şimdi bunu bende anlamadımcbnin fiyatı 3.650 ama bayi 3750 anahtar teslim veriyor pcx 6bin cbf 4850 herşey dahil verebiliyorlar...bu bayi ümraniye d&b motor cbyi ordan aldım ama bakımları aneste yaptırdım pişman oldum,motorunuzu bi kere d&bye götürün motor kendine geliyor
pcx bence tasarım olarak yakıt,özellik herşeyiyle beni kendine çeken motor işte şu var hiç scooter kullanmadım yani uzun soluklu o yüzden vitesli herzaman garanti benim için,motoru aldıktan sonra artık bakıcam görüşlerim değişecekmi istanbulda zaten trafik var motorla bile zor gidiyoruz bazen o yüzden hem otomatik vites hemde az yakması gerçekten güzel birde 200-300 kmlik gezilerde de sorun çıkarmazsa ne gerek var vitesle uğraşmayazincir yağla 2 ayda bir zincir temizle vs vs
bunu scooter kullandıktan sonra söylemek daha mantıklı olur eğer hoşuma giderse bidahaki motorum pcx ondan sonrada yeni kasa yamaha xmax şayet scooter kullanmak düşündüğüm kadar mantıklıysa:cat:
Sitede tavsiye edilen fiyat diyor, yani fazlasını vermeyin ama pazarlık gücünüze bağlı olarak bu fiyatı düşürebilirsiniz demeye getiriyor bence
Bu olay arabada da böyle, otomatik vites araba kullanmadan rahatlığını bilemiyor insan, sanki manuel vites değiştirince F1 pilotu sanıyorsun kendini. Ben arabada otomatik vitese geçtiğimde "Oh be dünya varmış" dedim. Yoğun trafikteki insanın sinir katsayısı gerçekten düşüyor, debriyaj ve vitesle uğraşmayınca, bir elin ve ayağın da boşa çıkıyor. Tabii motorda böyle olmayacak ama bence sadece şehiriçi-kısa mesafeli kullanımlar için en konforlu ve rahat iki teker küçük hacimli scooter'lardır. Ben denemeyi düşünüyorum, belki önümüzdeki sezon.