Önemli olan parası değilki Ademcim :cat: sonuçta Fatih hangi titanı alsa derdi çıkıyodert babasına döndü yazık çocuk 2 ayda :queen:
ahmet abi nerdesin yav baksana adem bize kakaladı bozuk motoru ilk günden arıza verdi titanın mı var derdin var dediğin gibi benimde çektiğinm ne bu cglerden
neyse ben yatar siz yazın ben yarın cevapların bugün baya yoruldum mahvoldum desem yeridir iyi geceler
:queen: Müzelikti tabi az daha dursaydı sende ana sayfaya haber olarak çıkacaktı senin titan Adem :queen:satalım deseydinya arkadaşım. Belki talibi çıkardı.
Ahmet abi duyanda harbiden müzelik motor verdiğimi zandedecek. Daha kız gibiydi. Jelatini üstünde duruyodu :queen:
salcano nickli arkadaşımızında motoru temiz.larende arkadaşım wolf modeli o. S değil. Benimkinin aynısı. Aralarında pek fark yok zaten. Karar senin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:36 ----------
aldın canavarı konuşuyon tabı. Sen almasaydın ben ona sıfır sekman piston gömlek atacaktım 125 lik. Öyle binecektim. Artıkın senindir.
Yörü be Adem asıl sen aldın canavarı ittirdin müzelik titanı Fatihe uğraşsın dursun şimdi gali![]()
fatihde şu senın tıtanın resmı yokmu atsana bır baksak harbıden muzelıkmıymış dıye
arkadaşlar motorum bulunmamakta salcano wolf çok öneriliyor.Ehliyetim var yıllardır araba kullanıyorum ama motor kullanmak istiyorum. İnternette sahibinden de çok iyi bir fiyat var bakarmısınız fiyat uygun geldi ne dersiniz bu araç wolf s midir acaba yoksa wolf mü
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...oy-motorsikletten-salcano-wolf-65447399/detay
pek bilgim yok acaba hangisidir nedir bilgi verin lütfen alınır mı bu motor