beyler ben doğalgaz kullanmıyorum desem herkez benim üzerime çullanırmı şimdil:
Elektriği doğalgazla üretiyorlar, elektriğe zam geldi sonuçta. Elektrik de kullanıyorsundur diye tahmin ediyorum.
murat hoca bu güne kadar yüce rabbim bana doğalgazlı evde yaşamayı nasip etmedi vardır bi kerametElektriği doğalgazla üretiyorlar, elektriğe zam geldi sonuçta. Elektrik de kullanıyorsundur diye tahmin ediyorum.
murat hoca bu güne kadar yüce rabbim bana doğalgazlı evde yaşamayı nasip etmedi vardır bi keramet
malesef elektrik kullanıyorumr:
zamdan kaçamazsın... Zam herkesi bir yerde yakalar..
adem goğalgaz dan kaçsak ne be yawrum:mrgreen:yaşasın odun sobasıl:
ne guzel haber boyle bugunde yogusmali viessman kombimiz baglandiYogusunca isallah az yakar. Birde salona kablosuz bir termostat takmami tavsiye ettiler. Zam yedigimiz su gunlerde derece kontrolu ile isinmak daha ekonomik oluyormus .
yaşasın odun sobasıl:
Dağdan kesiyorum. Still odun motorum var. Geçen yıl 10 tl lik benzinle 1 römorktan fazla odun kesiyodum. Bu yıl anca 1 römork odun kesse yeter. Oduna para vermiyorum. O yönden şanslıyım.Benzine elektriğe zam yapınca oduna otomatikman zam geliyor..
Kazığı bile hissedemez hale geliyoruz....
![]()
adem goğalgaz dan kaçsak ne be yawrum:mrgreen:
rakıdan geçirdiler :cherry:
benzinden geçirdiler:thumleft:
elektriken geçirdiler:sunny:
Olmasin dogal gaz bosverin , kisin bodrum ne guzel oluyordur temiz hava , turistlerde ulkelerine donuyordur , mis gibi. Buyuk sehirde stress den bask ne varki ?doğal gaz büyük şehirlerde var. Burda sadece mutfak tüpü var. Rakıdan şanslıyım içmiyorum. Doğalgazdan şanslıyım soba yakıyorum. Gerisi banada geçiyorr: