Detayli bilgiyi nasil alabilirimbugun gundogdu meydanında 'farkındamısın' motosıklet turu olacak saat 13.30 da bır planın yoksa oraya gel bence
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:28 ----------
bugun gundogdu meydanında 'farkındamısın' motosıklet turu olacak saat 13.30 da bır planın yoksa oraya gel bence JamesDeen![]()
bugun gundogdu meydanında 'farkındamısın' motosıklet turu olacak saat 13.30 da bır planın yoksa oraya gel bence
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:28 ----------
bugun gundogdu meydanında 'farkındamısın' motosıklet turu olacak saat 13.30 da bır planın yoksa oraya gel bence JamesDeen![]()
Motor klüplerine üye olmak sorun değil,esas olan devamını getirebilmek.İyi bir gezi yapayım desen 200 km,büyük motorla en az 60 tl benzin yakarsın,yedim içtim desen 100tl.Bu harcamayı aynı anda yapacak bir grubu toplamak kolay olmuyor,bu yüzden geziler bireyselleşti,herkes gezileri iki yada üç kişiyle yapmaya başladı,küçük cc li motosiklet grubu kurma fikrin çok güzel,bu benzin fiyatlarıyla büyük motor gezileri yapmak kolay değil...Onur kimse cevap yazmayınca bir mesaj atayım istedimçok güzel bir fikir fakat şimdiye kadar bireysel turlar dışında topluca izmir grubunda bir düzenli toplanti vs olduğunu görmedim. Ben daha yeni sayılırım foruma. Ancak sanki bu tip organizasyonlara katılmak için izmirde bir motor kulübüne üye olmak gerekiyor.
Kulüplere baktığımda ise genelde yüksek cc li motorlar üyeleri yani zaten chopper lara özel bir kulüpte scooter benim işim neAlmazlar zaten .
Yakinda Scooter özel bir kulüp kurma çalışmalarıma başlarsam hiç şaşırmam izmirde![]()

Ümit,ben motokurta laf anlatamadım,sen dahil bütün arkadaşlar büyük motor aldı,motokurtu severim,ama altındaki motorla peşimizden gelecem diye kendinide motoruda yırtıyor,limitlerini zorluyor,Allah muhafaza bir gün biryerden uçup gidecek diye ödüm kopuyor.Biz söylüyoruz ama bir de sen söyle de gitsin kendine adam gibi bir motor alsın:queen:vayy erhan abi kızdırmışsın yine yücel abiyi bak transalpliler çogaldı..
Ümit,ben motokurta laf anlatamadım,sen dahil bütün arkadaşlar büyük motor aldı,motokurtu severim,ama altındaki motorla peşimizden gelecem diye kendinide motoruda yırtıyor,limitlerini zorluyor,Allah muhafaza bir gün biryerden uçup gidecek diye ödüm kopuyor.Biz söylüyoruz ama bir de sen söyle de gitsin kendine adam gibi bir motor alsın:queen:
Küçük cc ler 150 den başlıyor sanırım![]()