Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Egzoz koruma kapağıda ne kadar ucuzmuş :mrgreen:

Aynen öyle 96 lira Ben uzun bişeyse onuda degiştiririm diyordum ama 20 tl boyatırım daha iyi

Sag Fren maneti ve Sag gidon degişimi yapıcam sadece onlarda 60 70 lira bişey tutuyor..

Birde bugun hazır gitmişken 2900 km de Şuan 3000 bakımıda araya katayım dedim Adam demezmi gereksiz bi bakım 3000 4000 Bakım diye bişey yok 6000 de gel dedi.. Acaba 3000 demi gitsem bakıma 6000 demi karar veremedim..

Aynen öyle 96 lira Ben uzun bişeyse onuda degiştiririm diyordum ama 20 tl boyatırım daha iyi

Sag Fren maneti ve Sag gidon degişimi yapıcam sadece onlarda 60 70 lira bişey tutuyor..

Birde bugun hazır gitmişken 2900 km de Şuan 3000 bakımıda araya katayım dedim Adam demezmi gereksiz bi bakım 3000 4000 Bakım diye bişey yok 6000 de gel dedi.. Acaba 3000 demi gitsem bakıma 6000 demi karar veremedim..

6000 i beklemeyyin 5500 de patlayan 4 kişi tanıyorum,bekleyecekseniz de sürekli olarak yağı kontrol edin.İdeali 4000 dir

Oncelikle gecmis olsun.

4000kilometre bakimina gitmeden yagi kontrol ettigimde az da olsa yagin biraz eksildigini fark ettim. Devir ceviren tek silindirli makineler bunlar. Yag azaltmalari normal.

Sizin yerinizde olsam 5000km kilometre ayni yag ile devam etmem. Yag seviyesini kontrol altinda tutarak 4000km civarinda bakima giderim.

Bugun Yokuş aşağı tahmini hızım 50 60 la giderken yol çalışması vardı yol teke düştü kamyonmu benmi geçsem diye tereddüt ettim kamyon girdi frene yavaşça dokunmamla beraber yokuş aşagı 1 2 metre sürüklendim Lastikleri Yüzünden Bikaç kez arka kaydırdıgım oldu ama yokuş aşagı Kontrol saglayamadım ve Düştüm Bugun Lastiklerin Degiştirilmesine Kaanaat Getirdim

Düşme Sonucu Sag olsun Çevredekiler Hemen koşup yardımcı oldular kaldırdılar. İçimden Bir seste Ulan motorda gitti Çizik bile yoktu dedim..Motosikleti kaldırdıgımda inanamadım Motordaki hasalar Şöyle Eksoz Sacı Çizilmiş birde Fren Maneti Yamulmuş grenajlarda farın üst btimindeki sivri kısım var orası az çizilmiş Ciddi birşey yok Sadece 2 adet çizik var belli dahil olmuyor.. yetkili servise götürüp baktırcam en kısa zamanda

Düşme Sonucu 15 20 dk dinlendikten sonra sag kolumda ciddi bir agrı vardı Motora bindim direk Baltalimanı Kemik Hastanesine Acil Bölümüne gittim O şekilde kırık çıkık herhangi birşey varmı diye Film Felan çektiler Doktor inceledi Neyseki sadece incilmiş 2 tane ilaç yazdı onları kullanıyorum işe dahi gitmiyorum evde yatıyorum Sag Kolumu Havaya Kaldıramıyorum Cuma'ya Dahi Didemedim :)

Bugunde Sahibinden.com da İlan Vermiştim Satılık Diye Bir Arkadaş Gelip Bakacaktı İstoçtan, Kaza Yatma gibi birşey yok Çizik dahi yoktu Hiç Kazada yapmadım Dedim ALLLAH korusun dedim Ve 1 Saat Sonra Yan Yattık malesef Herşeyde Bir Hayır vardır...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...antili-orjinal-temiz-hatasiz-101267356/detay/

İsteyen Arkadaş Olursa Bu Forumdan Şuan İçin Sadece eksoz sacı ve Fren Maneti Degişmesi Lazım Başkada Bir Sıkıntısı Yok Kolum İyi Oldugunda Yetkili Serviste Bunları Yaptırcam Bu Şekilde Almak İsteyen Olursa 8.500 Burdaki Arkadaşlara Bırakırım.. Saygılar..

Çok geçmiş olsun, trafik denen yer bir savaş alanı, her gün ayrı bir dengesizlikle karşılaşıyoruz özellikle motorsiklet kullanıcıları olarak, bugün az daha ben de düşüyordum, yoğun akan trafikte, aradan değil, şeridimden seyrederken önüme "aniden" evet aniden, hiç belli etmeden laak diye bir Şahin marka otomobil kırdı ve yerler tatlı yaş idi, yağmur sonrası. Her iki frene de yüklendim ama arkayı kaydırdığımı hissettim, zaten ıslakta buzda gitmek gibi, birden yatar olur gibi yapınca, frenleri maalesef bırakmak zorunda kaldım ve debriyaja asılıp Şahin ile orta refüjü yalayarak geçtim.

Sonrasını sormayın :)

Sizin için en kötüsü böyle olsun diyelim, tekrarını yaşatmasın.

Geçmiş olsun dilekleriniz için teşeşkkür ederim..

Bende 6000 bakımı beklemek istemiyorumm 4000 kmde gitmeyi düşünüyorum.. Erken gitmenin bir zararı olmaz bence

Oncelikle gecmis olsun.

4000kilometre bakimina gitmeden yagi kontrol ettigimde az da olsa yagin biraz eksildigini fark ettim. Devir ceviren tek silindirli makineler bunlar. Yag azaltmalari normal.

Sizin yerinizde olsam 5000km kilometre ayni yag ile devam etmem. Yag seviyesini kontrol altinda tutarak 4000km civarinda bakima giderim.

Hiçbir motorun yağ yakması/azaltması/eksiltmesi normal değildir. Sağlıklı olan motor yağ eksiltmez.

Arkadaşlar egzozun şaseyle bağlandığı yer varya orda biraz paslanma başlamış.Bunu nasıl düzeltebilirim ?

Arkadaşlar egzozun şaseyle bağlandığı yer varya orda biraz paslanma başlamış.Bunu nasıl düzeltebilirim ?

wd40

Urun_wd40-pas_sokucu_54_0_2011_1_14_19_53_6_262.jpg

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bugün Capitol'de siyah cbr250r gördüm, forumda üye mi :p?

kesinlikle hayır. sadece hiç bir sağlıklı motor yağ eksiltmez cümlesi ne itafen yazdım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar