YUH............... yazık yaw...............
kornayı değiştiricem param olunca adamlar gözünün içine baka baka cıkıyor dalıyor yolaİnternette araştırdığım kadarıyla Sesli eksozları FAZER motorcuların takma sebebi trafikte kendimizi belli etmek hava atmak değil diyorlar. Gayet mantıklı bir düşünce. Bende yüksek devirde birisine hava atacak şekilde de gitmiyordum. Artık buna bi çare bulunsun . Yada gerçekten Trafikte sellektör çakmama rağmen önüme geçen arabalara teğet geçe durmaya çalışayım.
adam sana kıl olmuş arka canta filan olsaydı ondan da yazardı..
kornayı değiştiricem param olunca adamlar gözünün içine baka baka cıkıyor dalıyor yola
Öyle birşey yok mu sanıyorsun Alicim :queen: Adamına denk gelirsen cezayı yersinYakında fazla desibelli kornalara da ceza gelirse hiç mi hiç şaşırmam.
motosiklet cok batıyor birilerineYakında fazla desibelli kornalara da ceza gelirse hiç mi hiç şaşırmam.
Öyle birşey yok mu sanıyorsun Alicim :queen: Adamına denk gelirsen cezayı yersin![]()
Bence bu akrapovic egzozlar gayet çok ses çıkartıyor, hele vespalara takılan bir modelleri var berbat, içi boşaltılmış çinli scooter egzozu gibi sesi, birde insanlar ona 700-1000 lira arası para veriyor cidden yazık :farao:
motosiklet cok batıyor birilerine
arkaçantaya ceza vergiye zam 251 cc ötve koyuyor kol gibi
eee benzine zam 30 kuruş
napalım ya ?
125 cc ye binemiyorum ben 10 lira benzin parası koyamıyoruz
bi de ceza yicez diye aklımız cıkıyor
öyle kafasına göre ceza olmaz. sesi çokmuş. kime göre çok.
imza atmayın şöyle ceza tutanaklarına.
Herkes senin niyetinle gitmiyor, senin tezine göre...İnternette araştırdığım kadarıyla Sesli eksozları FAZER motorcuların takma sebebi trafikte kendimizi belli etmek hava atmak değil diyorlar. Gayet mantıklı bir düşünce. Bende yüksek devirde birisine hava atacak şekilde de gitmiyordum. Artık buna bi çare bulunsun . Yada gerçekten Trafikte sellektör çakmama rağmen önüme geçen arabalara teğet geçe durmaya çalışayım.
İnternette araştırdığım kadarıyla Sesli eksozları FAZER motorcuların takma sebebi trafikte kendimizi belli etmek hava atmak değil diyorlar. Gayet mantıklı bir düşünce. Bende yüksek devirde birisine hava atacak şekilde de gitmiyordum. Artık buna bi çare bulunsun . Yada gerçekten Trafikte sellektör çakmama rağmen önüme geçen arabalara teğet geçe durmaya çalışayım.
Herkes senin niyetinle gitmiyor, senin tezine göre...
3-5 apaçinin yüzünden yedin cezayı...
Sahi merak ediyorum...
Orjinal eksozu dururken neden Akrep taktın ?... Ses istemiyorsun madem? ...
Eh madem bişiiler karaladık bir de örnek vereyim.....
Bu ülkede kamusal alanlarda ve kapalı alanlarda sigara içmek yasak....
Ama her yerde satılıyor...
Her yerde satılması her yerde içilebileceği anlamına gelmiyor....
Akrep eksozlar da serbest olarak satılıyor... Ama kamusal alanda ve trafikte kullanmak yasak....
Ya trafiğe kapalı alanlarda kullanacaksın ya da pistlerde... Zaten üretim amacı o....
Şahsi fikrime göre hakkettiğin bir ceza...
1500 lira akrep e veriyorsunuz ama 150 lirayı cezaya verince hopluyorsunuz yahu....
:queen:
Yalana bak2 sene Fazer kullandım, aldığımda üzerinde Sanayipoviç açık egsoz vardı, aldığımın ertesi gün çıkarttım. Trafikte kendini egsoz sesiyle fark ettiren motorcu fazla yaşamaz.
Yalana bak2 sene Fazer kullandım, aldığımda üzerinde Sanayipoviç açık egsoz vardı, aldığımın ertesi gün çıkarttım. Trafikte kendini egsoz sesiyle fark ettiren motorcu fazla yaşamaz.
Antalya gibi yerde bi cumartesi akşamı kepeze çıkıp araba motor toplamazlar böyle uğraşırlar ... aslında yediğiniz cezada haklı değilsiniz bunu söylemeliyim ama o kadar apaçinin olduğu antalya gibi bi yerde bunu yapmaları düzgün motor kullanmaya çalışan adamları motordan soğutuyor![]()
bir motorcu olarak,bi tarafını yırtarak sesi gelen motorun 5 dakka sonra yanımdan gecmesine sinir oluyorum,saygısızlık tan baska bişey deil,araçlara çok yakın ve süratli geçip panikte yaptırıyorlar,madem ses deil amaç neden takıyosun,makbuzu eksoza yapıştır daha bi havası olur..
arkadaşlar olayın ahlaki boyutundan ziyade hukuki boyutu üzerinde duralım bence, o yüzden egzost iyidir kötüdür gibi gereksiz tartışmaları bir kenara bırakalım.
arkadaşımız yarın işlemin iptali için dava açacakmış ve bence biz de bu süreçte ona destek verelim zira kazanan taraf biz olursak bir daha böyle keyfi uygulamalara maruz kalmayız.