha :p 83(olduğunda tartışılır ya neyse) :cherry: +55 138 eder ben 97 kiloyum kanka he yengenle dersen o zaman 170 kilo ediyoruz motorun üstünde :)
Dün akşam bi Afyon yapıp geldik bizde kaplıcalardan yer ayırtmış bacanak kısa bi tatil yaptık iyi geldi valla :cat:

Bu arada önceki gün polis amcalar çevirdi yolda evrakları kontrol edip hayırlı yolculuklar dilediler sağolsunlar :rendeer: arka çantaya falan bi şey diyen olmadı çok şükür :sunny:

ahmet abi istanbulda polis amirinden aldıgım bilgiye göre çanta işi mevzuata takılmış şuan için
neyin nasıl olacagı tam belli değil
fakat bu işten nemalanmak isteyen muhendislik firmaları cok bastırıyor
bir standart gelicek deniyor dedi
yani şuan cbfte 3 canta artı bi valiz var
ceza kesmesinlerde ne yapsınlar..

eyvah yakalandık! :pr: :queen: ahmet abicim nasılsın yahu görmeyeli :rendeer: :queen: habire tatildesin yav :sunny: biz göremedik şu tatilleri. :pr:

ahmet abi istanbulda polis amirinden aldıgım bilgiye göre çanta işi mevzuata takılmış şuan için
neyin nasıl olacagı tam belli değil
fakat bu işten nemalanmak isteyen muhendislik firmaları cok bastırıyor
bir standart gelicek deniyor dedi
yani şuan cbfte 3 canta artı bi valiz var
ceza kesmesinlerde ne yapsınlar..
Kesmesinler de naparlarsa yapsınlar tsubusa kardeşim memlekette yolunda olmayan o kadar çok şey varki bi motorcuların çantalarına mı kalmışlar ya:pr:

---------- Post added at 22:12 ---------- Previous post was at 22:08 ----------

eyvah yakalandık! :pr: :queen: ahmet abicim nasılsın yahu görmeyeli :rendeer: :queen: habire tatildesin yav :sunny: biz göremedik şu tatilleri. :pr:
iyiyim Adem sen nasılsın ne var ne çok :) bakıyorumda hemen giydiriyosun yokluğumda ama yemezler ben kilolarımla barışığım abicim :p
Bu arada serçedesin tasarım işleri devam ediyor dış görünüm neredeyse bitti hafta sonu profosyenel fotoğrafçı bi arkadaşımla resimlerini çekip konu dışına konusunu açıcam ama siz el değilsiniz benim emektar 6630 la çektiğim bi kaç pozunu paylaşayımda bi torpil geçeyim sizlere :p
goruntu2411.jpg

goruntu2422.jpg

goruntu2412.jpg

Kesmesinler de naparlarsa yapsınlar tsubusa kardeşim memlekette yolunda olmayan o kadar çok şey varki bi motorcuların çantalarına mı kalmışlar ya:pr:
ticari amaçla kulanan varsa ceza kesilsin kamyonet gibi kullanmanın her 10 15 kmde bir valizi düşürmenin bir mantıgı yok
daha cok zarar ve kaza riski oluyor
ama hususi kullanıp evden işe gidip geliyorsa insan 1kg domates 2 ekmek taşıyorsa ona da ceza kesiliyorsa
motosiklet kullanmanın hiç bir anlamı yok
kuryelerin cogunun ehliyeti yok
b ehliyetim var yetmiyor mu diyor
herşey yanlış
tek dogru cantaların ruhsata işletilmesi mi
bu arada yarın gidiyorum cuma günü arka ampulu değiştiricem kuyrugu filan sökücem yeniden
iyi bir marka alayımda patlamasın bu sefer bari ampul

İş zaten doğruyla yanlışı ayırt etmekte bitiyo ama ben derimki madem ayırt edemiyolar bari hiç kurcalamasınlar:pr:

tsubasa bendede çanta var. Ama dert etmiyorum. Ceza yazacak olursa çıkartır fırlatırım. Ahanda şindik çanta yok derim. Bulunur bi çaresi.

Ahmet abi salcano aşkı devam ediyor. Hergün cilala parlat :cat: hergün en az 20-30 km yol yapıyorum. Senin sercedeste yakıyo haa. Cantlar iyi gitmiş. Beyendim senin sercedesi. Bendede numunelik kartal var 90 model. Ayda 1 kere falan biniyorum :santa:

F54

kartal tam apache işi :sunny:
dünya gözüyle gördüm onu:p içine oturdum yüksek ses müzik dinledim:thumleft:

cıs tak cıs tak. Biraderin arabası. Ben ayda bir binerim. Birader diskoya çevirir içini. Hatta bi ara titanada araba aküsü, amfi, kolon bağlamıştı :sunny:

---------- Post added at 22:12 ---------- Previous post was at 22:08 ----------

iyiyim Adem sen nasılsın ne var ne çok :) bakıyorumda hemen giydiriyosun yokluğumda ama yemezler ben kilolarımla barışığım abicim :p
Bu arada serçedesin tasarım işleri devam ediyor dış görünüm neredeyse bitti hafta sonu profosyenel fotoğrafçı bi arkadaşımla resimlerini çekip konu dışına konusunu açıcam ama siz el değilsiniz benim emektar 6630 la çektiğim bi kaç pozunu paylaşayımda bi torpil geçeyim sizlere :p
http://imageshack.us/a/img705/2492/goruntu2411.jpg
http://imageshack.us/a/img26/9629/goruntu2422.jpg
http://imageshack.us/a/img846/2315/goruntu2412.jpg
[url]http://imageshack.us/a/img109/9778/goruntu2421.jpg[/URL]

ahmet abi yakıyor araba ha dediğin kadar temizmiş ama şu profesyonel resimleri çekersen dahada güzel olacak bu şekil sönük kalıyor araba :)

Salco ve serçedes aşktır benim için Ademcim devam :cat:

vay salcano serçe aşk bizim aşk bitti abi terkettik salcanoyu özledim keratayı şu motorları bir satayım belli olmaz bakmışsınız bendede gene salcano olabilir :p

bi biz alamadık millet sohpettw marka takıntısında 14 yasıında 600 18. Yasındaymıs okula r 1 le gideyom diyoo... Gelinde gülekkk :)

ahmet abi büyük kazan gibi valla :queen: kardeşim askere gidince söküp attım. Kafa kaldırmıyor artık :sunny:
fatih ne zaman beğenmedim dedim? Ybr okadar para etmez dedim. Salcoya sözüm yok. 2 kişinen 100 ü rahat geçiyo düzde. Çok bile :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar