Plaka sorgulama.

arkadaşlar 34 BM 9291 sorgularmısınız özelliklede kimin adına kayıtlı olduğunu öğrenmek istiyorum şimdiden teşekkürler.

kimin adına kayıtlı olduğu görünmez ordan
Araç Bilgileri
Plaka No .............34BM9291
Marka.................RAMZEY
Model.................2008
Sahiplik Belge Tarihi25/08/2010
Tescil Birimi..........BAYRAMPAŞA
Renk 1................KIRMIZI
Renk 2 ...............BİLİNMİYOR
Cinsi...................MOTOSİKLET
Çalıntı mı?............HAYIR
Hak Mahrumiyeti...YOK

arkadaşlar 34 BM 9291 sorgularmısınız özelliklede kimin adına kayıtlı olduğunu öğrenmek istiyorum şimdiden teşekkürler.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:46 ----------

[/COLOR]nasıl öğrenebilirim o zaman kimin adına kayıtlı olduğunu

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:49 ----------

yani öğrenme şansım hiç yok mu:pale:

Son düzenleme:
Arkadaşlar bi plaka versem sorgulaya bilirmisiniz Borcu varmı yokmu cezası varmı gibi yardımcı olursanız sevinirim
33 NR 891 şimdiden teşekürler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar bi plaka versem sorgulaya bilirmisiniz Borcu varmı yokmu cezası varmı gibi yardımcı olursanız sevinirim
33 NR 891 şimdiden teşekürler.

Borcunu, trafik cezalarını öğrenebilmen için plakadan hariç aracın tescil tarihi ve araç sahibinin kimlik numarası gerekir.

Yapma ya :pale: Trafik cezalarını öğrensem yeterdi Araç zaten sıfır 4 aylık da işte trafik cezası varsa o kötü olur

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yapma ya :pale: Trafik cezalarını öğrensem yeterdi Araç zaten sıfır 4 aylık da işte trafik cezası varsa o kötü olur

Trafik cezası varsa zaten satışı yapılamaz noterde. Ayrıca yapılsa bile satın aldığın tarihten önceki borçlar seni ilgilendirmez.

Ciddimisin yav bende motor satışı araba satışı yaptım ama hiç bir bilgim yok o konuda ozaman iyi satıştan sonra borç bana binmesse
Bide bu plaka yazılan cezalarda dahil demi gerçi dahildir neyse çok teşekür ediyorum bilgilendirdiğin için

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar