titanı sattım, salcano wolf u aldım (2.ci el)

koray abi ben elimdeki motorları atıp askere gitmey6i düşünüyorum öncelikle birde bugün 4,97 tl den benzini alınca artık motor işinide bitirip bisiklete mi binsem demeye başladım

abi sen ybr yi sattıydın demi?

koray abi neettin ybr yi nie sattın yaa.. Apachi ybr ye göre kötü gelio bana 2.el al o zaman..

benim motorun üstüne 8. kattan mermer düştü, depoya.. o yüzden bi anda moralim bozulup sattım..
zaten değiştircektim ama baharı bekliyordum.. kısmet olmadı.. tvs iyidir izzet sıkıntı yok.. sağlamlık konusunda kafa kafaya gelirler..
zaten tvs ye ybr yetişemez.. ama boyası ince vidları kalitesiz

benim motorun üstüne 8. kattan mermer düştü, depoya.. o yüzden bi anda moralim bozulup sattım..
zaten değiştircektim ama baharı bekliyordum.. kısmet olmadı.. tvs iyidir izzet sıkıntı yok.. sağlamlık konusunda kafa kafaya gelirler..
zaten tvs ye ybr yetişemez.. ama boyası ince vidları kalitesiz

anladım abi kötü bir durum tabi mermer düşmesi bu arada abi tvs al ama özellikel yağ filtresine dikkat et onun san tabi daha iyi bilirsin ama diltreyi zamanıda değiştirmez ve iyisinden koymassan sıkıntı oluyor ileriki zamanlarda apaçhede

geçmiş olsun koray. Talihsiz bi olay. Ama herşeyde vardır bi hayır. Zaten bizım gibi bilincli adamlar gidipte fasa fiso motora para vermezler. :cat:

ybr nin sesi hiçbir motorda yok arkadasta apache var kesiciye sokuo titredigi duyuluyor..sen benden daha tecrubelisin..sen bilirsin ama ybr satılıcak motor deyil + olarak bu sene ybr son sanırım.. Bende bitmeden almaya calısıyorum..

anladım abi kötü bir durum tabi mermer düşmesi bu arada abi tvs al ama özellikel yağ filtresine dikkat et onun san tabi daha iyi bilirsin ama diltreyi zamanıda değiştirmez ve iyisinden koymassan sıkıntı oluyor ileriki zamanlarda apaçhede

bakım bizim için sıkıntı değil fatihim.. bakalım şimdi bekliyorum ınazumayı görmeden motor almak istemiyorum.. sadece kendime engeç fuar da olmak üzere zaman ayırdım.. 3-5 ay motorsuzum anlaşılar..

---------- Post added at 22:16 ---------- Previous post was at 22:14 ----------

geçmiş olsun koray. Talihsiz bi olay. Ama herşeyde vardır bi hayır. Zaten bizım gibi bilincli adamlar gidipte fasa fiso motora para vermezler. :cat:

yaş 28 adem... 13 yaşında pejo 105 cobra ile başlayan motor hayatım sadece askerde 1,5 yıl ara vermekle devam etti, edecek yada etmeli :thumleft:

ben başlayalı 20 yıl oldu. Yaş 32. İlk okulda babamın mobileti kaçırırdım. Arası boşluk olanlardan. Zorlanmazdım yani. Hala bitmedi motor aşkım. Bitmezde.

ybr nin sesi hiçbir motorda yok arkadasta apache var kesiciye sokuo titredigi duyuluyor..sen benden daha tecrubelisin..sen bilirsin ama ybr satılıcak motor deyil + olarak bu sene ybr son sanırım.. Bende bitmeden almaya calısıyorum..

izzet ybr biterse TBR125 gelir sıkıntı yok.. :cat:

1 haftadır tvs kullanıyorum
tvs hız haricinde benim istediğimi veremedi..
saglamlık konusunda da mondial kanuni ve asyadan saglam olabilir
fakat bir honda yamaha asla olamaz..
sürekli bi yerleri gevşiyor
biraz narinler
omuz bel agrısı cok yapıyor.
yarın cbfe geçicem en azından konforu var

olmaz işte benim için ybr baskası yok :) cbf miş cb miş apacemiş... Tek istedigim ybr 2012 kırmızıı.. Ama emeli e ulasıcam alıcam tek istedigim peşin almak.... 3 gün staja gidiyorum.. Hafta sonları calısıyorum..hersey bunun için..kartım var ama dursun o...

hadi bakalım gençler.kervan yürüyor. İzzet yaza kadar motor almazsan gözüme gözükme. Zaten yaza doğru motor fiyatları artar. Benden söylemesi.

izzet paran varsa ybr al derim
yoksa salcano veya benimkinden de alabilirsin
en azından 3 kişi bin daga tırman gene de bi bok olmuyo

alıcam adem abi alcemmm.. Sözz..

Abi param simdide var.. Amz 3000 kart gecicektim..bunlar içinde plaka+ekipman yoktu simdi.. Kart mesela 8 ay var ya esas 6 ay varda ben ceketi+ kaskı 500 diyelim...8 e böldürücem ..bu arada bunlar biticek elimdeki para durucak..yani gec olucak tam olucak..

bekle 13 ler gelir şubatta o zaman alırsın belki değişen bişiler olabilir
cok şikayet oldu esdlerde vites göstergesi geri gelebilir

mecbur beklicem ..martta fuardada bakabilirim..eskisi gibi takıntım yok..ama almak istiyorum..ben yatıyorum iyi geceler :)) hic bir sey göründügü gibi deyildir... Apachii dogrumu :)

F54

hız deıl ama tek teker yarışı yapmak ısteyen varsa ben buradayım :) ınıs aşşağı yokus yukarı tek kısı 2 kısı farketmez :):) abıme sorabılırsınız eşi (yanı yengem) arkamda ıken az teker yapmadım :):):)

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:16 ----------

bu arada F54 abi ozledım snı be :( askerıyeye gerı dondum ve FAT280 abi sende abimin titanına iyi bak olurmu :) onu ben cok sevıyordum
alim sen askerden hele gel gene görüşürüz inş ben akarım o taraflara sonra senle gideriz barlar sokağı vs alemlere akarız :cherry:

F54

abisi sen alim kankamla aramıza girme yoksa pişman olursun:p
bak onda japan bende japan sende çin li var:queen:

senin marka capan diye capan mı oldu fatih? :santa: ayı fabrikadan, aynı kalıptan, aynı adamın elinden çıkıyo. Sen gel hele. Gece senin motörün parçaları benimkiyle değiştiremde gör :pl:

Chat sohbet başlığı gibi olmuş burası, tam takılmalık, muhabbet güzel akıyor :mrgreen: Allah bozmasın arkadaşlar :thumleft:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar