Tabiki gösterge saçmalamıyor, sadece sanki depoyu 8-9 litreden hesaplıyormuş gibi çalışıyor

Böyle düşünürsek gayet doğru çalışıyor gibi
Bende biçok artçı aldım, dragstar 1100 ü, shadowu... olan arkadaşlarda oldu artçım. Özellikle dikkat etmelerini istedim bu titreşim konusuna (kendim başka motosiklet kullanmadığım
şimdiye kadar kimseden en ufak bi şikayet gelmedi, hatta dalga geçtiler "sanki sen aynı motosiklette değilmiydin olm" diye başlayan... :mrgreen:
Ben CB yi almadan önce telefonumu cebime koydum yarım saat, bi saat kendimi aradım bakalım rahatsız olacakmıyım diye :mrgreen:
Öyle bi anlatılıyordu ki CB, küçücük telefonla kıyaslanamaz tabi koskoca motor var altında dedim kendimce, buna hazırladım kendimi, cehalet böyle bişey işte :mrgreen:
Alıp kullanmaya başlayınca "taş döker, vücut komple uyuşur, şarampole yuvarlanırsın, parmakların tutmaz, yıldırım çarpar... ..." bisürü boş yorum varmış bunu anladım. Bu yorumlardan sonra darbeli hilti gibi bişey bekledim açıkçası :sunny:
Rolantide beklerken var ve son süratlere doğru sivrisinek vızıldaması gibi bi etki var yalan değil, herhangi bi motosiklette okadarcık bile yok diyen kimseyede inanmaz oldum açıkçası :rendeer: