cok yazık yaw o cezaya...
Artık gerçekten polislerden nefret etmeye başladım. Efendiliğimizi hep bir noktaya kadar koruduk. Serserilik , apaçilik yapmadık. Ama bu gerçekten benim için bardağı taşıran son damlaydı.
cok yazık yaw o cezaya...
Artık gerçekten polislerden nefret etmeye başladım. Efendiliğimizi hep bir noktaya kadar koruduk. Serserilik , apaçilik yapmadık. Ama bu gerçekten benim için bardağı taşıran son damlaydı.
ben her evrağım tam olmasına rağmen otobüste kamyonda motosiklette her zaman uzak duruyorum bunlardan.. dişlerinin geçtiği insana acımıyorlar...
İllaki bir taş...lı birisine yakın mı olmak gerekiyor ?
İllaki bir taş...lı birisine yakın mı olmak gerekiyor ?
aynen öyle... ilk yardım çantasındaki filteke yüzünden ceza yemiştim birinde polisle ceza yazamassın diye iddalaştığımdan...
5 parmağın 5 i bir değil............
Bi muhabbet vardı ya .O kadar oynadık artık bir 50 TL takıverirsin gibisinden. Hiç birşey bulamazlarsa onu da yapacaklar. Ama dediğim gibi. Devletin memuru olabilmişler güzel hoş ama ADAM olamamışlar. O zaman Apaçilerle beraber bende yandıysam ( onlar gibi görüldüysem ) 1 tane polis o.ç ise tamamına yakını o.ç demek oluyor benim gözümde . Biraz ağır oldu ama sinirimden herhalde bugün uyuyamam.
Evet siz davanızda haklısınız,benim başıma gelse bende sinirlenirim,küfür ederim ama bunu tüm polis camiasına değil,ceza yazan şahsiyete yaparım.Çünkü bu camiada işini 'adam' gibi yapan,ekmeğine bir damla haram lokma koymayan adamlar da tanıdım,şerefsizin önde gidenlerini de.
Bir polis çocuğu olarak sizden sözlerinize dikkat etmenizi istiyorum.Teşekkürler.
Haklısınız benim çevremdede 5 vakit namazını kılan. Gerektiğinde geçilebilecek bir kusur olduğunda yazmayıp gönderen polis abilerimizde oldu. Ama dediğim gibi laflarımı dediğiniz gibi sürekli oktan b.ktan yere ceza yazan polislereydi. Yanlış anlaşılma için özür dilerim. Türkiye'nin hiç biryerinde değilde sadece Antalya'da böyleleri ile karşılaşırsınız gerçekten.Çünkü 30 yaşındaki adam fazer'i ile geziyorsa polisin gözünde oda serseridir . Öyle bir şehir burası.
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım cbr250r motorum var başına sorun gelen varmı bilmiyorum ancak benim geldi motorum ilk aldığımda dik pozisyonda 155 158 arası hız yapıyodu geçen kuşadasına gittim gelişde bi ara hızlanmak için bastım 140 geçmedi o günden beride hiç geçmedi şimdilerde 137 km gibi anca yapıyor birde motorun eski torku gücü hızlanışı kalmadı servise sordum düşündü düşündü sonrada hmm o bişekilde halledilemez petrol aldığın yeri değiştir dedi bide öyle dene dedi ancak hep depoyu bitirip her istasyondan aldım aşağı yukarı ama naptımsa aynı 137 138 km hızı aşmıyor çok hızlı gitme hevesim yoktur ama şu anda öncesini bildiğim için çok rahatsızım bu durumdan yardım edecek varmı teşekkür ederim
Benim cbr 100'e soluksuz çıkıyor. 140 kadar normal ama 140 sonrasi tamamen ikinma ile gidiyor.
Benim cbr 100'e soluksuz çıkıyor. 140 kadar normal ama 140 sonrasi tamamen ikinma ile gidiyor.
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım cbr250r motorum var başına sorun gelen varmı bilmiyorum ancak benim geldi motorum ilk aldığımda dik pozisyonda 155 158 arası hız yapıyodu geçen kuşadasına gittim gelişde bi ara hızlanmak için bastım 140 geçmedi o günden beride hiç geçmedi şimdilerde 137 km gibi anca yapıyor birde motorun eski torku gücü hızlanışı kalmadı servise sordum düşündü düşündü sonrada hmm o bişekilde halledilemez petrol aldığın yeri değiştir dedi bide öyle dene dedi ancak hep depoyu bitirip her istasyondan aldım aşağı yukarı ama naptımsa aynı 137 138 km hızı aşmıyor çok hızlı gitme hevesim yoktur ama şu anda öncesini bildiğim için çok rahatsızım bu durumdan yardım edecek varmı teşekkür ederim
işte o benim kiTuzla'da nerde oturuyosun hocam ? eczanelerin ordaki kahvehane nin yanında bi ara bi cbr 250 görmüştüm tri color
100 km'de 4.66 lt, baya yüksek çıkmış. Sürekli üst devir kullansam bile en yüksek 4 - 4.1 lt / 100 km yaktım ben, en düşük 2.68 lt / 100 km.
4.66lt gerçekten yüksek.Nerdeyse benim araba kadar!!Hani bu aletler az yakıyordu?
sürekli yol yapılmıyosa bence gereksiz bi şekilde pahalı...sürekli yol yapan biri de cbr 250 r almasın bence...bi enduro çok daha mantıklı...transalp, vstrom vs..
Arkadaşlar herkese merhabalar. Ben istanbuldan 2 haftalık cbr250r kullanıcısıyım. Öncelikle bu topicte emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum; cbr250r alma konusunda aklımdaki tüm soru işaretlerini sizler giderdiniz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:55 ----------
Motoruma bir çanta satın almak istiyorum ve top case in motorun görüntüsünü çok bozduğunu düşünüyorum. Alternatif olarak önerebilceğiniz bir çanta var mıdır? Özellikle içine kask sığabilecek bir çanta. Ben internette araştırırken aşağıdaki linkteki yan çantalara denk geldim. Satıcıyla konuştuğumda içine birer kask sığdığını söyledi. Sıradan bir kappa marka yan çantanın 350tl olduğunu düşündüğümde, cbr250r için üretilmiş hem de givi marka bu çantaların fiyatı çok da gözüme gelmedi. Bu ilandaki çantalar hakkında ne düşünürsünüz??
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...hafta-fiyati-yok-boyle-firsat-99478567/detay/
:silent::silent::silent::silent::silent::silent::silent::silent::silent::silent::silent::silent::silent::silent: