TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
titreşim falan ben hissetmiyorum otobanda o hızlarda ne motora binersen bin zaten rüzgardan sallanıp titriyosun.rüzgaryoruyor adamı resmen yol bitene kadar dövüyor..
ninja 250 tipden kaybediyor ben onu eledim. düşündüklerim cbr gtr sym wolf aslında inzuma alınırdı ama yok. sym en ideali ama ikinci eli yok. gtr çok yorar ve yakar diye tırsıyorum heralde cbr alıcaz gibi. 250cc de fazla alternatif yok

Abi onunda stabil gidebileceği hız 140-150 civarı. + Allah korusun düşürdün felan parçalarnını çok pahalı olduğundan bahsediliyor. Dediğin gibi hyosung çok yakar. Ninja aslında güzel alternatif ama zevk renk meselesi birazda. Kullananlardan tanıdıklarım var gerçekten çok memnunlar. Ankara'dan tanıdığım bir abim ninja 250R'dan Yamaha R1'e geçti. Ninja'dan da çok memnundu :) Tipi hoşuna gitmiyordur, doğrudur dediğim gibi zevk renk meselesi ama yinede göz önünde bulundur derim. Tipini beğenmeyip alan insanlar sonradan aşık oluyorlar ne hikmetse. :) İstersen Ninja forumuna baskın verelim de soru yağmuruna tutalım. Neye uğradıklarını şaşırsınlar. Siz kimsiniz derlerse Apache'yiz deriz :) :)

titreşim falan ben hissetmiyorum otobanda o hızlarda ne motora binersen bin zaten rüzgardan sallanıp titriyosun.rüzgaryoruyor adamı resmen yol bitene kadar dövüyor..
ninja 250 tipden kaybediyor ben onu eledim. düşündüklerim cbr gtr sym wolf aslında inzuma alınırdı ama yok. sym en ideali ama ikinci eli yok. gtr çok yorar ve yakar diye tırsıyorum heralde cbr alıcaz gibi. 250cc de fazla alternatif yok
ben resimleri göremiyorum ulaşılamıyor diyor..

selam millet gezenler hoş geldiniz sefalar getirdiniz ben gelemedim ya içim kan ağlıyor :salut:
öyle merakım vardıki gelmeye neyse artık birdahaki sefere dicam ama havalar da soğudu artık gezi mezi olmaz bekleki yaz gelsin

selam millet gezenler hoş geldiniz sefalar getirdiniz ben gelemedim ya içim kan ağlıyor :salut:
öyle merakım vardıki gelmeye neyse artık birdahaki sefere dicam ama havalar da soğudu artık gezi mezi olmaz bekleki yaz gelsin

Abi azından yel alsın. Ben kara kış gelsin diye bakıyorum. Bir ümit fiyatlar geriler diye düşünüyorum :)

tatlı su motorcusu olma... o motor mart ayında kara kışa tipiye karşı denizliden istanbul a geldi... bir ara gaz teli ve debraj tli buz tutmuştu..

Bu pazar günü diyorumki körfezi dolaşarak bi yalova çınarcık yapıp köfte yesek..Ordan dönüşte feribotla gelsek..kimler gelir..:silent:

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:00 ----------

Kısmet olursa sarı renk düşünüyorum ben :)
Sen böyle gidersen motor sahibi olamayacaksın..ybr formunda aynı senin kafada biri vardı sonu kötü bitti.. bence ince ele sık dokuma..

ipucu vereyim kimse gelmez:)
benim motoru alan herzaman bi adım önde olacak bunu ben değil benim motora binen binmeyen tanışıp beraber sürdüğüm bütün apache sahipleri söylüyor. harbiden bi fark var benim motorda. zaten etiketindede 150 değil 160 yazıyor:) arada karıştımı ne:)

Bu pazar günü diyorumki körfezi dolaşarak bi yalova çınarcık yapıp köfte yesek..Ordan dönüşte feribotla gelsek..kimler gelir..:silent:

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:00 ----------

Sen böyle gidersen motor sahibi olamayacaksın..ybr formunda aynı senin kafada biri vardı sonu kötü bitti.. bence ince ele sık dokuma..

Adı Apache olsun da rengi fark etmez mi diyorsun abi :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar