günaydınnnnn....
enes yavrum nasılsın ne var ne yok.. yolculukta oldumu bir sıkıntı...
112 bin abi yanlı yamışım bir yılda 13 bin normalde hergün binen için 112 bin:queen:Benim 2 gün önce tam 1 yıl oldu bugünde Ergo sigortadan sigortasını yaptırdım 84 lira tuttu. Bu arada 13 000 km devirdim tam 1 senede.
![]()
Iyilik abi nolsun istanbuldayim iste .. Yok makine canavar gibi masallah , izmir den gelirken 9bin devir altina dusmedim yinede saatlerce sorunsuz gitti .. Gebze tarafinda otobanda durdum sadece o kdr ..Istanbullu arkadaslar bu 14 cg dislisini nerden buluruz ,bi deneyeyim diyorum..
haftaya bi arkadaşa alcaz o motordan.. ne gibi sıkıntı çıkardı biraz açarmısın?
Bilader forumu takip etsen gorurdun tokatta apache oldugunuben 3 ay gezdim turhal tokat zile arasi .. Daha yeni geldim istanbula .. Turhalda bi abimiz var kirmizi apachesi var onunda vereyim numarasini istersen denersin motoru ..
tokatta dogru duzgun motor kulturu yok ama bilende yok değil yani ..
Ramazan abi mesaj attım sana bir sorunla ilgili müsait bir zamanında bakabilir misinapache sağlamdır...
Ramazan abi mesaj attım sana bir sorunla ilgili müsait bir zamanında bakabilir misin
teşekkür ederim abihemen bakayım................
Dostum sizin formu sürekli takip edemiyorum eğer varsa numarası denemek isterim apache'yi hiç kullanmadım ve en çok merak ettiğim makinelerden birisi. Buralarda motor kültürü yok haklısın aslında var da küçük sınıflarda birkaç gurup var geziler yapan. En aktif grup bizimkisi her hafta biryerlere gidiyoruz. Senin memleket tokat mı? Açıkcası tokatta ortam yapacak motorcu az.
maşallah .. anadolu yakası saslgın motordan bulursun ön dişliyi...