Adaş ben 1950 tl ye aldım 86 lira noter devri 75 sigortaya verdim bana 2111 tl ye geldi nakit 2400 verirse satarım zaten 1 ay sonra ikinci el piyasası düşer + 400 daha katar 0 alabilirim belki bir kaç güne zamam gösterir dediğim gibi 2400 nakit verirse satarım başka türlü satmam memnunum makineden..RAMAZAN sen kaca aldınkı kaca satıyon 2000 mı almıştın ... mennunsan satma bır daha aynısından bulamayabılırsın belkı
abi sibob kafasını yemiş o vida sabah baktım korkum inş. sibob flan kesmez baya aşınma var yeni sibob kafası aldım bakalım inş. kurtarır sorunsuz bugün sabah baktım biraz yağ takviyesi yaptım eski kullanılmış yağlardan nasılsa yakıyor
aynen abi başımıza deret aldık iyi mi kazıkladı bizi adem baba
akşama bir iki tane atarım abi
ben 2009 yılında buradan almıştım motoru ilan tarihi eski ama yayında olduğuna göre bence satıyor olabilir bu fiyata ben alırkende burası en ucuz veren yerdi elinde stokda baya varsa motor sürümden kazanmak için verir bu fiyata
Benim motora da müşteri çıktı bakalım bir kaç güne belli olacak 2400 tl ye alıcı ise direk satacağım400 tl karım olacak neden satmayayım değil mi
zaten bir ay sonra ikinci el fiyatlarında düşüş olacak düşürürüz bir tane 4325 km de almıştım şuan 5400 km de yağını da dün değiştirdim hayırlısı bir kaç güne satarsam yazarım ...
evet arkadaşım telefonlada görüştüm fiyat güncel dediler wolf ile wolf s arasındaki fark nedir acaba teknik olarak fark varmı sadece görünüşmüdür siz kendiniz gidip mi aldınız kargolattınız mı acaba bilgi istesem sizden
bende mesaj yazmıştım ellerınde kırmızı rengı var diye cevap yazmış sıfırı bu fıyata bıraz garıp degılmı wolf kullanıcıları diger fıyatlar 2800 cıvarı ıdı
Almak bişi değil getirmek önemli oradanhadi hayırlısı abi sat 2400 e baksana 2350 ye var sıfırı git hemen al birini ama serikte antalya![]()
Ancak 2 gün iznim olsa gider alırım hiç düşünmem izin günüm 1 gün olduğu için üşeniyorum..adaş nıyetı bozdun ha heralde ben 200 km gıdıp gelmeye erınıyom sen varya helal olsun...
çok az yakmış görünüyor dedıgın gıbı km cok az yakıyor kımı alıyor kımı satıyor alla alla