[Ankara - MT]

Turgay Müdür Nerelerdesin??

Moto-Guzzi-V7-Racer_Chrome.jpg

Ozanıda unutmamak lazım tabi..

Motosikleti
VFR1200X
VİDEO 12..... 9:41 BÜLENT virajı alamayıp karşı şeride geçiyor .....Allah'a şükür karşıdan araba gelmiyor....

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:09 ----------

VİDEO 12..... 9:41 BÜLENT virajı alamayıp karşı şeride geçiyor .....Allah'a şükür karşıdan araba gelmiyor....

İşte O AN tam arkasındayım ve içimden EYVAH dedim :salut: Allah'tan birşey olmadı... Bülent böyle bas bas bağırıyorum ki dikkat et ve dikkat edelim diye HACI...:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:11 ----------

Birde dağdan inerken BUğra artçısı ile tam önümdeyken virajda problem yaşamıştı...Buğra iniş videolarını izle heralde inişin sonuna sola virajdaydı galiba ..çok oldu şimdi hatırlayamaıyorum.. O kadar çok oldu ki Turgayın saçları bile vardı düşün artık...:)

Osman abi sen o zamanda böyle bişeyden bahsetmiştinde ben hatırlayamamıştım. Biraz daha beraber gezmelere gitsek arkamdan izlesen bence alışırsın benm sürüş tarzıma. Genelde teker ne zaman kitler veya motor kıç atar falan gibi aksiyonlara girmeden duramıyorum. Bazen hata yaptığımda kendime kızıyorum. Mesela eskiden araba kullanırkende dönerken elim el frenine gidiyodu yaş ilerledikçe unuttum o alışkanlığı. Evin önünden sessizce iterek arabayı kaçırdığımız lise yıllarından kalma bişeydi galiba. Artık motorda da arkayı çok nadir kaydırıyorum çünkü yeni lastiklerime kıyamıyorum. Paranın gözü kör olsun bi tanede süpermoto alacaksın arada kaydırıp kaydırıp bırakacaksın evin önüne ne güzel olurdu. :pale: Şu videoyu eve gidince inceleyeyim iş yerinde bakamıyorum. Keşke hergün birileri benim arkamdan video çeksede nerde ne yapmışım seyretsem.

Erhan garaj,sigorta,vergi masrafları olacaksa şimdiden bunları öngör bir kısmını fiyattan düş sonrada sat gitsin abi.. :) Bekara karı boşamak kolay derler:)

Erhan garaj,sigorta,vergi masrafları olacaksa şimdiden bunları öngör bir kısmını fiyattan düş sonrada sat gitsin abi.. :) Bekara karı boşamak kolay derler:)

sigorta masrafı yok abi 6 ay..garaj masrafı için düştüm zaten...bi de arabayı değiştirebilirim bu ara...bakalım kısmet...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sigorta masrafı yok abi 6 ay..garaj masrafı için düştüm zaten...bi de arabayı değiştirebilirim bu ara...bakalım kısmet...

sigortayı yeni alan kişi mecburen yaptırır. Senin motorda bi muyene 2 yıl sonra işte.

benim için sigorta masrafı yok demek istedim...

tamam o zaman.

Hacı acele etme bence. sezon kapanıyor. Yarın bir gün yağış geliyor. Önümüzdeki sezona satarsın.

Kışı düşük cc ile geçir. Ne olacakki. İhtiyacın vardır orayı bilemem ama

Sıfır alınan bir motor 1-2 sene binilmeyince harcadığın para ziyan oluyor. çok çabuk alıp satıyoruz ve zarar ediyor.

diyo bi tarafım, bi tarafımda

@Syanur Polat ın dediğide ( başka motosikletlerinde zevkini yaşamak temalı günün konuşması :) doğru diyo :)

ama kışın motorla gezi felan az olacağı için beklemek daha iyi gibi geliyo bana...

"Kışın gezi olmaz en fazla işe git gel olur onuda oğlan çocukları değil erkek adamlar yapar" :queen:

demiş ünlü bir çin ozanı..

"Kışın gezi olmaz en fazla işe git gel olur onuda oğlan çocukları değil erkek adamlar yapar" :queen:

demiş ünlü bir çin ozanı..

selam olsun çin ozanına :)

o değilde ben kilo almışım geçen seneki pantolunu bi deneyim dedim,

olmuyo beli artık, paket sığmadı.

daha altına içlik giyeceğidim ben :(

Motosikleti
VFR1200X
Hazır soğuklar mevzusu açılmışken; genelde kuryelerin kullandığı içi tüylü gibi olan ellerini saran sıcak tutan ama berbat gözüken ekipmanın adı neydi? Kullanan tecrübe eden var mı? Pahalı birşey mi? meraktan soruyom ya :mrgreen: Birde balaklava soğuktan koruma açısından işe yarıyor mu ki acaba ?

Sizce 1930 model, hatta daha eski bir motosiklet, günde 9-10 saat yol alarak, 6000 km ye yakın bir mesafeyi, sadece 3 günde kat edebilir mi?

İşte cevabı: "Motocycle Cannonball Run" :bounce:

[YT]07tduDhJhgg[/YT]

O elcikler öle pahalı birşey değil 20tl gibi birşeydi yibada çokça var,
balaklava koruyor tabiki..

Motosikleti
VFR1200X
bide su geçirmeyen bot ve yağmurluk bakıyorum. Bot olarak su geçirmezlik de harleyin botları iyi diye duydum ama benim motorda kötü gözükür heralde ya :pale:

balaklavayı bilmem ama baklava iyi giderdi şimdi :thumleft:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar