Kötü bir kazaya tanık oldum..

Bugün minibüsle biyerden geliyordum.camdan yolu izliyorum tabi bu arada.yolda seyir halnde bir ninja 300 dikkatimi çekti.yeni bir model olduğu için onu izliyordum.bizim solumzdan en sol şeritten gidiyordu hızıda en fazla 60 felandı.o ara kucağında bebek olan bir kadın sağına bakmadan karşıya gecmeye kalkınca kaza yaşandı.adam frene bastı ama mesefa kısa olduğu için duramadı ve kadına çarptı.kadın yere düştü.kadın bebeğe bsey olmasn dye çarpısma anında sıkıca sardı,korudu.motorsikletli ise 5 metre kadar sürüklendi.kaskı koruması tam olduğu için hemen ayağa kalktı kadının yanına gidip bebeği kucağına aldı.adamın yüzündeki korkuyu gördüm.hemen yoldan bi araç durdurup hastaneye götürdü bebeği kadını ise gelen ambulansla hastaneye kaldırdılar.o ara baktım bitane adam kaskı tekmeliyor.motorcuya küfrediyor.halbuki sucuda yok adamcağızın.hala kazanın şokundayım acaba bebeğe bşey oldumu diye merak ediyorum daha el kadar bebekti inşallah bişey olmamıştır :(

Kucuk yastaki bireyler ve bebekler bu tur darbelere daha dayaniklidir, cunku kemik dokusu daha gelisim asamasinda oldugun icin cok cok esnektir. Mesela bir cocuk agactan dustugunde aldigi zararla, ayni yerden bir yetiskinin dustugunde aldigi zarar ayni degildir... Fakat umarim hem kadina hemde bebege birsey olmamistir. Bu arada bir anne kucaginda can tasirken nasil bu kadar sorumsuz olur anlamiyorum... Yaziklar olsun!

Kucuk yastaki bireyler ve bebekler bu tur darbelere daha dayaniklidir, cunku kemik dokusu daha gelisim asamasinda oldugun icin cok cok esnektir. Mesela bir cocuk agactan dustugunde aldigi zararla, ayni yerden bir yetiskinin dustugunde aldigi zarar ayni degildir... Fakat umarim hem kadina hemde bebege birsey olmamistir. Bu arada bir anne kucaginda can tasirken nasil bu kadar sorumsuz olur anlamiyorum... Yaziklar olsun!
ögrendiğim kadarıyla annesi dgl babannesiymiş galiba yaşlıydı braz kadın zaten.benim korktgm bebek başından darbe almışmıdır diye

Sorumsuzluktan başka bir şey değil inş önemli bir sağlık problemi çıkmaz ...

İnşallah birşey olmamıştır bebeğede annesine de. Hatalı olan motorcu olmasa da ön yargılı bir toplum olduğumuz için masum görünene değil masumun kendisine tavır yapılır. Allahtan motorcu arkadaş meydan dayağı yemeden ayrılmış oradan.

Acaba kaza yapan arkadaş bizim forumdanmı

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:42 ----------

İnşallah birşey olmamıştır bebeğede annesine de. Hatalı olan motorcu olmasa da ön yargılı bir toplum olduğumuz için masum görünene değil masumun kendisine tavır yapılır. Allahtan motorcu arkadaş meydan dayağı yemeden ayrılmış oradan.
Motorcu arkadaş gercekten iyi biriymiş hani ülkemizde bazı insanlar vardır kazadan sonra drek cana dgl mala bakar.arkadaş düşer düşmez kalkıp bebeğin yanına kostu endişesi bebekti.gercekten korktuğu yüzünden belliydi ama soğuk kanlılığını yitirmedi

İnşallah Anne ve bebek darbe almamış olurlar. Bir sıkıntıları varsa Allah yardımcıları olsun..Motorcunun başı derde girmiş olabilir. Madem ki olayın canlı tanığısınız o zaman evinize yakın olan polis karakoluna giderek ifade verirseniz motorcuyu düşeceği sıkıntıdan kurtarır. Allah yazmasın ama kötü sonuçlanan bir olayın cereyanı durumunda en azından adil bir yargilama oluşmuş olabilir. Yoksa zaten motorcular " tü kaka" inancına kurban gidecek. İnsanlar dalgın olabilir. Kim bilir zavallı anneciğin ne sıkıntısı de vardı. Allah yardımcıları olur inşallah.:pale:

İnşallah Anne ve bebek darbe almamış olurlar. Bir sıkıntıları varsa Allah yardımcıları olsun..Motorcunun başı derde girmiş olabilir. Madem ki olayın canlı tanığısınız o zaman evinize yakın olan polis karakoluna giderek ifade verirseniz motorcuyu düşeceği sıkıntıdan kurtarır. Allah yazmasın ama kötü sonuçlanan bir olayın cereyanı durumunda en azından adil bir yargilama oluşmuş olabilir. Yoksa zaten motorcular " tü kaka" inancına kurban gidecek. İnsanlar dalgın olabilir. Kim bilir zavallı anneciğin ne sıkıntısı de vardı. Allah yardımcıları olur inşallah.:pale:
Kardesim annesi dgl büyük ihtimal babannesi olayı gören bir çok sahit var.ve olay yerini gören bir çok kamera.çok karmaşık bir kaza değil.suçlu suçsuz belli yani

bence dogru gidin karakola söyleyin..belki tek gören sizsinizdir?herkez kazazedeye yardım ederse..

bence dogru gidin karakola söyleyin..belki tek gören sizsinizdir?herkez kazazedeye yardım ederse..
kardeşim olay yerinin oralar çok kalabalık yer dükkanlar büyük mağazalar var.güvenlik kameraları vs.anayol arkadan gelen arabalar zaten birden olay yerinde 10 larca kişi toplantı ben konunun takibindeyim.eger ters bi durum duyarsam bizzat giderim.yani mevzu basit anayola dikkatsizce çıkan yaya..tek temennimiz bebeğe ve kadına bişey olmasın..

birader 155 i ara sor
ben gördüm olayı de motorcuyu yakmasınlar şahit ol

şahit var zaten olayı 10 larca kişi gördü diyorum.orayı gören bir çok kamerada var.kolaymı öyle ya adam normal yolundan giderken çıkan yaya aksini kanıtlıycak delilde yok.Tabi sonu ölüm ile biterse belli olmaz.

şahit var zaten olayı 10 larca kişi gördü diyorum.orayı gören bir çok kamerada var.kolaymı öyle ya adam normal yolundan giderken çıkan yaya aksini kanıtlıycak delilde yok.Tabi sonu ölüm ile biterse belli olmaz.
onlarca şahit var diyosun ama adam olayı gördüğü halde motorcuya küfür edip kaskı tekmeliyordu diye kendin söyledin. Bizim halkımızda ön yargı var.. İşin içine motor ve motorcu girerse kesin suçlu odur. Sen ihmal etme üstüne düşeni yap. Hiç bişey kaybetmezsin ama bi motorcuyu kurtarabilirsin.

onlarca şahit var diyosun ama adam olayı gördüğü halde motorcuya küfür edip kaskı tekmeliyordu diye kendin söyledin. Bizim halkımızda ön yargı var.. İşin içine motor ve motorcu girerse kesin suçlu odur. Sen ihmal etme üstüne düşeni yap. Hiç bişey kaybetmezsin ama bi motorcuyu kurtarabilirsin.
Kadının kazadan sonra bilinci yerindeydi ifadeyi alacaklardır ondan. ortada karısık bi durum yok istmdgn kadar görgü şahiti var olmadı güvenik kameraları.şuan araştıryorum bilgi edinmeye çalısıyorum fakat adam buranın yerlisi değil o yüzden fazla bilgi edinemedim.bakalım eğer aksi bir durum duyarsam gider ifademi veririm.

kardeşim olay yerinin oralar çok kalabalık yer dükkanlar büyük mağazalar var.güvenlik kameraları vs.anayol arkadan gelen arabalar zaten birden olay yerinde 10 larca kişi toplantı ben konunun takibindeyim.eger ters bi durum duyarsam bizzat giderim.yani mevzu basit anayola dikkatsizce çıkan yaya..tek temennimiz bebeğe ve kadına bişey olmasın..

yahu e5te yüzlerce arabanın olduğu yerde kaç tane motorcuya kaza yaptırdılar ama suçlu yok, şahit yok. kimse kıçının keyfini bozup ifade vermeye gitmez.

Aksi durum olduğunu nerden bilecen ilgilenmedikten sonra
sorup soruşturuyorum ama adam buranın yerlisi olmadığı için pek bi bilgi toplayamadım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:08 ----------

yahu e5te yüzlerce arabanın olduğu yerde kaç tane motorcuya kaza yaptırdılar ama suçlu yok, şahit yok. kimse kıçının keyfini bozup ifade vermeye gitmez.
burası istanbul trafiğinden farklı kadın ifade verirken geldi çarptmı dyecek? anayoldaki fren izi belli kaza yeri belli.ha olmadı birsürü güvenlik kamerası var olay yerini gören.adam desen ehliyeti herseyi tam. eğer kazazedelerden biri ölmesi yada ciddi yaralanması halinde mahkemelerle ugrasır haklı olsa bile

kamyon kornası taktırmak farz oldu....basacan yüz metreden görecek uyanacak....

insanların yolda yürümeleri için yer kalmadı artık. önüne gelen almış bir araba çıkmış yola. benzin 5 değil 50 lira bile olsa bu araba manyaklığı türk toplumunda bebeklikten itibaren başladığı için çözümü zor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar