Ya arkadaşlar kırmızı 600 f lerde grenajlarda kırmızı bölümmü boya yoksa siyah bölümmü.
Grenajı full kırmızıya boyatıp siyah bantlamı yapılıyor onu merak ettim.
Birde Gri Kırmızı 600f ler var onlar hangi model acaba...
Son olarakda grenaj stikerları ve yazıların ( CBR, 600F, HONDA ) corelde çizilmiş hali kimsede var mı.
benim motor gümüş gri yan granajlardaki gri olan kısımlar sticker siyah olan yer boya sizin şurda yanlışınız var bantların üzerinde vernik yok.Değişik bı soru ben bilmem ama sanırım siya bant kırmızı boya ama bantin üzerinde vernik var
aynen çünkü ben motoru alırken bi gri f vardı onunda aynı şekildi vernik altı degil yani stickerlar gri f lerdeevet arkadaşlar kırmızı siyah olanların vernık altı stıcherlerı var,
gri siyah olanların üzerinde stıcherları...
Arkadaşlar bu saat itibari ile 2006 Kırmızı 600F ile aranıza katılmaktan çok mutluyum. Birde kardeşim motoru yarın otobüsle sapasağlam yollarsa Batman'a benden mutlusu olmaz.
Ama ben görevde olduğum için pazartesi görebileceğim Kırmızı Şeytanı.
ya yapmayın zaten geçmiyor günler.
Yarın inşallah bir aksilik çıkmaz sığar travegoya dik olarak. Aynalar ve camı söktürdük. Fikri olan varmı Travego ile 600f taşıyan. gece gece rahatlatsın beni.
toplamda 3litre mi aldı radyatör fazla degilmi bende yeni değiştirdim ama benimki 2 litreye yakın aldı gerçi siz buharlaşma kabınıda boşalttınız sanırım.Ya benim motor normalde sabah çalıştırdığında 2-3 dk . 2500 devirde çalışıp sonra 1400 devirlere normal ısısına geçiyordu gecen radyatoru soktum temizledim icinde pasli su vardı boşalttım 2.5 litre antifiriz 500 ml saf su koydum şimdi 3000 devirde calisiyo ilk calistiginda biraz daha geç ısınıyor problem olurum sizce