Far kafasını öne almak için bikaç delikli sac parçası aldım, onları uygun şekilde büküp far kafasını öne aldıktan sonra xenonlu farı normal farın üzerine takıcam.
Neden öne alıyosun ki normal farı ?
Far kafasını öne almak için bikaç delikli sac parçası aldım, onları uygun şekilde büküp far kafasını öne aldıktan sonra xenonlu farı normal farın üzerine takıcam.
Göstergeye değiyo çıkıntı yapıyo cub farı.Neden öne alıyosun ki normal farı ?
Göstergeye değiyo çıkıntı yapıyo cub farı.
KN'nin devamı zaten, çok belli.
Bugün hafif bi bakım yaptım rölantiyi ayarlarken fark ettim benim MX'in hava ayar vidası düşmüş sanki :cherry: yok artık mondial ... nası karbüratör yapmışlarsa hava ayar vidasının varlığıyla yokluğu belli değil.
http://img405.imageshack.us/img405/3117/img00160201209281521.jpg
Hadi yaa boşuna karbüratör tamir kiti aldım. Boş sandığım deliğe de hiç bi vidayı sokamadım. Ama bu karbüratörü sökmeden hava ayarını nasıl yapacaz ya.Ortadaki sarı vida hava ayarı vidası değil mi ya düşmemiş :mrgreen:
Hadi yaa boşuna karbüratör tamir kiti aldım. Boş sandığım deliğe de hiç bi vidayı sokamadım. Ama bu karbüratörü sökmeden hava ayarını nasıl yapacaz ya.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:57 ----------
Bizim MX'e cbf150'nin arka stop'unu taksam nasıl olur ki![]()
Şu çekiş düşüklüğü de biraz geçti gibi motor açılınca, 5. viteste neredeyse her rampayı çıkıyo artık. Yalnız rölantide biraz değişiklik var gibi ama dün rölantiyi biraz düşürdüğüm için, yolda da stop ettiğini gördüğüm için biraz artırdım tam emin değilim rölanti ayarının durumundan. Gerçi subablar biraz sıkmış da olabilir, uzun yola gidince subablar sıkılarmış. Motor uzun yola iyi gidiyo ama öyle dere tepe tam gaz gidince biraz şişme hissediliyo motorda. Uzun bi yokuş çıktıktan sonra, tam gaz inmek pek iyi bi davranış değil. Aynı şekilde düzlükte tam gaz gelip yokuşa vurunca da çok ısınıyo motor.
Bujiyi değiştirdin mi hiç ? bide hava filtren temiz mi ? Bence güzel motor da şehiriçinde çok yakıyo, sebebi de kalkışta çok gaz istemesi bence. Uzun yolda 2.7 litreye kadar düşüyo tüketim.Benim motor çok dengesiz, gaz yememeler, yokuşu zor çıkmalar, ışıkta stop etmeler vs. Hiç güzel motor yapmamışlar drift almadığıma çok pişmanım.
Bujiyi değiştirdin mi hiç ? bide hava filtren temiz mi ? Bence güzel motor da şehiriçinde çok yakıyo, sebebi de kalkışta çok gaz istemesi bence. Uzun yolda 2.7 litreye kadar düşüyo tüketim.
Seninki de güzel de dize doğru uzanması gözümü korkutuyo, her dakka dizlik takacağımın garantisi yok. Bide senin demirde de yine kafa grenajı yere sürter mi acaba,öğrenmek lazım. Büyük bi sunta bulup motora dayıyıcan en garantisi :cherry: