https://lh5.googleusercontent.com/-...U/x0b4IA99S14/s490/mezar_tasi_364+kopyala.jpg
irfanın paramotor la çekılmış resmini buldum
İRFAN videolarını izledikten sonra bu gece düşündüm. Ne öyle arkanda birileri falan.:cyclopsan Gök yüzünde yanlız dolaşıp uçuşmalar.:cyclopsan Bak ben senin gibi delikanlıya yakıştırmadım.ale: Hem sonra bu görüntüleri ZIPPIRMAN izlerse yandın...:mrgreen: Gel sen şu gaza gelme. İdol midol seni uçuracaklar. Ondan sonrada "Bizim Niyazi" diye arkandan fikra kahramanı yapacaklar.:queen: Bence otur oturduğun yerde de hiç olmazsa bilelim ki bir tane dostumuz, yoldaşımız ve piyanistımız var.
![]()
https://lh5.googleusercontent.com/-...U/x0b4IA99S14/s490/mezar_tasi_364+kopyala.jpg
irfanın paramotor la çekılmış resmini buldum
irfan abi tebrik ederim, aynen devam, allah iniş takımlarına zeval vermesin.
amma velakin ok yaydan fırlamış durumda geri vites yok bu saatten sonraicab ederse 2yıl 3 yıl beklerim ama gereken her şeyi tamamladıktan sonra allah kaza keder vermez ise gökyüzüyle buluşmuş olacağım
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:13 ----------
Anlaşıldı İRFAN. Ne desekte cevabın hazır. Minareyi çalan kılıfını hazırlar hesabı.
Len yoksa İRFAN'nı kıskanıyomuyuz ne...!!! Seni bu işten kopartamıyacağımız belli oldu.Mademki geri vitesin yok hadi bende arkandayım. Selamet ile.![]()
Len sen iyice uçtun haaaa.
Töbeeeee
sana armut odunuda traş
vazgeçtim demiyorum birşey.
bu boku birde oturup yapacaksın gibi duruyor
aluminyum şase düşün derim
ama demeyeceğim deliyle deli olamam.
AA 2424
AA 6061
AA 7075
en bulanabilir olanı AA7075 tir.
başka??
İrfan; Bizim memlekette genellikle fındıkları ilaçlamak için kullanılan sırt motoru var. Benzinle çalışır. Toz veye sıvı zirai ilaç püskürtme olanağına sahip. Meyva bahçelerini ilaçlamada da kullanılır. Şu an piyasada çin malları 250 - 350 TL. civarında. Alman malı veya ona eşdeğer olanlar çok daha kaliteli ve çok daha yüksek fiyatta. Bu makinalar sırta uyumlu arkalık ve özel kayış sistemleri var. Motor gücüne görede büyüklükleri değişir.
Paramotor konusunda seni vazgeçirmek gibi bir havaya girdim ama senin bu yolda kesin kararlı olduğun ortada.
Bende bu işe daha doğrusu uçmaya bir zamanlar kafa yormuş ve bahsettiğim makınadan helikopter yapabilirmiyim gibi fikirlerim olmuştu. 13 yaşımda saatlı bomba yapıp bizim evin camını penceresını uçurmuştum.Hatta daha gerisine gidersen arabaların arka camında bulunan silecekler benim 8-10 yaşlarında Alman FORD Fiesta otomobil fabrikasının kızına çocuk aklımla önerim olmuştu. O zaman beni kucaklayıp öperek zafer işaretleri yapmıştı. Almanya'ya döndüğünde de bu fikrimi ilk olarak arabalarda uygulamaya geçmiş ve bana çuvallarla hediyeler göndermişti.
İstersen dediğim makinalar konusunda bir araştırma yap. Zirai makinalar satan yerlerde görmen mümkün. Bulamazsan ben sana internette bulup linkini atarım. Bu arada Özelden telefonunu yazarsan iletişim kurarız. Kolay gelsin
irfan kara yetmedi havaya diktin gözünü arkasından uzay mı gelecek?
İrfan; Bizim memlekette genellikle fındıkları ilaçlamak için kullanılan sırt motoru var. Benzinle çalışır. Toz veye sıvı zirai ilaç püskürtme olanağına sahip. Meyva bahçelerini ilaçlamada da kullanılır. Şu an piyasada çin malları 250 - 350 TL. civarında. Alman malı veya ona eşdeğer olanlar çok daha kaliteli ve çok daha yüksek fiyatta. Bu makinalar sırta uyumlu arkalık ve özel kayış sistemleri var. Motor gücüne görede büyüklükleri değişir.
Paramotor konusunda seni vazgeçirmek gibi bir havaya girdim ama senin bu yolda kesin kararlı olduğun ortada.
Bende bu işe daha doğrusu uçmaya bir zamanlar kafa yormuş ve bahsettiğim makınadan helikopter yapabilirmiyim gibi fikirlerim olmuştu. 13 yaşımda saatlı bomba yapıp bizim evin camını penceresını uçurmuştum.Hatta daha gerisine gidersen arabaların arka camında bulunan silecekler benim 8-10 yaşlarında Alman FORD Fiesta otomobil fabrikasının kızına çocuk aklımla önerim olmuştu. O zaman beni kucaklayıp öperek zafer işaretleri yapmıştı. Almanya'ya döndüğünde de bu fikrimi ilk olarak arabalarda uygulamaya geçmiş ve bana çuvallarla hediyeler göndermişti.
İstersen dediğim makinalar konusunda bir araştırma yap. Zirai makinalar satan yerlerde görmen mümkün. Bulamazsan ben sana internette bulup linkini atarım. Bu arada Özelden telefonunu yazarsan iletişim kurarız. Kolay gelsin
İrfanım topiğini yeni gördüm,konu ile yazılanlarıda okudum.
Şahsen tanıdığım ve henüz tanışma şansını yakalayamadığım,tüm arkadaşların aslında hepsinde adrenalin bağımlılığı var,da kendilerine itiraf edemiyorlar
Bundan dolayıdırki tüm yorumlarda aslında kendilerine dir oğlum yavaş bak!!
Sen doğrularınla kalbimdesin,herdaim...Kim tutar seni
Yolun açık olsun,
ve irfan abim ayaklarını yerden keser. Artık toplu buluşmaları helikopter pistinde yapalım abim senin için sende gel![]()