Honda Honda Cbr600F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

4 Silindir Motoru 250 CC kullandığın kadar rahat ve süreklı kullanamayacağın kesındır...
Parça ve Yakıt sarfiyatı acısından...

ya arkadaşlar birşey soracagım benim motor bildiginiz üzere orjinal gri daha yenide aldım bendeki mavi tutkusu yüzünden acaba motoru mavi veya kawasaki yeşili yapsam nasıl olur sizce?

ya arkadaşlar birşey soracagım benim motor bildiginiz üzere orjinal gri daha yenide aldım bendeki mavi tutkusu yüzünden acaba motoru mavi veya kawasaki yeşili yapsam nasıl olur sizce?

dostum madem öyle neden sevdiğin rengi aramadın :)
bencede boyatma,
sevdiğin rengi bul takas yap o zaman,,,

yok ben hondanın makinasını kawanın yeşilini seviyorum ayrıca mavide olabilir ya :D neyse motorumu uzun bi süre kullanmayı düşünüyorum tabi aksi bişi olmadıkça allahın izniyle bu arada gönderdiğin depo kapagı pedi geldi yapıştırsım cillop gibi oldu :D

Ozaman bı takım daha grenaj al istediğin renge boyat madem uzun süre binicen hosuna gitmesse grenaj takımına talibim siyah mat kaplatir kullanirim :)

Serkan bı görüşmedik be kardesim. motor öle kaldı 170 e fan motoru buldum alıp takıcam bugün.

bu arada bitane Scooter aldım fiddle 125 hem Hanım'da kullaniyo bende ise gidip geliyorum sehir icinde racing zor yazık motora sürekli trafikte harcamıyordu herkese tavsiye ederim 600f e bı branda aldım yağlayip yıkayıp hafta sonu gazlicam Eskişehir yolu 10 numara scoterlada sehir icinde ufak ufak

ya arkadaşlar sorcam sorcam unutuyorum benim motorun fanı 106-107c devreye giriyor 104c gibi de duruyor bu normalmidir? bide genleşme kabındaki sıvının seviyesi nerde olmalı tam kapağa kadar dolumu olmalı yoksa bi çizgi var oraya kadarmı?

bence çok oynanmış bi motora benziyor fiyatıda diğer temiz f lerle karşılaştırırsak düşük genede tercih senin gel benim motoru satayım sana tabi üstüne daha koyarsan :D

merhaba gursus
bu ürünü kullandım kotlar ile tutunması gayet başarılı.
hele cordura pantolonuma yapışıyor sanki :)
bence denemekte fayda var.

motora dikkatli bakarsan orjinallikten uzak ve kuyruk degişmiş falan senin anlamadıgın kesin bu işten dikkatli incele motoru bide sahibini arayıp bilgi al burda paylaş bakalım ne dicek..

zaten hyosungtan sonra 2. motorum olacak. Evet anlamıyorum o yüzden yardım istiyorum. Bu arada acaba aramızda Kocaeli'den kimse var mı?

zaten hyosungtan sonra 2. motorum olacak. Evet anlamıyorum o yüzden yardım istiyorum. Bu arada acaba aramızda Kocaeli'den kimse var mı?

motor 06 model kuyruk 2004..yan grenajlar F sportun grenajı boyalı demeye gerek yok stn..gideonda sağ sol denge topuzları yok.. eksoz yapma bişi traş..lastikler bitik..plakalıgı kesmişler..belliki tam bi apaciymiş kullanıcısı..tamm ciğeri önemli makyaj sonra gelir ama fotolar böyle olunca ciğerinden de insan suphe duyar görmek lazım dinlemek lazım..bi kafa grenajı cin değil orjinal :D bu motora bu fiyat cok ta uygun değil..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar