titanı sattım, salcano wolf u aldım (2.ci el)

selam arkadaşlar. 10 yıldır bindiğim 96 model titanı verip bu formdan fatih ten (fat280) salcano wolf u aldım. Ufak tefek hatalar olsada sonuçta 2 ci el aldım. Genede temiz motor. Biraz bindim. Gidişi güzel. Sele rahat. Ybr motoruda üstünde zaten. Memnunum şu an. Genede elimde mayıs ayına kadar 2005 titan var. Titansız kalmam. Fotoları cepten yükleyemiyorum ama yarın, yarından sonra fatihe attırırım fotoları. Kazasız belasız sürüşler, sevgiler. :rendeer:

hayırlı olsun, ama bence malzeme kalitesini düşürerek hata etmişsin.(titandan çinliye) ybr alsaydın bence daha iyi olurdu...

hayırlı olsun, ama bence malzeme kalitesini düşürerek hata etmişsin.(titandan çinliye) ybr alsaydın bence daha iyi olurdu...

teşekür ederim arkadaşım. Motor kısmı olarak ybr ile birebir aynı. Aynı fabrikadan çıkıyor. Granaj ve malzeme kalitesi düşük olabilir ama benim motorda 17 yaşındaydı beyaa. Ybr ye param yetişmedi diyelim :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:01 ----------

hayırlı olsun... fatih doğru istanbul a ybr almaya....

teşekür ederim ramazan arkadaşım :rendeer: fatihi yarın sabah antalyaya yolcu ediyorum.

teşekür ederim arkadaşlar :rendeer: tıpayı sıkıp 250 cc 2 ci el alabilirdim ama benzine hergün zam geliyor :pr: bizim gibi adamlara 125-150 cc yeter. Fatih taa antalyadan getirdi motoru. Demekki gidiyomuş :)

Fatihi bizzat tanımıyorum ama gezilerini burda olsun, başka sitelerde olsun takip ediyorum. Motorunun cc değil ama yüreğinin cc'sinin büyük olduğu çıktığı uzun yollardan belli. Demek ki gidilebiliyormuş :cat:

tabiki yüksek cc daha keyifli ama keyif arttıkça masrafta artıyor. Fatih bu motorla nerlere gitmediki? Marmara, karadeniz, ege. Akdeniz. Türkiyeyi dolaştı arkadaşım benim. Sevgiler.

hayırlı olsun adem abi
ybr muadil takıma hoş geldin..
aramızda seni görmekten mutluluk duyarız =)
benim için 125 cc de 3 motosiklet var gerisi yalan
Ybr Kanuni bora, salcano wolf s.
senin içinde bundan sonra aynı şeyler olacak..
allah kaza bela vermesin

allah kazasız belasız kullanmayı nasıp etsın.salcano aılesıne katılmandan oturu mutluluk duyduk.ızlenımlerını beklıyoruz.

hayırlı ugurlu olsun..Allah güvenli sürüşler nasip eylesin, motorun önemi yok..

hayırlı olsun adem abi
ybr muadil takıma hoş geldin..
aramızda seni görmekten mutluluk duyarız =)
benim için 125 cc de 3 motosiklet var gerisi yalan
Ybr Kanuni bora, salcano wolf s.
senin içinde bundan sonra aynı şeyler olacak..
allah kaza bela vermesin

teşekür ederim tsubasa :rendeer: herdaim beraberiz motorum olsun, olmasın farketmez. Gönlümüz bir bizim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:00 ----------

allah kazasız belasız kullanmayı nasıp etsın.salcano aılesıne katılmandan oturu mutluluk duyduk.ızlenımlerını beklıyoruz.

teşekür ederim. Benim motora göre titreşim sıfır desem yeridir. Daha 25-30 km yol yaptım. İlk fırsatta gezmeye çıkacam. Selesi çok yumuşak, rahat ve geniş. Az yakıyomuş. Doğrudur ama gezince netleşecek. Süspansiyonlar iyi. Yumuşak. Kullandıkça yazarım.

Moderatör
Benzin 1 dolara düştü deseler bu kadar şaşırmazdım :) Hayırlı olsun bari :)

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
hayılı olsun artık volf da kıng olur guzel motor :cat:

hayırlı uğurlu olsun Adem..
Ama dikkat et ybr nin yanına fazla yaklaşıyorsun...şimdi taklidi sonra???:cherry:

Titanın eline su dökemeyen makinalar bunlar...gerçi sende çok iyi bilirsin ama ..(2005 i bari çıkarma elinden..:wiinkk:)

şaka biyana yeni alınan herşeydeki heyecanını doya doya almanı dilerim..Fatih'e de selam..:rendeer:

hayılı olsun artık volf da kıng olur guzel motor :cat:

çok teşekür ederim :rendeer: valla ben beğendim motoru. Sıfırda niyet ettik, 2 ci el nasip oldu. :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:12 ----------

hayırlı uğurlu olsun Adem..
Ama dikkat et ybr nin yanına fazla yaklaşıyorsun...şimdi taklidi sonra???:cherry:

Titanın eline su dökemeyen makinalar bunlar...gerçi sende çok iyi bilirsin ama ..(2005 i bari çıkarma elinden..:wiinkk:)

şaka biyana yeni alınan herşeydeki heyecanını doya doya almanı dilerim..Fatih'e de selam..:rendeer:

aleyküm selam. Fatihin karnını doyurdum balık malık :) evde bıraktım belki uyuyodur şimdi. Yorulmuştur belki. Ben işe geldim. 2005 vaar 2000 vaar. 2000 model var ama 2000 modelin masrafları var.ona birader binecek. Mayıstada kayınçoya 2005 i vercem. İstediğim an 2 side elimde. Biraz değişiklik olsun dedim. Salcanoyu aldım :) teşekür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar