2013 modellerinin gelmiyrceğini duydum acaba aslı astarı varmıdır gelmicekse hayal kırıklığına uğrıcam
şu andada 2012 0 bulunmuyor, birkaç bayi ile görüştüm yılbaşına doğru belki gelecek gibi saçma cevaplar aldım!
2013 modellerinin gelmiyrceğini duydum acaba aslı astarı varmıdır gelmicekse hayal kırıklığına uğrıcam
Arkadaşlar motoruna arka çamurluk taktıran var mı aramızda?
daha önceden satsaydın keşke 300 lira orjinalini almak zorunda kaldım ama iyiki taktırmışım hiç sebepsizce olduğu yerde düştü nasıl olduğunu anlamadım dikiz aynası dışında çizilen yer olmadıEski xj6 motoruma ait koruma takozlarını satıyorum arkadaşlar. Koruma demirim olduğu için hiç kullanmamıştım.
http://www.barracudamoto.it/en/shop...iabarracuda-kit-save-carter-yamaha-xj-6-pair/
Fiyat: 125TL
Arkadaşımız daha önceden deseydi ben de alırdım, ama ben opsiyonel bir koruma takozu aldım 50 tl'ye ve tanıdık bir ustaya taktırdım 10 tl'ye. Hepsi 60 tl kadar tuttu.daha önceden satsaydın keşke 300 lira orjinalini almak zorunda kaldım ama iyiki taktırmışım hiç sebepsizce olduğu yerde düştü nasıl olduğunu anlamadım dikiz aynası dışında çizilen yer olmadı
bazı koruma takozları çok çirkin ama yamahanın orjinali hem sağlam hem de güzel duruyor bozmuyor motosikleti, sizinkini görmedim birşey diyemem ama görüntüyü bozacaksa zaten bedava olsada taktırmam. bu arada kumaş olan heybe çantalardan kullanan var mı, hiç kullanana rastlamadımda bunun için yan çanta takma aparatı takmamız gerekiyor değil mi çantalar bağlarken aşağı kaymasın diye?
kappanın çantaları cırt cırtlı...ayarlayıp arka yolcu tutma yerinden geçirdinmi tamamdır...ben çok yakıştıramadım...yamahanın orijinal arka çantasını birinde gördüm kurye motoru gibi olmuş..bu motorda çanta işini ne yapacağız bilemiyorum...
Ben de şunu buldum. Fena değil gibi ama montajı nasıl olur onu bilemiyorum.. http://www.anesmotor.com/?urun-455-iXS-Lenz-Yan-Canta.html
arkadaşlar motorumu satıyorum boyasız,kazasın diversion s ilan no :97712049 iyi günler...
Benim motor aldığımda 2300 km.deydi. 1000 bakımı yapılmış. Aldıktan sonra 3000 ve 4000 km. zincir temizliği ve yağlama işlemlerini kendim yaptım. Şimdi 5000 km.de ve yine zincir bakım zamanı geldi. 2. servis bakımını yaptıran var mı aramızda ve kaç km.de yaptırmak uygun olur?