Heh şimdi oldu işte, fotoğraflar yakıyor :cherry:
Edi ile büdü, tango ve cash, michael ve kitt... tırt kalır bu ikilinin yanında, hakkaten yakışırr :cat:
Fatih arkadaşımızda salco ya bunca km çok iyi bakmış, hakkını yememek lazım :rendeer:
Hayırlı olsun, güzel mutlu günlerde kullanmak nasip olsun.
ya adem gardaşım titan satılır mı ?
benim c90 nı sattığım gibir:
Ahir zaman olur öyle şeyler :mrgreen: , şaka bir yana hayırlı olsun adem güzel günlerde binesin inşallah
hayırlı olsun adem kardeş, fatih in motoru az çok tanınır forumdan, temiz titiz kullanıyodu bildiğim kadarıyla. alanya ya mı geldin almaya
adem80;2833238:sunny: ahmet ağa nettin yahu? :santa: titanı sattıysak o kadarda kötü demedik.:)[/QUOTE' Alıntı:Şu anda titanın varmı hani nerde yok :silent: dur ben söyleyeyim Fatihte yani senin için bir hiç :cherry: ama salcanon var sende :cat: o halde titan bir hiç -yani yok- salcano ise herşey-sahibi olduğun motor- dur Adem aga estafurullah titana bi sürçü lisanım olmadı yani![]()
ay yavrum poza bak sanki f800 kullanan polis servisinden be yaw
yanlız beni bu kadar sevdiğini bilmiyordum adem cim baksana motoruna benim ismimi koymuşsun
[url]http://a1210.hizliresim.com/12/g/dxyjw.jpg[/url]
Teşekürler. Vay benim motorumun arkadaşına bak
Yok abi est. Ama mayısa kadar var 1 tane titanım. Yani bende yok yokŞu anda titanın varmı hani nerde yok :silent: dur ben söyleyeyim Fatihte yani senin için bir hiç :cherry: ama salcanon var sende :cat: o halde titan bir hiç -yani yok- salcano ise herşey-sahibi olduğun motor- dur Adem aga estafurullah titana bi sürçü lisanım olmadı yani![]()
Tabiki mümkün. Ama kendi motorunuzu bırakırsanız. :queen: şaka şaka. Mümkündür hertürlü. Teşekürler.Hayirli olsun keyifli surusler dilerim, eski sahibinde iken binerdik, Motosikletin gecmisini biliyorum surucusu gayet temiz binerdi bakimlarini aksatmazdi
Bodruma gelirsek binmemiz mumkun mu?
[url]http://imageshack.us/a/img855/9202/53869238339107169463014.jpg[/URL]
ozgurakman çok haklısın şahsen bnım tıtan 2001 model abımnkınden döküntü bana o salcano wolftan 2 tane bedava verseler genede değişmem titanımı suan askerdeyım askerlık bıtsın askerden sonra toparlıyacağım motorumu.. titan bı efsane hıc bır motr onun gbı olamaz...
hayırlı olsun, ama bence malzeme kalitesini düşürerek hata etmişsin.(titandan çinliye) ybr alsaydın bence daha iyi olurdu...
hayırlı olsun... fatih doğru istanbul a ybr almaya....
Fatihi bizzat tanımıyorum ama gezilerini burda olsun, başka sitelerde olsun takip ediyorum. Motorunun cc değil ama yüreğinin cc'sinin büyük olduğu çıktığı uzun yollardan belli. Demek ki gidilebiliyormuş :cat:
adem bende geleyimde o kırmızı titan ı benim ybr ile değişelim titanların sesi ne hastayım aga
yeni motorun hayırlı olsun tısır tısır gezersin artık:king:
ademin titanına laf söyledin hemde sennnn :queen: bence burayı derhal terket sana dalmadan :cherry:![]()
fatihi tebrik etmek lazım kız gibi makine =)
adem abiye cok yakışmış motosiklet =)
ozgurakman çok haklısın şahsen bnım tıtan 2001 model abımnkınden döküntü bana o salcano wolftan 2 tane bedava verseler genede değişmem titanımı suan askerdeyım askerlık bıtsın askerden sonra toparlıyacağım motorumu.. titan bı efsane hıc bır motr onun gbı olamaz...
saol adem abi... Alıcam inş.. Bekliyoruzz..parayı nakite ceviriyorum.
hız deıl ama tek teker yarışı yapmak ısteyen varsa ben buradayımınıs aşşağı yokus yukarı tek kısı 2 kısı farketmez
abıme sorabılırsınız eşi (yanı yengem) arkamda ıken az teker yapmadım
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:16 ----------
bu arada F54 abi ozledım snı beaskerıyeye gerı dondum ve FAT280 abi sende abimin titanına iyi bak olurmu
onu ben cok sevıyordum