Forumda yeniyken gezince de böyle oluyor işte![]()
Hocam bizimkide orjinali sadece daha solukbeğendim çok hos olmus
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/547186_10151145910149105_1313850130_n.jpg
Son Cıbırlara modifiye iyi veya kötü yapmak şart zaten bence fabrika çıkışı çok aptalca tricolor hele ki ön çamurluk niye kırmızı abi meselaOnu bunu bilmem ama ellerinize sağlık emek öyle böyle harcanmamış yani çokta başarılı olmuş , inşallah güzel bir şeyler önümüzde ki senelerde bizede yansır hayırlısı olsun sevgili motorunuz için , Allah kaza bela vermesin boyolarda bir sıkıntı oldu mu acaba bu zamana kadar çok merak ettim de ..
![]()
Hayırlı Forumlar ... :bounce:
yamahanın farkı işte kardeşim dünyanın en yakışıklı motorlarını yapıyorçizim ve renk uyumlarıyla öne cıkan bi marka yamaha sanada cok yakışmış...
Motor gerçekten harika durmuş, ne abartıya kaçıılmış ne de orjinalliği bozulmuş. Bambaşka bir hava katmış gerçekten motora. Elinize emeğinize sağlık, nazar değmesin, maşallah
ErknOzyurt R1inden esinlenerek söylüyorum bence ufak beyaz çizgiler de farklı gösterebilir motorunuzu.
doğru aslında haklısın nerde çokluk orda boklukHocam bence beyaz yapma motorda altın sarısı / siyah/beyaz çok abes kaçar hoş durmaz bu sefer ya siyah / altın rengi yada benımki gibi beyaz/altın rengi olsun dozunu kaçırırsan apaçi derler![]()
Eline sağlık CBR'a yakışmış![]()
mümkünse resmimi atarmısın kardeşim merak ettim yaa .. dediğin gibi hoş olabilir bencedeBenim dediğimin pek apaçi işiyle alakası yok. İzah şeklimden kaynaklandı sanırımŞöyle anlatayım bu MUGEN in cbr250ye fuar için uyguladığı kırmızı siyah model var mesela mutlaka görmüşünüzdür şuan resim atamıyorum. Bu şekilde bir kombinasyonla motora yeni, farklı bir görünüm de katılabilir ama bence bu çok çok yeterli ve hoş bir görüntü bunu da söylemek isterim. Şahsen sadelikten yanayım ama güzel olabilir gibi de geldi böyle bir tasarımla belki
![]()