[Denizli - MT]

Önemli değil ya daha çok toplantılar olur nasip olursa bir dahakine artık :)

Bu arada bende çok beğendim Güney Şelalesini gittiğimde suyun altınada girmiştim. Yollarda güzelleşmiş daha ne olsun bence Güney Şelalesi Denizlinin en güzel yerlerinin başında geliyor. Cbf de çok güzel maşallah diyelim :cherry:

---------- Post added at 00:26 ---------- Previous post was at 00:17 ----------

http://www.motosiklet.net/forum/etk.../102313-denizli-mt-guney-selalesi-gezisi.html arkadaşlar buda bizim güney gezimiz inşallah mondial50tt nickli arkadaşımızla ve hep beraber gitmek nasip olur.

inşallah nasip olur sizin gezi zamanında gelmeyi cok istemiştim hatta sormuştum da sanırım ama nasip olmadı inşallah bi daha ki geziye nasip olur, makina için de teşekkürler inşallah üzmez beni , güney şelalesi o cografya da cok güzel ve Allah ın lutfu hakkaten , altından bende gectim ıslandım da ama motorla bi 15 dk sonra kurudu sanırım :)

üfffffffffffffffffffffffffffffffffffffff içim gitti valla....

beraber gidelim de manzaraya bakarak bi çay içelim o zaman içimiz rahat eder :)

inşallah nasip olur sizin gezi zamanında gelmeyi cok istemiştim hatta sormuştum da sanırım ama nasip olmadı inşallah bi daha ki geziye nasip olur, makina için de teşekkürler inşallah üzmez beni , güney şelalesi o cografya da cok güzel ve Allah ın lutfu hakkaten , altından bende gectim ıslandım da ama motorla bi 15 dk sonra kurudu sanırım :)

beraber gidelim de manzaraya bakarak bi çay içelim o zaman içimiz rahat eder :)

Çok yakın zamanda Denizli MT'den bir gezi bekleriz. Havalar şu aralar iyiyken. Derece halen 30 un altına inmedi... :)

Çok yakın zamanda Denizli MT'den bir gezi bekleriz. Havalar şu aralar iyiyken. Derece halen 30 un altına inmedi... :)

Genelde arkadaşların hep izin günleri Pazar oluyor. Benim özel amele sektörü olduğundan Pazar izin yok ondan gelemiyorum gezilere. Ama arkadaşlar plan yaptıktan sonra katılım olur. Bu haftaki buluşmada bişeyler yapalım diyolardı zaten. Aslında bizden plan beklemenize de gerek yok siz gezi yapalım dedikten sonra müsait olan arkadaşlar mutlaka katılır. Ama dediğim gibi ben işten ötürü gelemiyorum. İsterseniz özelden Sadeceo Önderle bi görüşün plan vardır onlarda kesin sadece hayata geçirmek gerekiyordur :cherry:

Genelde arkadaşların hep izin günleri Pazar oluyor. Benim özel amele sektörü olduğundan Pazar izin yok ondan gelemiyorum gezilere. Ama arkadaşlar plan yaptıktan sonra katılım olur. Bu haftaki buluşmada bişeyler yapalım diyolardı zaten. Aslında bizden plan beklemenize de gerek yok siz gezi yapalım dedikten sonra müsait olan arkadaşlar mutlaka katılır. Ama dediğim gibi ben işten ötürü gelemiyorum. İsterseniz özelden Sadeceo Önderle bi görüşün plan vardır onlarda kesin sadece hayata geçirmek gerekiyordur :cherry:

Şimdilik beklemede kalalım bakalım. İleri ki zamanlarda bir etkinlik düzenlenilebilir...

Arkadaşlar şu anda facedeki grubumuzdan organize etmeye çalışıyolar özelden gönderiyim sizede gruba katılın orası daha aktif oluyor

29.09.2012 Tarihinde saat 20:00'da belediyenin önünde toplanıyoruz herkes davetlidir.

Merhabalar,

30.09.2012 tarihinde pazar günü saat 10:30'da Eski garaj yanındaki Pamukkale petrolde toplanıp Güney şelalesine gidilecektir herkes davetlidir.

Merhabalar,

30.09.2012 tarihinde pazar günü saat 10:30'da Eski garaj yanındaki Pamukkale petrolde toplanıp Güney şelalesine gidilecektir herkes davetlidir.

Vaytt beaahh ben gelemiyorum kardeşlerim size hayırlı yolculuklar. Sanırım 7-8 hatta ekstra gelen arkadaşlarla 10 motoru bile geçebiliriz güzel bir gezi olcak gibi bol foto çekin ha :cherry: Tekeriniz düz bassın

iyi geceler arkadaşlar bende aranıza katıla bilir miyim.
bende artık motosiklet sürücü süyüm.

sagolun arkadaslar ben henuz baya acemiyim motorda sifir rodaji bitmedi uzun yola gider mi bilmem ama cafe sohbetleriniz olursa yakin yerlerde katilmaya calisirim. saygilar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar