greyhorse benım arka dıslıde 30 dıs, bana 28 lazım burada maalesef bulamıyorum kac para olursa verecegım kargo ılede alırım yardımcı olursanız ıyı olur...
Arkadaslar merhaba.yaklasık 2 hafta once ıs karsılıgı mct 250 lık satın aldım ıyı mı ettım kotumu ettım bılmıyourum.2006 model 8600 km de.motorun durusu hosuma gıttı temız dıye aldım.Nazilli de bulunmaktayım bu motorlar burada toplanıyordu zamanında cınde gelıp ugur burada toplayıp pazara sunuyor parca sıkıntısı cekmem dıye kafam rahat bır sekılde aldım.Servise henuz sokmadım ama motorcu parca sıkıntısı oldugunu soyledı.cıhaz da 100 u gordum sonra zorlamak ıstemedım.sarsıntı yapıyor ve zincırınden sak sak ses gelıyor galıba dıslıden dıye dusunuyoru.bır kac gundur de motor pat pat dıye ses cıkartıyor bellı sabıt hızla gıderken.ne sorunu olabılır .tesekkurler sımdıden(ayrıca 1700 e almıstım 2200 veren var ben km dusuk dıye vermek ıstemedım)
walla atlamadıysam 33dıslı saydım arkayı.daha 1 saat oncesıne bırsey yoktu sımdı motor gıtmıyor.sankı bıseyler engellıyor. onceden kalkısda padınaj cejen motor sımdı stop edıyor yuklendıgımde . aksam aksam canım sıkıldı. neden olmus olabılır ? pazartesıye de motorcuya goturecektım elı sıkıısık dıye .elımızde mı patladı yoksa motor...
arkadaslar
on disli: 15
arka disli : 20
zincir: 25
buji: 10 (bosch 2 adet)
arka takoz : 10
iscilik: 20
spada marka yarım kask:100
toplam 100 lira ile motorum canavar oldu . sarsıntı da kesıldı.guvenılır bır kask aldım pıyasada ne oldugu bellı olmayan cın mallarından zarar gelır dıye .
Benim motorda da sarsıntı mevcut. Dişliler orjinal.
Ekstra olarak ön taraftan çoğu zaman zangır zangır bir ses geliyor ancak görürnen aksamdan çıkan bir ses değil sanırım dikkat ettim bir sorun yok gibi. Teker bilyesi vs. gibi bir yerden mi geliyor acaba ?
Arka takozu neden değiştirdiniz acaba ?
ustam ben 2 hafta once 8000 km de 2006 model cıhazı ıs karsılıgı ıle 1700 e aldım . yanı bana 1000 e gelmıs oldu. vize sıgorta alımsatım servıse toplam 400 kadar verdım. yanı motor temızse alınabılır o fıyatı bırazdaha asagı cekersen al derım. sehır ıcı ıcın bıneceksen alma uzun yol motoru bı motorlar.2.el motorcular almazlar bu motoru. ben bu motorun toplandıgı yerdeyım nazıllıde adamlar artık akıllanlar dıyor motorcu artık alan yok bu motorları dıyor. o o nun gorusu ama motor durusu ıle heybetli. bu arada arastırmalarıma gore bu motoru suzukı uretmıs ama pek ınanmadım.kasa dızaynımı ıse bmw r1200 ıle aynı .ona benzetmıslerArkadaşlar merhaba. Forumu takip ediyorum ve buradaki yardımlaşma gerçekten takdire şayan. Yaklaşık 3-4 haftadır sürekli okuyor ve takip ediyorum lakin benim motosiklet hakkında bir bilgim olmadığı için birşey yazamıyorum. ben ilk defa motorsiklet alacağım ve birisiyle anlaştım sayılır. 2006 model 6000 km de herhangi bir sıkıntısı olmadığı söylenen bir 250 mct. 2000 TL ye almak niyetindeyim. Sizce bu rakam uygunmudur bilmediğim için fazla para verip satarken de çok zarar etmek istemiyorum. örneğin bu motoru 2.el motorcuya götürsem ne kadar verir.
Ayrıca da sanırım bu motor kendisine aşık ediyor. Herkesin çeşitli şikayetleri var motorla ilgili ama hiç kimse motora laf söyletmiyor)