@bülent +
@erro
Galiba free-moto diye biyerde satılıyordu, neopren dizlikler var. Soğuk havalarda halısaha maçına felan giderken şortun altına dizlik giyiyorum, dizliğin altına da neopren kılıfı. 10 numero

Yanlız terletme sorunu var. O yüzden ev-iş, ev-halısaha-ev gibi kısa süreli kullanımlarda ve soğuk havalarda terlemeden kullanabiliyorum. Soğuk, rüzgar felan işlemiyor, hissetmiyorsun neredeyse. Dediğim gibi uzun süre ılık havalarda felan kullanırsan belki sıkıntı yapabilir.
---------- Post added at 15:25 ---------- Previous post was at 14:16 ----------
Valla fiyat az değil tamam. Tip de göreceli, sen beğenmezken başkaları hastası olabiliyor, ona da lafım yok. Ancak kalite olarak BMW den nekadar geride bir düşünmek gerek. Daha doğrusu iyi bilmek gerek. Bu adamlar(KTM) bu parayı hakkıyla istiyor mu onu tecrübeli kişiler bilir. Ben BMW de kullanmadım KTM de ama haybeye şişirilmiş bir fiyat olarak görmüyorum bunu. Ducati Panigaleye nekadar özeniyorsa KTM de herhalde Adv. modeline okadar özeniyordur(Her nekadar RC8 modeli mevcutsa bile). Hani olaya, sadece BMW en iyi motoru üretiyormuş gibi yada "honda bu işi çözmüş abi" deyip de sanki diğer firmalar çözememiş gibi yaklaşmamak gerek belkide.
Senin yabancı gezi raporlarını kastettiğini biliyorum ancak ülkemizde o kadar çok dingilliğine 1200GS alan adam var ki... Bilerek alan 1 kişi ise, başkasından görüp, duyup, "abi en iyisi budur, bize BMW yakışır, bize GS yakışır" mantığında alan 3 kişi vardır. Benzer bir satış durumu yurt dışında da geçerlidir bence. Ve 1200 GSler beklenenden daha fazla arıza veren bir alet olmasına rağmen şiddetle satılması da bunun(benim tahminimin) bir diğer göstergesidir diye düşünüyorum. Ha alet iyi değil mi? 1200GS gayet iyi, güzel bir model. Çoğu kişiyi tatmin eder, belki fazlasıyla. Ama KTM nin de geride olduğunu sanmıyorum bu konuda. Kaldı ki "Hard-core"

l: arenada GS leri toplayabilecek bir alet bazı test-inceleme ve kıyaslamara göre. Dakar serileri ve benzeri yarış sonuçları da bunun bir göstergesi.
Sana cevaben yada ikan etmek üzere yazmadım tabi bunları. Benim genel düşüncem diğer markalara fazla şans tanınmadığı yönünde. En azından "genel kitle" tarafından fazla şans tanınmadığı. Yoksa işin ehli olan, bu işlerin içinde olan adam her markanın avantajını-dejavantajını biliyordur zaten. Senin benim gibi normal kullanıcılar için KTM, GS, Mo.Gu. Stelvio yada Triumph-Tiger çok bişey farketmeyecektir. Hepsi birbirinden muazzam aletler...
Bu arada Triumph demişken, geçen saygıdeğer Yunus hocamız ve Bülent üstadımız ile birlikte ~yarım saatlik bir Triumph reklam-videosu izledik...ağzımızın suyu akarak! Hani "yuh ulan triumph neymiş be:sunny:" dedirten cinsten. Ondan sonra bir daha sorgulamadım zaten fiyatları