Temiz Renault Twingo Arıyorum...

Turuncudan vazgeçtim, o apaçiden çıkma. Son iki eklediğin iyi duruyor.

O değil de bu arabalara km-devir saati falan koymayı unutmuşlar. :p

abi renault bu olur o kadar 2010 model symbol ün düşük donanım paketinde bagaj içi aydınlatma yok amcam aldı önce dedik herhalde unuttular gidip sorduk sadece üst versiyonlarda varmış :)

abi renault bu olur o kadar 2010 model symbol ün düşük donanım paketinde bagaj içi aydınlatma yok amcam aldı önce dedik herhalde unuttular gidip sorduk sadece üst versiyonlarda varmış :)

poloda torpido aydınlatma yok..:) lüks sayıyolar...

ero opel corsa comfort larda fena görünmüyor ancak beni zorlayacak gibi görünüyor..twingo var mı etrafta bir bakın bi :p

rıdvan o dönem renaultta belki de devir saati teknolojisi çok iyi değildi herhal :p çok bişi beklememek gerek diye düşnüyorum :p

Renault sahibi arkadaşlar kızacak belki ama twingo ile corsa arasında kıyaslanamayacak kalite ve konfor farkı var. Bunu ben değil twingosunu sattıktan sonra 1.0 Corsa alan arkadaşım söylüyor :) Temennim corsayı bir kere daha düşünmeniz :) Twingo bakarım ama yinede.

MkD

bir ara ablam için bakmıştım bende twingoya

ekonomik yakıt tüketimi ön plana çıkıyor ilk başta
şehir içi ve bayan için ideal gibi
sürücünün görüş açısı çok geniş

ayrıca model yılına göre çok teknolojik bir araç
elektrikli ayna,elektrikli direksiyon dijital gösterge vs güzel

parça fiyatları sorun olabilir tabi bu bütün elektronik aksamlarda da

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Araç satıcıları da hep yakıt tüketiminin çok düşük olduğundan bahsetmişler 7-8,5 lt/100 km tüketim 1.2 motorlu motosikletten hallice ebatlardaki bir otomobil için bence hiç de düşük değil. Benim 1600cc 112 HP aracım da şehir içinde 8 lt yakıyor.

bi kere twingoya 8 kişi binmiştik ben ben bagaja binmiştim o araba güzel değil çok tipsiz ama zevkli sandrof açıyoduk kafaları çıkar ahaha :queen:

arkadaşlar ha gayret henüz araba alamadım eşime...bu arada suzuki alto diye bir araç gördüm nasıldır?2005 model abs,klima,iki hava yastığı var..hoşuma gitti.11 bin tl civarı..ne dersiniz?

98model bi twingoyu 2000den 2004yılına kadar kullanmış biri olarak kesinlikle ekonomik olmayan bir araç olduğunu söyleyebilirim. Değişik ve ilgi çekici bi araç oldugu da kesin. Fakat söz konusu rakamlara çok daha güzel ve ekonomik alternatifler bulacağınıza eminim bence twingo tercih etmeseniz daha memnun olursunuz.

haydaa ilk defa twingo için ekonomik değil diyen birine rastladım..benzinle şehir içi 20 kuruş yakıyor diyenler var bir sürü..

haydaa ilk defa twingo için ekonomik değil diyen birine rastladım..benzinle şehir içi 20 kuruş yakıyor diyenler var bir sürü..

abi dediğin rakam imkansız lpg ile yakalamak bile pek mümkün değil 1 lt ile 25 km şehir ıçi yapması gerek, imkansız twıngo yakıyor daha öncede söylemiştim o küçücük motorla 1.6 atmosferik bir araca yakın bir tüketim yakalamayı başarıyor

Şehiriçi 100 km de 8 litre civarlarında yakar,twingoda 7,5-8 arası.C2 de güzeldir,ama 1.4 75 hp benzinli çok güçsüz kalmış bence.1.4 dizelleri 15-16 milyar 75 hp ve şehiriçi 5,5 lt yakıt tüketimi.ama c2 twingo ya göre daha oturaklı güzel bi araç kesinlikle.en azından twingoya 10 verene kadar gösterdiğiniz c2 alınır

ford ka ingiltere'de yapılan ve son 10 senede en fazla çıkaran araç seçilmişti. müşteri memnuniyeti yüzde 20 iken toyota corollanın yüzde 87 idi.

twingo da bayağı sağlam.

görüntü için aslında en güzeli street ka'lar :). bi ara niyeti pis bozmuştum da sonradan vazgeçtim.

---------- Post added at 20:18 ---------- Previous post was at 20:10 ----------

ilk ilan;

devir göstergeli, borbet jantlı bir bayan arabası?

tek elle tutulan direksiyonun sol üst iç tarafı aşınmış dikkat edersen.

eleman gayet bi elde tesbih bi elde vites kol camdan dışarı bi sürücüsü olan araç gibi geldi. 2. araç güzel duruyor.

bak işte bana böyle gözler şahin bakışlı arkadaşlar lazım..dostum gözlerine sağlık..aynen böyle devam..
:)

Renault'a yüksek derecede antipati beslerim.
Aslında bütün fransız arabalarına desek doğru olur.

Fakat twingo çok eğlenceli bir araç.
Eski teknoloji ve o kadar da ekonomik değil.
Fakat çok eğlenceli.
Tam açılan tavan olmadıkça pek esprisi yok.
Ön konsolu çoğu sedan otomobilden bile daha geniş.
Yayıla yayıla oturursunuz. Tabi arkası için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.
Tek kapı araba pek tercih edilmez , menteşeleri sarkma yapabilir.
Fakat twingoda böyle birşeye pek rastlamadım.
10.000'e daha iyi araçlar bulabilirsiniz.
Ama twingo gibi eğlenceli araba zor bulunur. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar