[İzmir - MT]

Bu aksam Izmok ve Art Moto Akademinin Teori Sunumuna katildim. Son ceyreginde sunumdan ayrilmis olsam bile degerli aybars yuce hocaya ve bu organizasyonu duzenliyen tum arkadaslara tesekkur ederim . Cok keyifli ve bir o kadarda faydali bir sunumdu. Tesekkurler.

evet cidden çok faydalı oldu.
yarınkine değil ama haftaya kapalı alan eğitimine de katılacağım.
kontra vermeyi bilmiyormuşum ben onu öğrendim çok eğlenceli :D

Günaydın İzmir-MT;
Sn.EGE YELİ Hüsnü bey;
Size kısaca resim yükleme konusunda yardımcı olmaya çalışayım.
Öncelikle www.imageshack.us adresine girip ÜYE oluyorsunuz.Üye olduktan sonra giriş yapıyorsunuz, giriş yaptıktan açılan sayfada sol üst köşede bulunan BROWSE yani YÜKLE imlecini tıklıyorsunuz.Bunu yaptıktan sonra bilgisayarınızda resimlerinizin yüklü olduğu yada fotoğraf makinenizdeki resimleri her seferde bir kez olmak kaydıyla çift tıklayarak seçiyorsunuz.Daha sonra resminizi seçtiğinizde yine sol tarafta bulunan resim boyutunuzu ayarlıyorsunuz genellikle 600x800 yada 17 inç monütör için kısmını seçiyorsunuz. Bu işlemden sonra resmi yükle diyorsunuz, resim yükleme tamamlandıktan sonra sayfa sizi başka bir sayfaya yönlendiriyor. Yine açılan sayfanın sol tarafında yüklenen resminiz görünmektedir ve onun hemen altındada linkler göreceksiniz; bu linlerden ''Doğrudan yada Direkt Lİnk'' yazan uzantıyı kopyalıyorsunuz. Link kopyalama işide tamamlanınca forumlardaki mesaj bölümüne geliyorsunuz ve mesaj yazma bölümünün sol üst tarafında bulunan imleçlerden en sağdan dördüncü olan yani üzerine geldiğinizde ''images'' yazan resim çerçevesi şeklini tıklıyorsunuz, karşınıza çıkan kutucuğa kopyaladığınız URL yi yapıştırıyorsunuz OK yada tamam dedikten sonra mesaj bölümündeki kutucuğa yüklediğiniz resmin url si gelmiş oluyor.Bu işlemleri kaç adet resim yükleyecekseniz herseferde tek tek bu şekilde yaparak tüm resimlerinizi mesaj kutucuğuna eklemiş oluyorsunuz.Dilerseniz her URL nin aralarına istediğiniz açıklamalarıda yazabilirsiniz.En son tüm bu işlemler bittikten sonra ''CEVAPLA'' imlecini tıkladığınızda tüm resimleriniz foruma görüntülü olarak yüklenmiş oluyor.Hadi kolay gelsin Sevgi ve Saygılarımla.:cat:
Sagolasin cok tesekkür ederim, detayli olarak anlattin:cherry:

bild0983.jpg
bild0984.jpg
bild0982.jpg
bild0981m.jpg
bild0980z.jpg
bild0978d.jpg
bild0979a.jpg
bild0985.jpg

Sanirim olmustur

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:54 ----------

Süper Amca35

Gerçekten Süper Bir gezi olmuş. Rodajim bitsin bende eşimle bu tip geziler yapicam isallah. Rodaj yüzünden izmirde havalar soğuyacak. İzmirde yağmur yağmadiği zamanlar kişin motor tecrübesi olan arkadaşlardan fikir alalim. Yaz kadar zevkli oluyormu bu tip geziler ? ???

iyi günler Hüsnü arkadaşım sonunda motorumuzu aldık xl transalp 650 2008 model fakat satan arkadaşımız yeni motor almadan teslim etmedi önümüzdeki hafta teslim edecek en kısa zamanda buluşmak dileğiyle 0532 337 74 79
Merhaba arkadasim Hüseyin, hayirli ugurlu olsun Allah kaza bela vermesin insallah, bulusmak dilegiyle
0534 9798929

iyi günler Hüsnü arkadaşım sonunda motorumuzu aldık xl transalp 650 2008 model fakat satan arkadaşımız yeni motor almadan teslim etmedi önümüzdeki hafta teslim edecek en kısa zamanda buluşmak dileğiyle 0532 337 74 79

Merhaba Hüseyin Bey, hayırlı uğurlu olsun, iyi günlerde kazasız belasız kullanmanızı dilerim. Keyifli sürüşler..

Günaydin arkadaslar
Ben esimle söyle bir turlayacagim, inciralti falan, filan diye gezeriz
Esiyle gelen varsa bulusuruz
0534 9798929

Bende kiz arkadasimla guzelbahce urla taraflarina gitmeyi dusunuyorum 1 saat icinde. Dun incitalti sahil evleri tarafindaydik.
Ara beni konusuruz, bulusuruz

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:13 ----------

Ben cikiyorum aramak isteyen arayabilir bulusuruz
0534 97 98 929

İzmirdeki motorculari yazin su son gunlerinde tek bir yerde topluyabilecegimiz bir organizasyon yapmak cokmu zor olur ? Bende organizasyon isinde oldugum icin boyle bir konuda yardimci olmak isterim tabiki kar amaci gutmeden. Bu tip toplantilar hic duzenlenmiyormu ? İzmok bildigim kadariyla cok sirin bir kulup evi var. Onun disinda aktif kimseler varmi izmirde ? ? Onumuzdeki hafta ucretli olarak yapilacak kapali alan egitiminde izmirli bir cok motor severle tanismayi planliyorum. Bakalim hayirlisi .

ADANA [MT] Nostalji Gezisi

bu hafta ADANA MT olarak,uzun yaz döneminin ardından,özlediğimiz eşli gezilerimize bir yenisini ekleyerek sezonu açmış bulunuyoruz.

BIZLER NEZAMAN BASLIYORUZ? IZMIR MT

Evet husnu abi sen su izmir mt bi harekete gecirirsin . Valla izmirde ruh yok dicem en sonunda. Genclik yillarimda bile cesmede bir dolu motorcu arkadasim vardi :)

Merhaba Hüseyin Bey, hayırlı uğurlu olsun, iyi günlerde kazasız belasız kullanmanızı dilerim. Keyifli sürüşler..

iyi dileklerin için teşekkürler arkadaşım

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:33 ----------

ADANA [MT] Nostalji Gezisi

bu hafta ADANA MT olarak,uzun yaz döneminin ardından,özlediğimiz eşli gezilerimize bir yenisini ekleyerek sezonu açmış bulunuyoruz.

BIZLER NEZAMAN BASLIYORUZ? IZMIR MT

önümüzdeki hafta sonundan itibaren telefonlaşıp her hafta uygun bir gezi düzenleriz

önümüzdeki hafta sonundan itibaren telefonlaşıp her hafta uygun bir gezi düzenleriz[/QUOTE]

Yapalim valla ne bu ya yalniz gezmekten biktim:queen:
Tabiki esimle beraber

sizlerde büyük hacim motorlar var beyler abiler 150 likle nası yetişçem arkanızdan eşli olarak :D
ekim itibariyle bende haftasonları katılrım size eşli olarak.
bu önümüzdeki 2 hafta planlarım var bakalım :)

Az önce Izmir Emniyet Müdürlügü Trafik Web Sitesine mail attim
Motosikletlerin arka ve yan cantalari icin, aydinlatmalarini arz ettim
Bakalim cevap ne olacak, mail gelince paylasirim, cünkü bu canta davasi kafama takildi canimi sikti, cantasiz bagajsiz olmazki kardesim, esyalarimizi nereye koyacagiz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar