TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bu eldiven olayına 500 euroda harcasan gene belli süre sonra su alır.. En iyis kuryeler gibi elcik kullanmalı içine yazlık eldiven giymeli..görsel olarak göze hitap etmiyor ama çok işe yarıyor...
http://www.ozenmotor.com.tr/REViT-GT-H2O-SiYAH-GRi_205.html#0
bunu aldım üstüne birde yağmurluk ve eldiven yağmurluğu aldım kar dışında hergün kullanırım artık:)

AnadoLu yakasinda Gezilcek yer tavsiyesi olan :) ..
bağdat caddesini turla hacı:queen:

garanti devam ediyor. 90 tl para ödedim.
fiyat iyimiş bizim servis biraz pahallı yağ yağ filtresi değişimi için 75 tl ödüyorum herhalde bu işlem içinde bir 50 tl alır ama kaliteli motul yada ipone yağ kullanıyor ilgi alakada var o yüzden gidiyorum

bu gün yağı aldık bidon 3 litrelik 4 litre değil..21 tl yağın üzerinde herhangi bi tarih vs yok.. 2 tane aldım bi tanede selami aldı..birde 404 marka yağlayıcı vardı 3.5 lira motorun kontajını debriyajını gaz kolunu yağlamayı çok seven biriyim her hafta yağlarım :p
Takım taklavat ta baya uygundu yan keski lazımdı 55 lirayada yan keski var 7 lirayada paraya göre artık..wd 40 lar küçükleri 5 lira büüykleri 10 gayme.. sıvı gresler vs incik cincik ne ararsan var 4 4lük hırdavatçı yani..

bu gün yağı aldık bidon 3 litrelik 4 litre değil..21 tl yağın üzerinde herhangi bi tarih vs yok.. 2 tane aldım bi tanede selami aldı..birde 404 marka yağlayıcı vardı 3.5 lira motorun kontajını debriyajını gaz kolunu yağlamayı çok seven biriyim her hafta yağlarım :p
Takım taklavat ta baya uygundu yan keski lazımdı 55 lirayada yan keski var 7 lirayada paraya göre artık..wd 40 lar küçükleri 5 lira büüykleri 10 gayme.. sıvı gresler vs incik cincik ne ararsan var 4 4lük hırdavatçı yani..

hayı benim yağı yalan etme ha...

hiç sorma yaw... adımız ihtiyara çıktı... bu arada benim çocuuk okul çağına gelmiş....
kuzenin çocuğuda seneye gidecekmiş yuh dedim daha dün gibi doğduğu gün :)

adam baya uygun wd40ların küçüklerini 9 tlye büyüklerini 18 tlye alıyoruz burda:pr: şu yağı çok merak ettim

kuzenin çocuğuda seneye gidecekmiş yuh dedim daha dün gibi doğduğu gün :)

adam baya uygun wd40ların küçüklerini 9 tlye büyüklerini 18 tlye alıyoruz burda:pr: şu yağı çok merak ettim
o ne ya öle altın mı alıyoz - küçük 6,5 ----- büyük 10 tl efendim fiş fatura kesilir - ödemiş sarıgöl ticaret :DDDD sıvı gres te var çok güzel zincir yağlar - 12,5 tl :D

o ne ya öle altın mı alıyoz - küçük 6,5 ----- büyük 10 tl efendim fiş fatura kesilir - ödemiş sarıgöl ticaret :DDDD sıvı gres te var çok güzel zincir yağlar - 12,5 tl :D
yaw bizi resmen ayak üstü .... oldum olası sevemedim zaten bursayı:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:06 ----------

ticaret he...

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:47 ----------

http://www.izlesene.com/video/ybr-1125-dermisim-tekteker-ramco/6250863

göstergeler güzel olmuş bunların reline girince kırmızı olanlarıda var keşke öyle yapsaydınız birde abi senin videolarda yanda hep bu hatunun videolar çıkıyor ne iş anlamadım:queen:
http://www.izlesene.com/video/sukran-akay-bmw-e30-e36-kesici-in-ankara/6317295#

yağın 4t motosiklet yağı olduğundan emin ol öyle al kanka unutma hee!! her gördüğün yağı koyma motora. tarihinede bak miladdan kalma yağda koyulmaz..
motoru naaptın. ilanıda kaldırmışsın. sattınmı. kıydınmı 160 cc tek apache ye...
yok abi satmadm ilanı kaldırdım tekrar verdim güncelledim. şuanda binmeye devam. satar satmaz alıcam bi makine abi sen fuara kadar bekleyelim diyosun ama ben bekleyemem diye düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar