O mühendisler boş iş olan çikolata reklamına değerli zamanlarını harcamaktansa;doğada en çok bulunan su dan havadan başka materyallerden daha verimli enerji üretebilmenin gayretinde olsalardı,ÇOK SES GETİREN SAĞLAM BİR PROJE OLURDU....ve bu enerjiyle çalışan sistemleri geliştirmeye harcasalar güzel vakitlerini.
metro için ,reklam için,ekranlarda imaj oluşturup daha fazla ürün sattırarak insanlara daha çok çikolata yedirmek için değil de insanlık için faydalı bişyeler yapsalardı daha degerli olurdu...
Cok güzel yazmissin ellerine saglik, bizim ülkemizde nerede savsata is var onunla uğraşırız. Arkadasın biri yazmış var tabimi diye o zaman arkadasım varsa neden bizde o araçlara binmiyoruz benzine o kadar para verilme güzel dünyamızı kirletiyoruz. Bu ülke bilimi cok garip algılıyor sanırım yanılmıyorsam TÜBİTAK uzaya gönderebilecek arac yapmış ama rampamız yokmuş

biz zaten once basını yaparız gerisi gelmez...... Keske bilim adamlarımız cikolatayi daha fazla yedirmek icin gereksiz araçlar uretecegine daha kullanışlı cihazlar üretmek icin zaman harcasa en azından saclarının erken dökülmesinin önemli bir sebebi olurdu diye düşünüyorum.

)
---------- Post added at 18:23 ---------- Previous post was at 18:19 ----------
Bir ay kadar önce islami bisiklet üretilebileceğinin haberinin üzerine forumda islami motosiklet de üretilebilir mi diye sormuştum. İlgi görmesine rağmen konumu 6-7 saatte sildiler ama alın size islami motosiklet yukarıda işte. Helal gıdayla ve islami sermayeyle çalışıyor daha ne olsun.
Ehehhee islamı bisiklet ne ya, bisikletin müslümanı kavurmu olurmuş
Bu olay borsada islamı urrunlerden olusan hisselerin alınıp satılması gibi, görünüşte faiz haksız kazanç haram ama bir sekilde kitabına uyduruyorlar iste

---------- Post added at 18:30 ---------- Previous post was at 18:23 ----------
konuyu başka bir yere çekersem , madem böyle alternatif bir yakıtla çalışan bir sistem geliştirdiler, neden çöp ile çalışan bir sistem yapılmasın ? sanırım bir sinema filminde vardı çöp ile çalışan bir otomobil, bence bunuda yapsalar hem dünyayı çöpden kurtarmasına vesile olur.teknik olarak bilemiyorum ama çöplerden ortaya çıkan bir gaz vardı (metan) bunu kullanabiliriz.
Ustad o film geleceğe dunus olmasın onlar yalnız zamanda yolculuk etmişlerdi. Bizimkilerin öyle bişey yapması icin coooooook ekmek yemeleri gerk