[Adana - MT]

Günaydın Arkadaşlar...

Heye valla kankim valla bende bilemiyorum nerelerdeyim ... Adanadan ayrılma durumum var ... İşler sebebi ile ... biraz bu konuyla meşgulüm....

Yapma kanki :cyclopsan, ama aş önce gelir, hayırlısı olsun :cat:

iyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar. NES giyim firmasında iç muhasebede başladım işe. çayımı içmeye beklerim hepinizi. :c))

Sen hepimizi çay içmeye bekliyonda, hepimiz gelirsen patronun kızar bence :p

Herkese günaydınlar... Muzaffer abi hepinizi bekliyorum dedim de adres vermedim yahu... :queen:
patronu kızdırmayalım di mi... :c))
Akşam görüşmek üzere arkadaşlar... :flower:

Merhaba arkadaşlar,
batman' dan selamlar,
Akşama keyifli sohbetler.

---------- Post added at 12:00 ---------- Previous post was at 11:58 ----------

Herkese iyi günler,
Bugün yeni işime başladım. Hayırlara vesile olur inşallah... Benim için dua edin.. :c))

Yeni işin hayırlı olsun,
Başarılar diliyorum.

Herkese iyi günler, Cuma günü çok yakın bir arkadaşımın 4 yaşındaki kızı balcalıda kalp kapakcığından ameliyat olacak. B rh+ kan gerekmektedir.
Verebilecek durumda olanlar bildirebilirse sevinirim.
1 ünite istemişler ama her ihtimale karşı 2 ikişi bulmaya çalışıyoruz.
Şu anda saat kaçta kan verilecek cuma günü, bilmiyorum. Öğrendiğim zaman buraya yazacağım.

tabii,hafta sonu gezileri için benzin almaya gittin demiii.ucuza getirecen.:queen:

Fena fikir değil, ama tankerle gitmek lazım :mrgreen:

Herkese iyi günler, Cuma günü çok yakın bir arkadaşımın 4 yaşındaki kızı balcalıda kalp kapakcığından ameliyat olacak. B rh+ kan gerekmektedir.
Verebilecek durumda olanlar bildirebilirse sevinirim.
1 ünite istemişler ama her ihtimale karşı 2 ikişi bulmaya çalışıyoruz.
Şu anda saat kaçta kan verilecek cuma günü, bilmiyorum. Öğrendiğim zaman buraya yazacağım.

Benim kanım 0RH+, Geçmiş olsun :rendeer:

Başkanım,
Buralardan postu deldirmeden döndük mü şükrediyoruz. Ne ucuz benzini.:mrgreen:

Bahadır geçmiş olsun. Kan gurubum 0 (RH) +
Allah şifa versin.

Bahadır kardeş iyi akşamlar. toplantıya gelemediğin için söyleyemedim benim kan gurubum B Rh + kan verebilirim cuma iş çıkışı gelir veririm tüm arkadaşlara iyi akşamlar.

gunaydın arkadaslar
muzaffer abi (fazer) bu hafda bir gezi düzenlermisin düzergah kıl çadırı olabilir

S'a arkadaşlarlar hepinize günaydın hayırlı günler hayırlı işler işlerimden dolayı şehir dışına olduğundan ne zamandır çarşamba toplantılarına katılamıyordum dün akşam toplantidaydim güzel sohpet ettik bir şey dikkatimi çekti toplantıya önemli bir işi olmadıkça devamlı gelen abilerimi göremedim akşam sordum başka bir yerde yine toplantı var dediler demekki parçalanmışız ikiye bölünmüşz üzüldüm aslında gönül isterdiki hep beraber olalım ama kısmet hayırlısı herkesin seçimine saygı duyarım iyi günler.

gunaydın arkadaslar
muzaffer abi (fazer) bu hafda bir gezi düzenlermisin düzergah kıl çadırı olabilir
hemen derhal yiğidimmmm
S'a arkadaşlarlar hepinize günaydın hayırlı günler hayırlı işler işlerimden dolayı şehir dışına olduğundan ne zamandır çarşamba toplantılarına katılamıyordum dün akşam toplantidaydim güzel sohpet ettik bir şey dikkatimi çekti toplantıya önemli bir işi olmadıkça devamlı gelen abilerimi göremedim akşam sordum başka bir yerde yine toplantı var dediler demekki parçalanmışız ikiye bölünmüşz üzüldüm aslında gönül isterdiki hep beraber olalım ama kısmet hayırlısı herkesin seçimine saygı duyarım iyi günler.
ben nedersem o olur okadarrrr.meraklanma ben sazı elime alır hallederim yiğidim.bekle:rendeer:

herkese iyi akşamlar... dünkü toplantıya şampiyonlar ligi maçı nedeniyle katılamamış bulunuyorum...
önümüzdeki çarşambalara bakacaz. :c))

Günaydın millet...:rendeer:

29-30 Eylül Karboğazında kamp yapmayı düşünüyoruz. Katılmak isteyen arkadaşlar varmı?

kampa gelmek isterim fakat malumunuz ekonomik kıriz?????sponsor olursa neden olmasın:cat:desteklerinizi bekliyorum:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar