[Ankara - MT]

Haci adam yoktu başka bi eleman vardı, karar verecek olan abi yoktu yani, yarın kısmetse götürür görürürüz bakalım ne dicek, çapkınnnn senii :)

Dervişşş senin yağ filtresi de 18,5 TL

Haci adam yoktu başka bi eleman vardı, karar verecek olan abi yoktu yani, yarın kısmetse götürür görürürüz bakalım ne dicek, çapkınnnn senii :)

Dervişşş senin yağ filtresi de 18,5 TL

vay adi adam la geçen 30 liraya kitlediydiya aynı filtreyi. ama o K&N'di Galiba bunun markası denişik sanırsam..

Selamlar millet,

Geçtiğimiz hafta cbr600f'imi sattım =) Cuma günü İstanbul'dan yeni bebeğimi aldım getirdim Ankara'ya =)

Hayırlı olsun, CBR1000 sanırım bu, aman diyim sağdan sağdan :mrgreen:

Hadi hayırlısı bakalım Mustafa, saydığın aletlerin hepsi karbüratörlü ve seninkinden eski olduğundan yakıtta bir sertlik hissedeceksin biliyorsun değil mi :) Ankara da bi tane cbf 500 var bizim oralardaymış hatta sanırsam, benim okuduğum kadarıyla ortalama 6 lt. civarı yakıyor ER5 de cbf 500 de, cometi bilmiyorum.Ama eski kasa 650 comet alayım diyosan elektrik sorunlarının insanı canından bezdirdiğini duydum haberin olsun, araştır istersen.

Ben de arıyorum valla ama hem maddiyat hem de kararsızlıktan hala bir sonuç yok, hayırlısı bakalım inşallah temiz bişi bulursun.

Olum sen o mudur-bu mudur derken motoru alan üsküdarı geçiyor haberin olsun :mrgreen:
Bu arada 500cc makina 6lt yakıyor diyorsun, ben 4.1lt yakıyorum nasıl olcak bu iş :queen:

K&N di bi önce aldığımız, 15 dolar o alet, bu emgo diye bişi işte.

Korayım senin gibi milimlik açışlarla 6 lt. değil ama bu, normal kullanım, hatta biraz devirli kullanım da öyle diyolar, hoş hertürlü shadow az yakar onlardan, o yüzden biraz da ben er6 istiyom ya, dediklerine göre daha az yakıyor işte. şehiriçi 5- 5.5 falan diyollar, 5 tutturursam süper olur:) Önce alayım da sonra tutturması kalsın. Valla param cebimde olsa motor alınır da daha cebimde olmayan kısımları var, onlar için de bekliyoruz, belkim kış mevsimi içerisinde uygun bişi bulurum.

şu bülent e aynı şeyleri tekrarlattırmayın, çocuun dilinde tüy bitti yeminlen...

Hergün ilanlara baka baka bu gidişle ybr alacam anasını satayım, o kadar ybr ne zaman satılmış da millet bidaha satıyo anlamak mümkün deil bilader:) Sahibinden mi ybr satış sitesi mi belli degil.

Evet yine bir hesap işlemiyle karşınızdayım;

Bir motorun 100 km'de 0,5 litre az ya da çok yakması ; ayda ortalama 1.000 km yapıldığında bile 1000/100= 10 , 10*0,5= 5 lt, Litresi 5 liradan 5 litre= 25 TL evet 1.000 km de sadece '' 25 TL '' .

Şu yakıt sarfiyatı tartışmalarında nice dostluklar sarsıldı nice tartışmalar yaşandı nice kalpler kırıldı değer mi dostlar sorarım size gelin bir son verelim buna :mrgreen:

Belki benim için o para çok önemli... Ne biliyon...

Diye girermişim :)

Bu önermeyi daha önce de yapmıştın, lakin bazı arkadaşlarımızın bir kulağından girip ötekinden yankı bile yapmadan çıkmış...:bounce:

Bir motorun 100 km'de 0,5 litre az ya da çok yakması ; ayda ortalama 1.000 km yapıldığında bile 1000/100= 10 , 10*0,5= 5 lt, Litresi 5 liradan 5 litre= 25 TL evet 1.000 km de sadece '' 25 TL '' .

Şu yakıt sarfiyatı tartışmalarında nice dostluklar sarsıldı nice tartışmalar yaşandı nice kalpler kırıldı değer mi dostlar sorarım size gelin bir son verelim buna :mrgreen:

kesinlikle sana katılıyorum TURGAY gülü seven dikenine katlanır yakıt hesabı yapacaksak eğer kimse yakıt yakan alet kullanmasın o zaman:mrgreen:

türkler hesaplar...

En son benzin aldığımda baktım daha bugün, 8.3lt benzinle 205km yol yapmışım, hadi 4.2lt yakmış olayım sizi mi kırıcam :p
Ben arabayı da sakin kullanıyorum, yapım böyle, yakıt ekonomisi olsun diye kim yavaş gidiyor ki :mrgreen:
BMW F800GS e asfalt lastiği taksalar ne mi olur-izleyelim:
[YT]yQSq6IHr2Gk[/YT]

En son benzin aldığımda baktım daha bugün, 8.3lt benzinle 205km yol yapmışım, hadi 4.2lt yakmış olayım sizi mi kırıcam :p
Ben arabayı da sakin kullanıyorum, yapım böyle, yakıt ekonomisi olsun diye kim yavaş gidiyor ki :mrgreen:
BMW F800GS e asfalt lastiği taksalar ne mi olur-izleyelim:
[YT]yQSq6IHr2Gk[/YT]

adam bildiğin servet düşmanı...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar