@mitmuallim, teşekkür ederim Mithat hocam. Kesinlikle haklısınız. Dostlukları da cabası. Her ne kadar ben bireysel anlamda fiilen buluşmalara henüz katılamamış olsam da ortam insanı mutlu ediyor.
@burdurlu1985 ve vesileyle tüm GV'cilere günaydın.
@slayerr, artık onu da benim acemiliğime ver. Hakikaten her tarafı batırdım

Üstüm başım, yerler.. Her taraf simsiyah oldu

Ama aslında ben de fark ettim, daha basit ve çok daha temiz bir şekilde yapılabilirmişdi

Neyse artık, bir dahaki sefere aklımda daha verimli planlarım var. En azından elime naylon eldiven giyeceğim
@unkazan, motordan hiç anlamayan birinin bismillah deyip 650cc'lik bir aletin üzerine binmek istemesi bana biraz mantıksız geldi. Kaza yapıp kendine ve belki de başkalarına zarar verme ihtimalin var. Eğer başlangıç yapacaksan azami 250cc ile yapmanı tavsiye ederim. Önce iki teker dinamiklerine alış daha sonra eğer hala istersen geçersin daha büyük hacimlere.
Sana 800 sayfayı oku dersek biraz haksızlık olur (ama sen de elinden geldiğince okumaya gayret et zira çok fazla bilgi var), o nedenle basitçe bazı noktalara değineyim. Kullandığım motor GV250 olduğu için bunun dışındakiler hakkında pek bir şey söyleyemem. Yakıt sarfiyatı 3,5-4,5lt/100km civarında. Masrafı olarak düzenli bakımları var. Onun dışında fazladan masraf çıkarmıyor. Sağlam yani. Kullanım kolaylığı demişsin ama bunu yazarak anlatmak ne kadar mümkün olur onu da sana bırakıyorum. Şimdi ben kullanımı çok kolay desem neye ve kime göre kolay olur, değil mi? Ya da tam tersi. Ama şunu söyleyebilirim, ağırlık merkezi yere oldukça yakın, dolayısıyla virajlarda motoru güvenle yatırabiliyorsun, dengeli bir motor. Ama bir cruiser olduğu için şehiriçinde kıvrak olmasını da beklememek gerekir, dönüşleri bir commuter ya da scooter ile karşılaştırılamaz. Onun dışında Regal Raptor ve Asyamotor demişsin. Senin yerinde olsam çinlilerle mukayese etmezdim. Arada çok fark var. Belki tek cazip tarafı olarak yedek parça fiyatlarının bizimkilere göre biraz daha ucuz olması söylenebilir ama eğer evli değilsen ya da henüz çocuğun yoksa bir çinliye binip uzun yol yapmanı tavsiye etmem. O titreşimle, Allah muhafaza