honda kendını ıspat etmıs bı makına.ama alamayacaksanda salcano wolf al.memnun kalacaksın
Verilerde cb nin torku yüksekte grckte öyle dgl bi nebze daha kuvvetli drift.Kalite işine gelirsek cb ve drifti yanyana karşılastrdm cb driften daha kaliteli duruyor.Kendini belli ediyor.hondanın ikinci el piyasası daha iyi.Drift daha kuvvetli ve devir göstergesi var :queen: bütcen varsa düşünmene gerek yok tabiki hondaCB125'in torku MH125'ten yüksek. Önceki sayfada düşük gibi yazılmıştı sanki... Fuarda ikisini de yakından incelemiştim, CB daha kaliteli ve kalıplı duruyordu. Fiyat performans oranı olarak aynı sayılabilirler ama satarken aynı olmayacaklardır.
Kendime alacak olsam ve para sorun değilse CB125 alırdım.
honda driften daha hızlı satılır daha çok müşteri bulur ve daha az değer kaybederDriftin piyasasi daha cok beklemezsin saticagin zaman.
vay anam vaaay vay. ne yiğitler varmış aramızdaaa
reel hayat, 1 yıl araştırma, ybr nin pisiklet oluşu, insanlara statü vermesi felan güzel tabi
Kartal marka arabayla müzik dinleyene farklı gözle bakar toplum bmw ile gezene farklı gözle bakar bu işler acı ama gerçek.Drifte binene yol vermezler 600f e binene yol verirler.
Şimdilik Mondial daha yatkın geldi bana birde gidip yakından görücem nasip olursa.. Mondialin kafa tasarımı sorunluymuş biraz görselliğe önem veren biriyim bi yakından gorelim bakalım ne olucak![]()
kafa tasarımı sorunluymuş derken??Şimdilik Mondial daha yatkın geldi bana birde gidip yakından görücem nasip olursa.. Mondialin kafa tasarımı sorunluymuş biraz görselliğe önem veren biriyim bi yakından gorelim bakalım ne olucak
Herkeze teşekür ederim yorumlar için gayet yol gosterici oldu önerilerinizi yazmaya devam edebilirsiniz keyifle okuyorumBirsürü insanında bu konudan yararlanacağına eminim iyi forumlar.