merhabalar.237 sayfanın çoğunu okudum.3 yıldır bu motoru kullanıp birbirine her konuda destek olmanız çok güzel.aşağıdaki ilandaki gv650 yi almayı düşünüyorum.fiyatı uygunmu.yorumlarınızı rica ediyorum.saygılarımla.
siz cevap yazmadınız ama ben motoru aldım.hatta ufak bir gezi bile yaptık arkadaşlarla.
1 tane hd v-rod 1 tane daha hd 1 tane hayabusa 1 tane transalp 1 tanede gv 650.yalnız benim gv 650 de gazda iken kısa süreli kesinti problemi var.karburotörü temizletmeme rağmen düzelmedi?bir de vites bir türlü boşa geçmiyor sebebi nedir acaba?malesef yaşadığm yerde çok iyi ustalar yok.
erhan ne ettin motoruma yolunmuş kaza dönmüş![]()
Arkadaşlar gv 650'nin eksozunu açtırmak istiyorum Ama orjinal eksoza dokunmak istemiyorum .Bu yüzden elinde uygun fiyatlı- temiz- çiziksiz gv 650'nin 2. el çıkma eksozu olan var ise benimle iletişime geçebilir.Numaram 0555 27610 86--Sanırım viceroy arkadşımızda var ama kendisine ulaşamadım....Birde eksozu açtırınca performansa yada yakıta etkisi oluyormu..Ve daha önce yaptıran arkadaşlar nasıl sonuçlar aldı. Motorum 2011 model EFI enjektörlü gv 650..Motorun sesinden memnunum aslında ama 4000 devirden sonra motor adeta coşuyor sesi racing makineden farksız..Ben biraz daha tok chopper sesi istiyorum..Düşük devirlerde fena değil ses ama yüksek devirlerde makine racing motordan farksız..130 la giderken gazı açınca arkasını bile attığı oluyor..Performansa diyecek yok--Sanırım Efi olduğundan Eksozda elektronik oksijen sensörü var.. Bu yüzden açık eksoz yada performans eksoz takınca sübap ayarı yaptırmaya gerek kalmayabilir diye düşünüyorum Zira makinenin efi beyni, eksoz sensörleriyle anlık yakıtını kendi ayarlıyor diye düşünüyorum...Ne dersiniz bu konuda ?
gv650i sayın kaya beye öncelikle çok teşekkür ederim.gaz kesme problemi ile ilgili olarak yardımcı olmaya çalıştı.buradaki usta kurcalamadık yer bırakmadı.elektrikçi ile beraber verdikleri son karar %99 cdi ünitesi arızası %1 çekirdek problemi.cdi ünitesi hyosung.source fiyatı 500 tl civarı.ama problemi yaratanın bu olduğundan emin değiller malesef.izmir yada manisa yakınlarında bu parçayı sadece deneme amaçlı olarak takıp sadece gaz verip deneyebileceği gv650 sahibi arkadaşların yardımını bekliyorum.emin olabilsem hemen sipariş vericem.teşekkürler.syg.
Merhaba biliyosun eksozda lamda sensörü var yazmıssın zaten acık eksozda sıkıstırma oranı azalacagı icin katalizatör tam görevini yapamıcak tabi yakıt lambda sensörüde tam görevini yapamıycak. Benim enjeksiyonlu gv250 vardı eksozu acıktı çig benzin atıyordu fakat yakıt abartılcak sekilde fazla degildiArkadaşlar gv 650'nin eksozunu açtırmak istiyorum Ama orjinal eksoza dokunmak istemiyorum .Bu yüzden elinde uygun fiyatlı- temiz- çiziksiz gv 650'nin 2. el çıkma eksozu olan var ise benimle iletişime geçebilir.Numaram 0555 27610 86--Sanırım viceroy arkadşımızda var ama kendisine ulaşamadım....Birde eksozu açtırınca performansa yada yakıta etkisi oluyormu..Ve daha önce yaptıran arkadaşlar nasıl sonuçlar aldı. Motorum 2011 model EFI enjektörlü gv 650..Motorun sesinden memnunum aslında ama 4000 devirden sonra motor adeta coşuyor sesi racing makineden farksız..Ben biraz daha tok chopper sesi istiyorum..Düşük devirlerde fena değil ses ama yüksek devirlerde makine racing motordan farksız..130 la giderken gazı açınca arkasını bile attığı oluyor..Performansa diyecek yok--Sanırım Efi olduğundan Eksozda elektronik oksijen sensörü var.. Bu yüzden açık eksoz yada performans eksoz takınca sübap ayarı yaptırmaya gerek kalmayabilir diye düşünüyorum Zira makyinenin efi beyni, eksoz sensörleriyle anlık yakıtını kendi ayarlıyor diye düşünüyorum...Ne dersiniz bu konuda ?
Oksijen sensörü eksoz tüpüne bağlı değil ... "Y" boğazında-O yüzden eksoza müdahale etmem durumunda oksijen sensörüne bile dokunmayacağım-Eksozu çıkarıp denedim zaten- Arıza ışığı v.s yanmadı ama acayip ses çıkıyor eksozu çıkarınca, adeta makineli tüfek gibiO yüzden orjinal eksoza dokunmadan 2. el bir eksoz alıp, açtırıp kullanmak istiyorum..Birde ebayde eksoz içi susturucu ızgaralar satılıyor..Eksozu boşaltıp direkt bunları kullanabiliyorsunuz.Amerikada HD'ciler genelde böyle yapıyor..Zaten benim makinenin ön farı elcikleri led sinyalleri ve direksiyon kumandalarını da Harley davidson v-rod kumanda kit'leri ile değiştirdim..Amerikadan getirmiştim..2000 dolar civarında parça kullandım. Bir ara Makinenin resimlerini çekip koyucam..Ama vakit bulup motora bile binemiyorum ...Motor 4000 km bile yapamadı henüz.İnanmazsınız ama ayıptır söylemesi motoru garajda tutmuyorum..Ayaş'da Yazlıkta Evin içinde duruyor.15 -20 günde bir gidip akşama kadar tur atıyorum. sonra tekrar eve..Kıyamıyorum.GV 650 aşkı..:joker:
gv650i sayın kaya beye öncelikle çok teşekkür ederim.gaz kesme problemi ile ilgili olarak yardımcı olmaya çalıştı.buradaki usta kurcalamadık yer bırakmadı.elektrikçi ile beraber verdikleri son karar %99 cdi ünitesi arızası %1 çekirdek problemi.cdi ünitesi hyosung.source fiyatı 500 tl civarı.ama problemi yaratanın bu olduğundan emin değiller malesef.izmir yada manisa yakınlarında bu parçayı sadece deneme amaçlı olarak takıp sadece gaz verip deneyebileceği gv650 sahibi arkadaşların yardımını bekliyorum.emin olabilsem hemen sipariş vericem.teşekkürler.syg.
Sen ayaşlımısın üstad? ben de bi ara gv 650 sahibiydim, ben de senin gibi motoru ayaştaki eve bırakıp haftasonları biniyordumkısmet olursa tanışmak isterim