Doğalgazda zamcık geldi.

F54

Elektriği doğalgazla üretiyorlar, elektriğe zam geldi sonuçta. Elektrik de kullanıyorsundur diye tahmin ediyorum.
murat hoca bu güne kadar yüce rabbim bana doğalgazlı evde yaşamayı nasip etmedi vardır bi keramet:)
malesef elektrik kullanıyorum :pr:

7. uçak çoktan alındı... Amerikaya VİP döşeme için gitmiş, döşüyorlarmış.. Uçağı yanii..

ne guzel haber boyle bugunde yogusmali viessman kombimiz baglandi :) Yogusunca isallah az yakar. Birde salona kablosuz bir termostat takmami tavsiye ettiler. Zam yedigimiz su gunlerde derece kontrolu ile isinmak daha ekonomik oluyormus .

ne guzel haber boyle bugunde yogusmali viessman kombimiz baglandi :) Yogusunca isallah az yakar. Birde salona kablosuz bir termostat takmami tavsiye ettiler. Zam yedigimiz su gunlerde derece kontrolu ile isinmak daha ekonomik oluyormus .

evin büyüklüğüne göre yoğuşmanın verimliliği değişir...160 m2 den küçükse kombi yoğuşmayı sağlayamaz ve verimli kullanamayabilirsin...

Benzine elektriğe zam yapınca oduna otomatikman zam geliyor..
Kazığı bile hissedemez hale geliyoruz....
:)
Dağdan kesiyorum. Still odun motorum var. Geçen yıl 10 tl lik benzinle 1 römorktan fazla odun kesiyodum. Bu yıl anca 1 römork odun kesse yeter. Oduna para vermiyorum. O yönden şanslıyım.

adem goğalgaz dan kaçsak ne be yawrum:mrgreen:
rakıdan geçirdiler :cherry:
benzinden geçirdiler:thumleft:
elektriken geçirdiler:sunny:

doğal gaz büyük şehirlerde var. Burda sadece mutfak tüpü var. Rakıdan şanslıyım içmiyorum. Doğalgazdan şanslıyım soba yakıyorum. Gerisi banada geçiyor :pr:

doğal gaz büyük şehirlerde var. Burda sadece mutfak tüpü var. Rakıdan şanslıyım içmiyorum. Doğalgazdan şanslıyım soba yakıyorum. Gerisi banada geçiyor :pr:
Olmasin dogal gaz bosverin , kisin bodrum ne guzel oluyordur temiz hava , turistlerde ulkelerine donuyordur , mis gibi. Buyuk sehirde stress den bask ne varki ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar