Merhaba öncelikle teşekkür ederim son bi sorum daha olucaktı km de ne kadar yakıt yakıyor hesapladınız mı ?Ben kendi adima soyleyeyim kisaca yazdiklarinin hepsi mevcut kesinlikle tavsiye ederim pişman olmassin.. Torku cok iyi, kivrakmi kivrak bi makine sehir icinde cok rahat esimle alanya dan fethiye ye gittik hic yormadi bizi uzun yolda da super.
Hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin. kaç model?merhabalar. dün er6-f aldım ankaradan 10.000 tl ve çok temiz bi motor.sağa olduğu yerde devrilmesi hariç hiç bişeyi yok.20bin km ve çok titiz kullanılmış. ankaradan istanbula geldim.500 km toplam yol yaptım. bundan önce cbr250r kullanmıştım buna binince dedim motor böyle birşeymiş. 250cc motor motor değilmiş dedirtti. alışma sürecim çabuk oldu çok rahat motor. hiç yorulmadım desem azdır. tek yorgunluk rüzgardan dolayı bacaklarımda oldu.onun haricinde hiç birşey yok ve performans mükemmel. inşallah kazasız belasız sürüşler nasip eder allah.
merhabalar. dün er6-f aldım ankaradan 10.000 tl ve çok temiz bi motor.sağa olduğu yerde devrilmesi hariç hiç bişeyi yok.20bin km ve çok titiz kullanılmış. ankaradan istanbula geldim.500 km toplam yol yaptım. bundan önce cbr250r kullanmıştım buna binince dedim motor böyle birşeymiş. 250cc motor motor değilmiş dedirtti. alışma sürecim çabuk oldu çok rahat motor. hiç yorulmadım desem azdır. tek yorgunluk rüzgardan dolayı bacaklarımda oldu.onun haricinde hiç birşey yok ve performans mükemmel. inşallah kazasız belasız sürüşler nasip eder allah.
merhabalar. dün er6-f aldım ankaradan 10.000 tl ve çok temiz bi motor.sağa olduğu yerde devrilmesi hariç hiç bişeyi yok.20bin km ve çok titiz kullanılmış. ankaradan istanbula geldim.500 km toplam yol yaptım. bundan önce cbr250r kullanmıştım buna binince dedim motor böyle birşeymiş. 250cc motor motor değilmiş dedirtti. alışma sürecim çabuk oldu çok rahat motor. hiç yorulmadım desem azdır. tek yorgunluk rüzgardan dolayı bacaklarımda oldu.onun haricinde hiç birşey yok ve performans mükemmel. inşallah kazasız belasız sürüşler nasip eder allah.
kafam çok karışık.. bir kaç model içerisinde gidip geliyorum...